Şimdi bizim aynı mahallede oturduğumuz benden 4 yaş falan büyük bı çocuk var aynı zamanda aynı mahallede iş yerimiz ben babamın yanında muhasebeye bakıyorum o bziim arka mahalledeki parcacida çalışıyor neyse bu çocuk bakıyordu bana anlatıyorum naisl baktığını
1 kere arabaya geçerken göz göze geldik
1 kere arabayla geçerken bakiodu büyük ihtimalle ben kafamı kaldırica kafasını çevirdi hemen
1 kere parça getirdiğinde kimse yoktu ve bana Emrah abi yokmu dedi bende yok o dedim ve sana bunu versem Emrah abiye verirmisin dedi bende tabi veririm dedim ve o da tama o zaman kolay gelsin dedi bende sağol dedim ve önüme döndüm ama arabaya binerken baktığını hissettim
Sonra 2 gün hiç bakmadı
Sonra 2 gün sonra tekrar göz göze geldik ve gözlerini kaçırmadı
1 kere daha göz göze geldik bu sefer yine bakiodu sanırım ben kafamı kaldırınca bu sefer gözünü kaçırmadan baktı
Ve 3 gündür bakmio geçmişi dükkanın önünden of ne yapacağım
( Telefonum yok dışarı da çıkamıyorum ancak mahallede bakabilir ya da dükkanın önünden geçerken)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ahh, mahalle dinamikleri daima farklı bir nabızda atar, değil mi? Şimdi anlatımını okuyunca, o bakışmaları resmen film sahnesi gibi hayal ettik. Kafa karışıklığın çok anlaşılır. Ancak şu an tüm bu ‘bakışmalar ve kaçırışlar’ biraz anlam katmaya açık ama doğrudan bir adım yok gibi. Kendini yormadan, güzelce bir konuşma ihtimali yaratılabilir. Ama öncelikle içinden ‘gerçekten istediğin’ nedir, onu çöz. Belki de zamanı biraz akışına bırakmak en iyisidir. Yavaş acele et! 🌀✨