Eşim doğum günü için yaptığım hazırlıkları görmezden gelip dışarı çıktı. Ben onu bu kadar önemserken o neden önemsemiyor?

Eşimin Bugün doğum günüydü onun için sabahtan beri süslemeler alıp evin bir köşesini süsleyip pasta aldım gelince mutlu olsun diye geldi fakat istediğim ilgiyi mutluluğu göremedim ve direkt duş alıp dışarı çıktı yeğenleri var iki tane ablasının çocukları erkek onlarla playstation oynamaya gittiler neyse dedim demekki benimle vakit geçirmek istemiyor diye düşündüm ben gidiyorum dedi ben napcam dedim sende film izlersin dedi neyse gitti iki üç saat oynadı geri yeğenlerini aldı geldi bize sonra yemeklerini çaylarını verdim herhalde giderler ve benimle ilgilenir diye bekledim saat 1e kadar oturdular daha sonra gitmediler film açtılar sonra ben dayanamayip eşime dedim ki benimle ne zaman ilgileniceksin benimle film izlemezsin benimle dışarı çıkmak istemezsin niye beni düşünmüyorsun dedim oda bugün benim doğum günüm ben seninle ilgileniyorum dedi beni çok uzuyor mutlu etmiyor çok ilgisiz bırakıyor onun çevresi çok arkadaşları ailesi herşeyi çok güzel ama benim tek bir arkadaşım bile yok sadece ondan bekliyorum herşeyi şu an o salonda kaç kere odaya gel benimle vakit geçir desemde mesajlarımı sessize aldı ben bu kadar onu önemseerken neden kendisi bunu bana yapıyor

Eşim doğum günü için yaptığım hazırlıkları görmezden gelip dışarı çıktı. Ben onu bu kadar önemserken o neden önemsemiyor?