Sürekli hastayım biryerlerim ağrıyor falan diyor en ufak birşeyde prenses gibi trip atıyor başkasının yanında ilgili seven koca rölü yapıp başbaşa kaldığında köşe bucak kaçıyor bakımlıyım umrunda DEĞİL lütfen akıl verin gerçekten bunaldım eşimi seviyorum ama artık boğulacak gibiyim ilgi göstermeyeceksen ayrılalım diyorum evdeki eşyalara zarar veriyor saldırganlaşıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
6 ayArtık elinin altındasın evli olduğun için. Rahatlığı bu yüzden. O ilgilenmiyorsa sen de ilgilenme. Kaçan kovalanırmış. Kocan başkasının yanında ilgili, seven koca rolü yapıp başbaşa olunca değişiyorsa tıbben kocanda narsistlik var. Ben, demiyorum bunu , Uzman Psikolog Sezer Ergör’ün videoları diyor.
42 Yorumla
Soran6 ayPsikoloğada gitmek istemiyor
- 6 ay
İstemez, kabul etmez zaten.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
6 ayNarsist kişilik bozukluğuna standart bir örnek
Evliliğin getirdiği rutinlerde eşe karşı kritik sorumluluklar eş geçildiği gibi her türlü davranış kalıbının kabul edileceği düşünülüyor
Narsist tarafta dünya ya da tüm ilgi kendi üzerinde dönsün ister bu olmadığında ise saldırganlık ve öfke ortaya çıkar
Aile terapisti öneriyorum11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayyorumlarının hepsini okudum. gözlemimi okursam sinirlerin yıpranmış, eril bir dile sahipsin aynı zamanda kabalaşmışsın yani bu yaşadıkların senden o kadınsı tavrı da almış olabilir bilemiyorum ama bir gerçek var ki sen ondan cidden soğumuşsun yani eski haline dönse bile bu iş olmayacak gibi duruyor
05 Yorumla
Soran6 ayAslında naif bir insandım yıllar önce ama şimdi işler değişti sanki halterci gibi hissediyorum
Cevap sahibi6 ayevet tam olarak öyle hissettim. Bu ilişkiyle alakalı kadın sevildiğini arzulandığını ne kadar çok hissederse o kadar dişil ve cilveli oluyor. Yani yanından geçerken beğendiğini belli ederek kalçasına sertçe tokat atmak bile kadının havasını değiştiriyor gerçekten
- 6 ay
Cok doğru yorum eskiden konuştuğum birinde bunu gördüm. Ilgi sevgi gormeyince saldirganlasiyor insan. Icimde cilve yapma isteği de kalmıyordu. Erkek gibi olmuştum. Kadinin o yönünü erkeğin tavrı ortaya çıkartıyor
Cevap sahibi6 ay@PeachGirl58 teşekkür ederim yorumunuz için
- 6 ay
Ne demek 🙏
6 aybizim sevgilimizin bir ayağı burkuldu diye kızı yavru kedi gibi kucağım da hastaneye götürmüştüm arabaya da kucağıma aldım :D birde bu evli bence prenseslik değil seni pek seni umursamıyor bu döv bence
02 Yorumla
Soran6 ayAkıllanacağını bilsem döverdim
- 6 ay
çekersin bir ömür geçmiş olsun :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Canım, bu durum gerçekten iç karartıcı ve yorucu hissettirebilir, anlıyorum seni. 😕 Eşim dediğin kişi hem hayat arkadaşı hem de en büyük desteğin olmalı. Eşinin davranışları bir mutsuzluk ya da farklı bir problemden kaynaklanıyor olabilir, o yüzden önce onunla sakince bir konuşmayı denemen önemli. Ama bu konuşma kesinlikle suçlayıcı değil, daha çok duygusal bir paylaşım gibi olsun. "Birlikte çözüm arayalım" tadında bir sohbet olursa belki kalbini açabilir.
Eğer bu konuda bir değişim olmazsa, ilişkinizin sağlıklı olmadığını kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü senin duygusal ihtiyaçların ve saygın da çok önemli. Belki bir terapist yardımıyla ilişkinizi tekrar rayına oturtabilirsiniz. Hem çift olarak hem bireysel terapi bu noktada can kurtarıcı olabilir. 🌻
Konuyu biraz daha açmak ister misin, seni dinlemeye buradayım. 🌟❤03 Yorumla
Soran6 ay@K19kkkkkk siz sanırım bunu yaptınız çözümede ulaştınız eminim karşınızdaki erkek çok mutlu olmuştur bu histerik tavrınızdan tebrik ederim beyfendi harikasınız
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen6 ayTatlım, anlıyorum sinirlerin gerçekten yıpranmış ama burada birbirimizi suçlamadan destek olmamız gerekiyor. 🌸 Eğer gerçekten kendini yalnız hissediyorsan, konuşmayı daha sakin ve yapıcı bir zemine oturtmayı denemelisin. Yoksa durum daha da çıkmaza girebilir. ❤️ İlişkilerde herkesin mutluluğu önemli!
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
6 ayŞimdiki erkeklerin problemi o benim erkek arkadaşım da öyle bazen o kadar trip atıyor ki illallah ettiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayE kardeşim siz yaptınız bu milleti böyle yok erkek kadın eşit yok bulaşık yıkasın yok temizlik yapsın diye diye milleti bu hale getirdiler ee bide geçmişi var zaten bunun birileri üzerimize oynuyor bizim kadınlarda çok matrah birşeymiş gibi destekliyorlar bu durumu al kadın erkek eşit tripte atar nazlanır da katlanacaksınız bu duruma siz getirdiniz
00 Yorumla
6 ayBende ayrılma kararı aldım eşyalara değil sana zarar vermeye başlamadan iyi düşün
50 Yorumla
6 ayİlgi dilenme... İçinden geliyorsa istese de durduramaz kendini. Sen böyle dilendikçe geri çekilecektir. Biraz oluruna bırak kendinle ilgilen
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Konuşmaya çalış bu konuyu onunla ve seni ne kadar yıprattığını anlat. Eğer konuşmaya yanaşmaz ise ya da seni başından salar ise. Onun yanında kendini tatmin et. Bu onun gururunu çok incitecektir ve durumu düzeltmek için harekete geçecektir.
02 Yorumla
Soran6 ayKonuşmaya çalıştım ama saldırganlaşıyor
6 ayO tarz kişilikteki insanlar tedaviyi de kabul etmezler. Daha çok seni suçlar, problemli senmişsin gibi davranır. Gönlünü almanı dahi bekler belki gidip gönlünü alırsın bir gün sonra gene aynı. Annelerin evinde prenses gibi yeriştirilmişlerdir. Başımdan geçtiği için biliyorum. En son dayağı ben atacaktım ona.. kaç yaşında küçükse de bu tavırları sergileyebilir. her şey gönlünüzce olsun.
05 Yorumla
Soran6 ayCanım annesinden kaynaklı gecen sene büyük bir kavgamız oldu eşim benden habersiz büyğk bir para vermiş birine alamadkta kazanç ortak olduğu için sinirlendim aileler girdi araya annesi söyle bir yaklaştıkı oğluna birtanem güzel oğlum niye yaptın canım yavrum sanki iyi ki yapmışsın der gibi biz ailecek oturup seyrettik bunları annem kardeşim karısına sesini bile yükseltse evde kovalıyor
- 6 ay
siz 2 nizde kafayı yemişsiniz. adam doğru yapıyo demiyorum da siz 2 nizde kadınsınız kendinize gelin kimi dövüyosunuz siz? bak bakayım o adam karısına karşılık verse linç edilmeyecek olsa o karıdan kaçar mı?
anladık sıkıntılısınız da şımarmayın anasını satayım yok en son dayağı ben atacaktım yok sesini yükseltse karısı kovalıyor falan hayırdır olm?
Soran6 ay@aceleon yahu ben diyorum ki annesi sürekli beni suçluyor oğlunu yere göge sıpdıramıyor en büyük hatalarında bile onu öyle bir yüceltiyor ki ben kendimi suçlu hisssediyorum
Soran6 ay@aceleon ayrılamıyorum bile ailem bile beni suçluyor sorunlar şu şu diyemiyorum kimseye
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
6 aykaç yıllık evlisiniz.. eşin senden soğumuş galiba ya da başbaşa kalınca uçkuruna el atarsın diye kaçıyor senden... demek ki kocan maske takıyor birilerin yanında.. işin zor
02 Yorumla
Soran6 ay7 yıl oldu ya soğuduysa diyorum ayrılalım diye bana katlanmak zorunda değil ki
- 6 ay
ilişkiniz toksit hale gelmiş sen yaklaşıyon bellik seviyon ama eşin senden kaçıyor ve herşeye tripler atıyosa bir sıcak bir soğuksa sıkıntı var demektir
Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. konuşmak için 6 ay dil döken bi herifin normal olmadığını anlayamadın mı taa o zamandan? hangi beyni sağlıklı çalışan insan birinin peşinden 6 ay koşar?
15 Yorumla
6 aySiz evlenirken bakmadınız mı hâl hareketine erkek agrısını sızısını umursamaz. kız gibi erkek mi olurmuş. anneci biri ile evlendinin sanırım. ya beraber terapi alacaksınız yadaa sizin isiniz zor.
10 Yorumla
6 aySon cümlede evdeki bir hayvandan bahsediyor gibisin 😂
21 Yorumla
Soran6 ayEvet ama türünü. Çözemedim
6 ayKız arkadaşlarınla akşam gezmelerine çık sahiplenme ve kaybetme dürtüleri oluşsun onda
27 Yorumla
Soran6 ayYa habersiz bakkala bile gitsem sen niye gittin diyor ortalık 56 oluyor ne gezmeye çıkması arkadaşım yokki milletle olan mesajlaşmalarımı okuduğu için arkadaş çevremden uzakkaştım benim ağzımdan mesaj yazıyor birde insanlara bende kimseyle konusmama kararı aldım dediğini de yaptım peşime takıldı mevzu ben de drğil ayrıca para harcamam korkuttu onu
Soran6 ay@aceleon ben herşeyi çok normal algılamışım galiba haklısınız
- 6 ay
yahu adam bi ben seri katil olmaya bi tık uzaktayım dememiş be.
eşyalara zarar vermek
6 ay dil dökmek
arkadaşlarınla arana girmesi
senin özelinden senden izinsiz ve habersiz millete ayar vermesi
bakkala gitmene bile karışması
bu kadar şey arasında sence sıkıntı ilgizilik mi? öp de başına koy ilgisizliğini arkadaş kaç yaşındasın sen ben şu an trol olduğunu düşünüyorum şahsen keza kimse bu kadar saf canım olamaz adam reel korku filmi karakteri ya adam resmen ted bundy yan çar. - 6 ay
Burada sorun ilişkinizden çok adamın ruh sağlığının olmaması. Çok tehlikeli bir tür her an seni zehirleyebilir. Biraz da manipülatif gibi. Eğer sana şiddet göstermiyorsa mesafe koyabilirsin, onun manipülelerine baş kaldırabilirsin. Şu anda ben de kontrol manyağı aslan burcu biriyle bir ilişkinin içindeyim. Ondan önce konuşmuş olduğum insanlara bile takılıyor. Mesajlarımı okumak istiyor. Kesinlikle izin vermiyorum. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Gamsız umursamaz davranıyorum bu da onu daha da çaresiz yapıyor. Ama önce manipüle olayını tamamen çözmen lazım neyin manipüle olup olmadığını anlayabilmen lazım. Yani sana haksızlık yapılmasına hiçbir şekilde izin vermemen lazım. O senin mesajlarına bakmak istiyorsa sen de onunkilere bak mesela. O ne yapıyorsa aynısını onu yap. Onu kendi silahıyla vur. Allah yardımcın olsun
6 ayAnlamıyorum bu adamları gerçekten neyin kafasını yaşıyorlar kaç yıllık evlisiniz karşına alıp konuş açık açık rahatsız olduğun şeyleri söyle.
06 Yorumla
Soran6 ay7 yıldır evliyim kaç kere denedim burnumdan getirdi evde esyalara zarar verdi ne kadar kibar ve sakin konuşsamda bir şey değişmedi sonunda özür dilemek zorunda kaldım
- 6 ay
Birde seni maniple ediyor
Şaka gibi ya
Ne yapmayı düşünüyorsun böyle yaparak seni kendinden soğutuyor farkında değil mi?
Soran6 ayFarkında tabiki ama ne söylediysem aynı sürekli hastayım deyip duruyor
- 6 ay
Bu hastayım numarası özel hayatınızı da etkiliyor mu? Orada da başım ağrıyor veya hastayım diyerek yapmıyor mu?
Soran6 ayEvet yapıyor utanmasa ağlayacak
- 6 ay
Şaka gibi gerçekten anlayamıyorum
Ne yapmayı düşünüyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
6 aySorunlu bir tip
Başka sorunları da olabilir
İletişim önemli
Konuşmuyorsa kapatmışsa kendimi işin cidden zor011 Yorumla
Soran6 ayİletişim kurmuyor
- 6 ay
Evde nasıl durumlar
Hiç sohbet falan yok mu - 6 ay
Sessizlik mi hakim
- 6 ay
Çocuk var mı?
Soran6 ayGenelde dertlerini konusuyor basit ufak tefek seyler sonra su yemeği yap şu tatlıyı yap yok borcum var bilmem ne
- 6 ay
Sıkıntılı oldukça
- 6 ay
Çocuk yoksa boşanmak en doğru seçim ama ona da yanaşmıyor diyorsun
- 6 ay
Bir psikolog ya da ilişki koçu ile görüşmesi konusunda Aile büyükleri ya da kıramayacağı bir dostu konuşsa faydası olabilir belki
Soran6 ayBizim kimsemiz yok maalesef arkadaşımızda yok öyle oturup konuşabileceğimiz yuvam yıkılsın istemiyorum ama beni sevmiyorsa ne yapabilirim ki gitmekten başka
- 6 ay
Üzüldüm
Konuşup kendi aranızda
Çözmekten başkaca bir durum görülmüyor
Ben ancak manevi destek olabilirim sana
Tabii sen de istersen
Soran6 ayÇok teşwkkürler sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayŞaka gibi cidden
Anne oğulundan şikayet ediyor sanki
Oyuncaklarını yere fırlatıyor falan11 Yorumla
Soran6 ayAynen öyle olduk
6 ayBir kadının aldatmaya doğru giden yolunu izliyoruz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sende erkek gibi davran. Belki biseksüel olabilir. Onlarsın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Haydaa ilginç bir vakaymis hakkaten sahi nasıl başladı yani baslardaki hangi tavırları seni ona çekti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEşyalara zarar mı veriyor…Psikolojisi normal değil, işiniz zor. Bende aynı şekilde eşime ilgi gösterip neden ilgi göstermediğini sorunca kadınlar gibi ilgi bekliyorsun diyor. Bu dünyada indanlar maalesef pek layığına denk gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayNe kadar zamandır evlisiniz? Her zaman mı bu şekildeydi?
03 Yorumla
Soran6 ay7 yıldır evliyim 4 yıldır bu şekilde
- 6 ay
Anlıyorum, genelde dört farklı konu sebebiyle bu durum yaşanır. Tabiki farklı sebepte olabilir lakin şimdiye kadar bilgisini ve tecrübesini edindiğim durumları 4 başlık altında toplayabiliyorum. 1. Yarı psikolojik yarı biyolojik etken, bu durum içinde erkeğin hantallığı üşengeçliği , hazırcılığı, boşvermişciliği ile adeta bekar bir erkeğin anne yanında yaşamı gibi bir ilerleme seyri yer alır. 2. Rollerin yanlışlığı ya da yersizliği. Bu durumun içinde evlilikte kadının hakim , yönetici , karar verici oluşu ve yönetimi yani kadın otoritesinin belirgin şekilde öne çıkması. Bu durum içinde kadın kendini öyle kaptırır ki , erkek bir süre sonra a-benim ha varlığım ha yokluğum der. b-Bu kadının erkeğe de evliliğe de ihtiyacı yok , sevgiye zaten ihtiyacı yokmuş düşüncesi oluşmaya başlar. Kadının kendi etkin yaşamından haz alarak yaşamına devam ettiği bir gözlem oluşurken , kimi zaman erkeğe yönelen hakaret ve aşağılamalar bu düşünceye getirir. Bu hakaret ve aşağılamalar içinde oluşunu kadın farketmez. c-erkek bu insanın evlilikten beklentisi sadece evlendi olsun , bir evliliği var densin den ibaret olup yine kendince ve kendisinin hakim olduğu bir yaşam sürsün düşüncesinde ilerleyen bir kadın profili canlanır erkeğin gözünde ve zihninde. Bu maddenin neticesinde erkek uzun zamanın birikmişliği ile kadından uzaklaşır çünkü kendisinin hor görülmüş kenara atılmış hisseder.
- 6 ay
Normal konularda yine kadının istek ve taleplerini karşılar hatta ikiletmez. Evin dışındaki insanlara karşı iyi giden bir evliliği var tablosu çizer. Bunun farklı sebepleri vardır. Bazıları a- Kadın dışarda üzülmesin, mahcup olmasın kendini olumsuz hissetmesin. b- Kıskanma olasılığı , kendisinin dış dünyanın gözleminde oluşturacağı bir açık başka insanların farklı düşüncelerine yol açacak olma ihtimali. c- Kaybetme endişesi ve bununla birlikte üzerinde etkisi olan insanlar varsa onların baskısından çekinme ihtimali. ama konu ev içi karı kocanın birbiri ile ilgilenmesine konuşmasına birbirine kur yapması oyun oynaş içinde olması , şeffaflık ve tüm rahatlığı ile konuşmalarda ve hatta cinsel yaklaşımlarda bile erkeğin adımları olmaz bir hâle gelir. 3. Maalesef metafizik etkenler. Bu durum ise oldukça geniş bir yelpazede. Belirtilerin şekline göre çözüme ulaşabilmek adına bu konuyada girebiliriz. 4. Bu en son ihtimal ve anlattığınıza göre ihtimallerin en zayıf olanı , başka birinin olma ihtimali ama bu ihtimali düşünüp kendinizi hırpalamanızı istemem çünkü anlattığınız profil bu madde içine hiç uymuyor. Devam etmek isterseniz. Size yazdığım maddeler içinde size tanıdık gelen ya da olasılığı olan durumlar var mı? Cevaplarsanız devam edebiliriz.
Nerden buluyorsunuz böyle tipleri anlamıyorum sonra gelip ağlıyorsunuz
014 Yorumla
Soran6 ayVallaha 6 ay konuşmak için dil döktü ne diyim
Soran6 ayHayır ama seviyorum eşimi keşke iyi olsak ama mecbur kalmasam burayada yazmazdım çünkü benim hiç arkadaşım yok danışıp akıl alabileceğim
Soran6 ayŞöför olduğu için belli bir saat aralığı yok kargo saati kaçta biterse birde facede birkaç kadının profiline bakmış ama yazmamış yüzüne vurmadım ama sessizce bekliyorum hesapları elimde ama bilmiyor tabiki banka hesaplarına baktım satın aldığı ürünleri inceledim play storeye ve google arama geçmişine falan
Soran6 ayYok heryer temiz evde kullanmadığımız bir telefonda watsabını indirdim uyurken yok arkadaş gerçekten yok çıldıracağım
Soran6 ayYahu 4 yıldır bir insan sürekli yorgun olmaz ki ben söyleyim mi neden beni bırakmıyor çünkü ben öyle herşeye dırdır eden sürekli para isteyen harcayan birisi değilim genelde onunda kendiminde problemlerini tek başıma ben çözerim o sadece bir köşeye hayıflanıp mızmızlanır kendimi seyitonbaşı gibi hissediyorum ben olsam bende ayrılmam benim gibi aptaldan
Soran6 ayHaklısınız kusura bakmayın teşekkürler değerli vaktiniz ve yardımlarınız için
Soran6 ayTeşekkürler iyi geceler dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
6 ayAskerliğe gitmeyene eskiden kız verilmezmis... bunun nedenini anladığımız yaslardayiz...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. İşin zor Allah yardımcın olsun psikoloğa falan gitmeyi önerdin mi bi uzmandan yardım falan alsanız?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySana söyleyemediği psikolojik sorunları olabilir psikoloğa gitmeyi önerdin mi çocuk var mı
21 Yorumla
Soran6 ayCocuk yok kaç kez söyledim
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Genelde bunu kadınlar yapardı ammaaa🤔
3 aylık ayrı yaşamak iyi gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayIyy nefretlık bu tıpler cekılmezler. Sende sınırını koy o gelsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Disil enerjisi yüksek zor çekilir bosanmazsan kadınlığını yasamadna olursun benden demesi
00 Yorumla
6 ayErkek gibi ol kaç azcık it. Garı gibi mırın kırın edip duruyorsun de ona.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sende tut kolundan götür hastaneye biz sıpa hastamis dersin
00 Yorumla
6 ayGenelde kadınlar yapar ama muhtemelen başka biri olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBaşkası var muhtemelen
Seni de seviyor kaybetmek istemiyor
Veya diğeriyle ilerleyip duruma göre ayrilacak04 Yorumla
Soran6 ayUmarım öyledir beni istemiyorsa zaten giderim başkası varsa
Cevap sahibi6 ayÇocuk YOK de
Soran6 ayYok cocuğumuz
Cevap sahibi6 ayOhh iyi maşallah.
Sen ona Cinsel tüm fantezilerini sergile eğer burdanda dönmezse daha elle tutulur bir yani kalmaz
Gizli Üye(18-24)6 ayŞiddet bağımlısı sorunları olan bir eşe sahipsin. Ayrilmak en doğrusu olur. Çift terapisine gidin derdim ama şiddet bağımlısı biri güzellikten anlamaz
00 Yorumla
6 ayAslında seni sevmediğini sende biliyorsun ama sen seviyosun onu o ise her şey işine geldiği gibi olsun istiyordur buna ilgi verme yakında biyerin morarir
00 Yorumla
6 ayVallahi kanka bilmiyorum ama evli değilim sevgilim de yok ama ben de prenses erkek gibiyim çünkü ablam sürekli şey hemen trip atıyorum kadın gibi hissediyorum bazen kadın kıyafetleri giyiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHe hep biz ilgi gösterelim dimi ee birde sen göster bakayım
00 YorumlaYaşlarınız kaç ki neden böyle davranıyor olgun bir yaşta mı?
01 Yorumla
Soran6 ayBen 33 o 35
Bu erkeklere ne oluyor ben anlamadım. Roller değişmeye başladı
10 YorumlaSana rol kesiyor, sana ilgisiz değil öyleymiş gibi davranıyor.
10 Yorumla
6 ayeşin bir prenses erkek olabilir testesteronunu ölçtürsün
00 Yorumla
6 aysıkıntı canim o adamla ömür geçmez bence boşan derim
00 Yorumla
6 ayElinden geleni yap eviliğini kurtarmak için. Ciddi olduğunu belli et düzelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aygizli g a y olabilir mi?
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Hahhahahh aynı benimki
11 Yorumla
Soran6 ay:))))
6 ayNarsist kişilik bozukluğu alt evre sanki
11 Yorumla
Soran6 ayBence üst seviye birde sucluyor 3 gun önceki bir olaydan örnek veriyorum gecmişi yüzüme vurma diyor
6 ayboşan abla ömür geçmez bununla
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHey allahım neler duyuyoruz ilginç tipler var pskolojik sorunları vardır ya da bişeyleri düzgün çalışmıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayenteresan kaç yıllık evlisiniz hep böylemiydi?
07 Yorumla
Soran6 ay7 yıldır evliyim 4 yıldır bu şekilde
- 6 ay
onun erkekliği bitmiş sorunlu bence normaldede seni orgazm edebilen bir profile benzemiyor yazık hasta olacaksın.
Soran6 aySeviyorum eşimi ama nu şekilde sadece üzüyor beni
- 6 ay
boşa zorlama eğer bu sredesende bir fiziksel çökme olmadıysa o adam hasta. hoş ne çökmeler oluyor insan hatır için görmezden geliyor yapıyor. bu senin eleman cidden arızalı.
Soran6 ayBakın sevmiyorsa anlarım beğenmiyorsa anlarım ama karşımdaki insan giderim dediğim zaman şeytsnlaşıyor ortalığı kırıp geöiriyor bende uzuluyorum acaba herkes mı aynı ben mi abartıyorum diye
- 6 ay
o tarz bir mal adam tanımıştım karısı ateş gibiydi ayda bir yapıyormuş kadın bana söylemişti hemde 5 dk. sonrada senin hakkını vermiyorum ne güzelsin diyormuş. kadın kuduz köpek gibiydi açlıktan gözü dönmüştü. kişisel inançlarıma ters olmasa ben onu uzaya çıkartırdım ama yapmadım tabi evli olduğu için. sende bener hale düşmek istemiyorsan o manyağı bırak söylemende şart değil terket gizlice uzaktan haber verirsin o da evimi yakıyor kendinmi yakıyor ne bo k yerse yesin.
Soran6 ayBilmediğiniz çok şey var maalesef mümkünn değil
Gizli Üye(36-45)6 ayBu nasil bir sey lan insan karidini kucaga alip sevmeye doymaz karum olsa sabah aksam beceririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.
6 ayEvlenirken böylemiydi enişte
011 Yorumla
Soran6 ayYok değildi ama son 4 yıldır böyle
- 6 ay
Bi sorunumu var işke ilgili
Soran6 ayYıllardır beraber çalıştık eve baktık 4 aydır çalışmıyorum ne gibi sorunu olacak insanlarla yüzgöz oluyor sürekli
- 6 ay
O zaman sıkıntı nedir
- 6 ay
Başka kadın?
Soran6 ayÖyle olursa yüzüne bile bakmam
- 6 ay
Sende sorunu bilmiyorsun o zaman
Soran6 ayBilmiyorum sadece bildiğim birsey var çok yoruldum
- 6 ay
Biraz dinlen sonra enişteye sarıl onu sevdiğini söyle
- 6 ay
burada kendini düzeltmesi gereken karşı taraf yanlış tarafa öğüt veriyorsunuz. Tavir koymasını isteyebilirsiniz erkek olarak nelerden korkar nelerden çekinir bilirsin buna yönelik bir tavsiye verin.
- 6 ay
@PeachGirl58 yahminim abi yatakta iyi değil, bunu anladığım için sustum, iki kişinin arasındaki mevzu, ablada açılmadığına göre, bize de susmak düşer
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eşinin apış arasını yokla bir boş mu dolu mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayPrensese erkek olduğu için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayCevap sorunun içinde aslında
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu erkeklere ne oldu ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
6 ayBarınağa bırak ahdhfhf
00 Yorumla Kafasına pembe taç tak..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. :) değişik Allah sabır versin
00 Yorumla
6 aysana gurban olsun
01 Yorumla- 6 ay
kaç senedir ewliisnz
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
6 aySevmediği için.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Off hiç çekilmez böyle erkek
00 Yorumla
6 ayPrenses işte bulmuşsun nedenini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
6 ayBu yaştan sonra niyeti değiştirmiş olabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim sürekli prenses gibi trip atıyor. Bana neden ilgi göstermiyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler