Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Konuşmak istemiyorsa zorlama, boşver, ters teper genelde böyle durumlarda.
Maddi sıkıntı ya da başka bir sıkıntı olsun fark etmez, erkeklerin genel olarak şöyle bir yanı var: çözemeyeceği meseleler üzerine konuşmayı çok sevmiyorlar, sanırım güçsüz hissettiriyor diye. Bu da maalesef toplumun erkeklere dayattığı ‘ayakta durmalısın, güçlü olmalısın’ imajından kaynaklı.
Açıkçası elinden gelenin fazlasını yapmışsın, kendini kesinlikle sorgulama, oldukça iyi bir eşsin anlattıklarına göre. Bir müddet akışına bırak, eşini gözlemle. Normale göre hal ve hareketlerinde sıradışı olan bir şeyler var mı ve bunların ne kadarı maddi sıkıntılarla ilgili anlamaya çalış. Kadınlar genelde aldatan erkeği yakalar, aldattığını sanmıyorum demişsin, doğru olma ihtimali yüksek ama yine de telefonla ilişkisini gözlemle. Gelen aramalar var mı, sıklıkla birileriyle yazışıyor mu, bunu sorguladığında nasıl bir tepki veriyor, ayrı bir
odaya geçip telefonda sessizce konuştuğu oluyor mu vs vs.
Genel olarak da özetleyeyim, akışına bırak ama zaman zaman da sinir uçlarına oyna. Bir tutarsızlığı varsa ortaya çıkacaktır. Ustalıkla oyna bunu.010 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunu istediğimde düşünmeden verir. Gizli gizli de konuşmaz. Arkadaşlarıyla konuşurken bile hoparlörden konuşur. Sıklıkla konuştuğu çocukluk arkadaşı var oda erkek zaten. Yani aldattığına dair bişey yok. Ki bende düşünmüyorum öyle bişey. Ama benden soğudu mu istemiyo mu beni artık ya da boşanmak mı istiyo diye diye kendimi yiyorum. Eğer öyle bişey varsa da bana söyleyebilir. Ben anlayışsız bi insan degilim. Tabiki yuvamı yıkmak istemem ama o istemiyorsa nereye kadar zorlayabilirim ki
- +1 yıl
Aldattığına dair bir emare yok o zaman evet. Senden soğuduğunu neden düşünüyorsun? Normalinizden farklı son zamanlarda ne oldu ki senden soğusun?
Şunların cevaplarını merak ettim açıkçası:
Kaç yaşlarındasınız?
Evlenmeden önce ne kadar birlikteliğiniz vardı?
Daha önce böyle az iletişim kurduğu bir dönemi olmuş muydu? Varsa nasıl atlattınız?
Arkadaşlarıyla telefonda konuşurken enerjisi, jest ve mimikleri nasıl? Nelerden konuşuyorlar daha çok?
Ev içinde üflediğini püflediğini görüyor musun? Nelere üflüyor?
Video vs izlerken nasıl bir ruh hali içerisinde, komik şeylere dahi somurtuyor mu? Genelde ne tür videolar izliyor?
Soran+1 yılBen 23 o 26 yaşında. 3 yıldır birlikteyiz. Daha önce böyle bi dönem olmadı. O yüzden kafamda çok kuruyorum. Son zamanlarda da bi problem yaşamadık aramızda. Hatta şöyle hicbi zaman öyle bi kavgamız vs olmadı. Hayatı araba üzerine kurulu. Arkadaşıyla da hep araba konuşurlar onlarla konuşurken normal davranıyo. Genelde de araba videoları izler zaten.
Soran+1 yılBen 24.
- +1 yıl
O zaman evliliğin o tatsız aşamasına geçmişsin sanırım. Birçok evlilik genelde bu şekilde aynı mekanı paylaşmaya dönüyor, hasan can kaya stand-up’ında buna amcaoğluna bağlamak diyor. Hayatı arabalar üzerine kuruluysa konuşacak ortak konu bulmanız zor olabilir. Sen konuşsan bunu dırdır kabul eder muhtemelen. Özellikle kadınların yanıtlarına da baktım, benzer durumda olan ve bunu kabullenen birçok kadın var. Ya sen de alışacaksın ya da böyle olmaz diyip ayrılacaksın. İkisi için de acele etme, akışına bırak. Sadece ufak bir önerim var, çocuk yapma fikri varsa aklınızda erteleyin bir müddet. Zaten hala birbirinizi ve kendinizi tanımaya devam ediyorsunuz, 27-28’e kadar da sürüyor bu.
Soran+1 yılZaten çocuk düşünmüyoruz ikimizde pandemi vs. Bide ben hastanede çalışıyorum. Sırf o arabalara meraklı diye bende oturup onunla izliyorum o videoları. Hangi kadın kocasıyla Doğan Kabak izliyo? Arabanın parçalarını neyin ne işe yaradığını, bı arabanın nasıl toplanacağını nasıl modifiye edileceğini, hangi arabaya hangi jantın hangi lastiğin yakıştığını bile öğrendim. Sırf o videoları izliyo arabaya ilgisi var diye. Evdeyken sıkılmasın diye. Yoksa bende diğer kadınlar gibi oturup makyaj videosu izleyebilirim değil mi? Magazin takip edebilirim. Bi sürü örnek var. Ama zoruma gidiyo işte ne bileyim..
- +1 yıl
Sen ideal olanı yapıyorsun. Yani seven insan sevdiğiyle daha fazla iletişim kurabilmek amacıyla ilgi duymadığı alanlar hakkında dahi bilgilenmeye çalışır. Ama her türlü ilişkide denge önemli: bırak arabalarla ilgili video izleme. O zaten bu konuları arkadaşlarıyla konuşuyor yıllardır ve sen de arabalara ilgi duyunca onun bilinçaltında ‘kanka’lardan biri haline geliyorsun ama Sen ‘kanka’larından daha fazlasısın, seninle konuştuğu konuların bu dar alana hapsolmasına izin verme. Bir de iletişim için tek taraflı mücadele etmeyi bırak, o da zorlasın. Sen de arkadaşlarınla konuş mesela akşamları. İlgi duyduğun alanlarda bir şeyler izle. Neden kendini makyaj videolarından alıkoyuyorsun ki? Evlenmeden önce izlemiyor muydun? O bunu bilmiyor muydu? Yani şuna geleceğim özetle: kendinden ve kişiliğinden ödün verme, fazla fedakarlıkta da bulunma. İlişkideki denge bozulmamalı. Yoksa hatalı yine sen olursun, ‘yapmasaydın fedakarlık, ben senden öyle bir talepte bulunmadım ki. Ben zaten arkadaşlarımla konuşuyorum arabalar hakkında, seni zorlamadım ki illa izle diye’ der çekilir kenara, üzülürsün haklı olarak.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. Harfi harfine.. Sırf o mutlu oluyo diye kendimden çok ödün verdim veriyorum da
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 6 senedir bunu yaşıyorum ve altı sene de 5 kez aldattı bu sadece benim yakaladıklarım benim eşim kova burcu dengesizin önde gideni en son iki ay önce sabaha karşı geldi takside telefonu açık kaldı duyduklarım için hesap sordum bana yemek yapmakla çamaşır yıkamakla kadınlık olmuyor dedi ben de boşanmak istediğimi söyledim çünkü yatak konusunda hiç bir eksiğim yoktu tesettürlü olmama rağmen ojemden halhaldan saç maşamdan stiletto ayakkabıma file çoraptan deri tayta her şeyi annemin verdiği harçlıklarla biriktirerek aldım beni aldattı defalarca soğudum artık yatakta bir kez bile orgazm olamadım onunla kendi hatalarına bakmadan beni bu şekilde adice suçlayınca boşanmak istiyorum dedim bana kararını ver diye baskı yapan da kendisiydi kararımı verince başladı zırlamaya 6 seneyi nasıl çöpe atarmışım sanki bulutların üzerinde yaşattı bey efendi al karşına konuş oflayıp pufluyorsa sorunlardan kaçıyor demektir çözmek yerine kaçan biriyle mutlu olman ne yazık ki çok zor iki aydır yanında soyunup giyinmiyorum bile madem benim ki kadınlık değil defolsun ne hali varsa görsün ne yaparsan yapayım zaten aldatıyor ben de hiç bulaşmıyorum artık
23 Yorumla
Soran+1 yılAldattığını düşünmüyorum. Yani bilmiyorum yapacak bi insan değil. Sizin de Allah yardımcınız olsun. ❤️
Cevap sahibi+1 yılBen de yapacağına ihtimal vermezdim başlar da ne zaman ki gördüm anladım kanım dondu o zamandan beri kimse için bu yapmaz bu öyle insan değil demeyi bıraktım hepsi nefis taşımıyor mu niye yapmasın madem anlattığın gibiyse 😔
- +1 yıl
Vay be böyle bir evlilik 6 yıldır nasıl sürdürmeyi başardın defalarca aldatmış üstelik.
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilerim ama eşiniz evlenmek için evlenmiş. Kendisini tanimiyorum ama bencil hem sosyal hemde cinsel hayatında. Sizin için üzüldüm bir kadının haketmeden bunları yaşaması üzüntü verici.
Insan eşine sarılmaz mı birlikte yemek hazırlarsın o mutfakta iken arkasından sarılır öpersin. Şaka yaparsın en azından. Benim için işte ne olursa olsun evime yansıtmam benim için iş mesai bitti mi tamamdır. Hiçbirşey benim dünyalar güzeli eşim ile arama giremez.13 Yorumla
Soran+1 yılO dediklerinizi yapıyordu da işte bi süredir böyle olunca insanı üzmüyo değil
- +1 yıl
Evlilik sadece iyi günde değil kötü günde de var. Demek sıkıntıları var sizinle oturup konuşmalı çünkü sizde kendinizi üzüyor ve yanlış durumlara yoruyorsunuz olayı. Insallah herşey yoluna girer
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası anlattıklarına göre bir şekilde konuşup sorunun ne olduğunu bulmanız gerektiğini düşünüyorum. Fakat eşin de buna pek yanaşmıyor sanırım. Bu konularda insanı çok fazla sıkıştırmak da doğru olmuyor ama yine de onu çok sıkmadan ara ara konuşmaya çalışmalısın. Umarım en kısa zamanda aranızdaki sorunların üstesinden gelirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Öncelikle yapman gereken şey onu karşına alıp konuşmak, konuşmak istediğini söyle ve sorunlarını uzun uzun anlat ancak sakın suçlayıcı konuşma, geçim sıkıntısı falan diyorsun her ne kadar cinsiyet eşitliği falan dense de geçim sıkıntısı erkeğe daha fazla yük olur, ancak bu süreçte sonuna kadar yanında olacağını belirt, kötü geçen bir gününden sonra onu mutlu etmek için yanında olduğunu söyle, tabi bunun karşılıklı olduğunu ve senin de ilgiye ihtiyacın olduğunu belirt ve sonunda gözlerinin içine bakarak onu sevdiğini söylemeyi de unutma
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️ konuşmaya çalıştığımda ben direk ağlamaya başlıyorum. Duygusal bi insanım 🤦 Bi kere sarilsin bana her şey geçer zaten. Ama yapmiyo ki. Ben ona seni seviyorum dediğimde bile bazen sessiz kalıyo. Zoruma gidiyo bunlar. Ben ona asla kötü bişey yapmadım yasatmadim. Askere gitti o gelene kadar 1 kere bile dışarı çıkmadm işe gidip gelmek haricinde. Çünkü onsuz bişey yapmak istemiyorum. Benim hayatım o oldu.
Soran+1 yılUmarım her şey düzelir. Teşekkür ederim ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne kadar süredir böyle? Cinsel hayatınız nasıl? Yanlış anlamayın psikoloji öğrencisiyim ve çift terapilerinde en çok karşılaşılan şey cinsel problemler oluyor, bu yüzden sordum. Onun dışında ona biraz zaman verin, belki size anlatamadığı bir sıkıntısı vardır. Maddi meseleler erkekleri daha çok etkiliyor, bunları kafasına çok takıyor olabilir. Biraz zaman verin, fazla üstğne gitmeyin. Zorlamayın. Anlatmak istediği bir şey varsa, istediği zaman kendisi istediği zamanda anlatabiliceğini söyleyin. Umarım yakın zamanda düzelir.
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. ❤️ Cinsel hayatımız kötü değil. Hicbi zaman geri çevirmem onu. Ama o beni geri çevirir yorgunum diyerek
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Lütfen buradaki olumsuz yorumları aldırmayın. İnsanlar hiç düşünmeden yazıyorlar, eşinize karşı soğumanıza bile sebep olur bu durum. Biraz zaman geçsin ciddi bi şekilde eşinizi karşınıza alıp konuşun. Yine işe yaramazsa çift terapisine ikna edebilirsiniz. ❤️
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💜💫
+1 yılBöyle şeylerin tek çözümü konuşmak ve biraz da zaman konusmakbise yaramıyor diyorsun ama farklı uslupla yaklaşman gerekebilir belki yani mesela bana neden böyle davranıyorsun deyip suçlamak yerine canım bir sıkıntın mi var diyerek konuyu dolaylı açarak konuşman gerekebilir ama bunları yapmana rağmen yine aynıysa birkaç ay bekle düzelmezse demekki yapısı karakteri öyledir ki çoğu türk erkeğinin de problemi bu aşağıdaki yorumlarda gördüğüm kadarıyla birçok kadın seviyorum diyerek senelerce böyle şeylere katlanmışlar sen böyle yapmak zorunda değilsin eğer düzelmiyorsa kendinden taviz verip daha fazla fedakarlık yapma biraz bencil ol boş ver onu
20 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş
Evlenirken böyle bir şeyi hayal etmediğini
Biraz ilgi alaka beklediğini söyle dile getir.
konuşarak bu durumu aşarsın sanırım..
Ve her istediğini de yapma bir sorun olduğunu anlamasını sağla00 Yorumla
+1 yılEşiniz para konularına bakış açısı nedir
Eğer bir oğlaksa ve cebin de parası yoksa dünya ile iletişimi komple keser. evlilik sorumlulukları ağır basar ve onu bunaltir isin içinden çıkmaya çalışır zihnini boşaltıp adapte olamaz12 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcu. Üstelik şu an parasız olan benim. Benim maaşım krediye gidiyo
- +1 yıl
Bir yerde bir sorun var ozaman açıkça oturtup karşınıza konuşun
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. 
Sen evliliği Rio karnavalı mi saniyordun🤭😅
22 Yorumla
Soran+1 yılBuna güldüm 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkekler böyledir altında bişey aramayın. Hele sıkıntılar varsa biraz kafanın ona takılması normal. Eşinizin yanında olsun zamanla geçecektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda yanında olmaya çalışıyorum. Devam eden bi mahkeme sürecimiz var. Onu taktığını biliyorum. Ama ne olursa olsun ben senin yanındayım diyorum. Akşam evde yiyecek ekmeğimiz olmasın ben yine seninle olduğum için sukrederim diyorum fakat işte..
Soran+1 yılTeşekkür ederim. ❤️
Konuşnca anlamali anlamaiyorsa demekki hayatta yorgunlugindan size yer kalmiyor. Bunu anlamiyorsa sizi arka plana atiyordur. Bunlar yapmamasi gerekli olan hareketler.
10 YorumlaGenelde erkek böyle, Helede konuşmayı çok sevmiyorsa. Sana karşı sert kavgacı değilse seni başka konarda görmüyorsa bu haline katlanacan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla o maddi sıkıntılar insanda keyif bırakmıyor.. ama sen bakkmlıymışsın yine de bir çekim olmalı aslında ama.. bu durumu biliyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Evli kadınların genel olarak yaşadığı durum aramıza hoşgeldin canım alışman gerek
015 Yorumla
Soran+1 yılAlışmak çözüm değil ki
Soran+1 yılPeki neden böyle bi evliliğe devam ediyorsunuz yanlış anlamazsanz
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun.❤️ En kısa zamanda ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp evlatlarınızla mutlu bi hayatınızın olması dileğiyle. 💫
- +1 yıl
Amin inşallah.. Sende çok takma kafana erkeklerin yüzde yüzü böyle kesinlikle senle alakalı Bi durum olmadığından eminim önce bir sor neden böyle yaptığını baktın mantıklı bir cevap vermiyor sende ilgisiz ol ayrı odalarda falan takılın bir süre sonra belki uzun bir süre sonra ama eninde sonunda senin ilgisizliğini farkedecek ve o gelicek yanına konuşmak için.. Sizede mutluluklar ❤️
Offladığı puffladığı şeyleri yapma bir süre. Uzak dur kendi halinde takıl aynı onun yaptığı gibi. Bir süre sonra kendi isteğiyle adım atar.
00 Yorumla
+1 yılgeçen gün de biri böyle yazdı dedim başkalarına tıklıyordur, 2 gün sonra eyvah aldatılıyorum diye çıktı piyasaya
10 Yorumla
+1 yılSorun neyse söylesin. Ağzı yok mu? Söylemiyosa da kes ilgiyi alakayı kalsın öyle
20 YorumlaKarşına alıp konuşmalısın başka bir çaren yok birebir konuşup düzeltmeye çalışmak zorundasın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılBi zaman sonra amcaogluna bağlama ritueli o alışırsın zamanla 😁😅
10 Yorumla
+1 yılSen seni haketmeyecek birisiyle evlilik yapmışsın değer bilmez bir eşin var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biraz kan yapacak şeyler yedir badem ceviz fındık pekmez bal bunları yedir bakalım adam ne yapacak
20 YorumlaGeçim derdi korona dan folayı herkesin psikokojisi bozuk fazla üzerine gitme
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hemşireyim. Hastanede çalışan benim.
Soran+1 yılEvet oyun oynuyo telefonda ya da video izliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğumuş mu senden acaba. ya da iş hayatında sana söylemediği kötü bir borç olayı gibi bir şey mi duydu. ya da ailesi onu şişiriyor mu sana karşı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım dışarıda bi takıntısı, gizli ilişki durumu yoktur. (var demedim bak, inşallah yoktur diyorum)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadığını biliyorum. Ve ona güveniyorum. 🤦
+1 yılSana anlatmadığı sıkıntıları da olabilir. Karşına al konuş bence.
10 Yorumla
+1 yılBorsada kağıdı aşırı değer kaybetmiş olabilir, sır bakalım kiler ya da rta mı almışta o yüzden mi böyle canı sıkkın?
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey anlamadım 🤦🤷
- +1 yıl
Erkeklerin büyük çoğunluğunu maddi durumlar çok etkiler, eğer elindeki birikimini kaybetmişse eğer o yüzden canı sıkkın olabilir.
Soran+1 yılBı birikim yoktu ki 😂
- +1 yıl
Ozaman üzülecek birşey de yoktur boşver unut gitsin dediğimi :)
ovvv işin zor nediyim şimdi. yenide evlisiniz Allah kolaylık versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin 💫
+1 yılBurada akıl mı arıyor sun yahu kafanı masal şeylere doldurma
08 Yorumla
Soran+1 yılAkıl aramak değil. Çevremden kimseyle konuşamıyorum bu konuları. Kimsenin onu kötü bilmesini istemiyorum
- +1 yıl
Biraz cekiniyor bence sizden
Soran+1 yılAma ben onun esiyim
- +1 yıl
Olabilir biraz her şeyi zamanın da yap biz erkekler büyüsek de bazen cocuk gibiyiz
Yani bazı duygular da kendimizi düşünürüz yani günün nasıl gecti kelimesi ne güzel sorması lazım ancak sormuyor biraz bu konular da bencil odunu yontman lazım
Soran+1 yılAa evet ben ona çocuğum diyorum zaten. Önde seni büyüteyim sonra çocuk yaparız diyorum. 😂Aslında çok romantik birisi. Duygusal da aynı benim gibi. Ama işte niye böyle bilmiyorum inanki
- +1 yıl
Az degil sin 🤭
Onu yavaş yavaş yont işde yavaş yavaş kereste keser gibi
Soran+1 yılYüzümü güldürdünüz şu halde 😂
- +1 yıl
Sapık sandın galiba 😔
Sıkılmıştır kendimden biliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana söyleyebilir ama?
Soran+1 yılAma nereye kadar böyle gidecek
Soran+1 yılYazık değil mi peki her iki kişiye de
+1 yılBaşkasına veriyordur o ilgiyi ondan
15 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle 😟
- +1 yıl
Güzel giyinip karşıladığında bu ne hal diyorsa o çoktan doymuştur başkasıyla çok üzgünüm sonu ayrılık
Soran+1 yılYani açık konuşayım. Ben öyle açık saçık şeyleri kocama giyiyorum. Hava soğuk üşürsün diyo bana ya 😂 şaka gibi
- +1 yıl
😂😂 Cidden mi sen şöyle bi gelsene yaa bekliyorum
- +1 yıl
😂 Şşt
+1 yılTers psikoloji uygula
20 YorumlaDesene hayal ettiğim neydi gerçekler ne.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılgergin ve stresli olabilir
00 Yorumla Özelden konusabilirmiyiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Cicim ayları bitmiş :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. üzüldüm başka sorun var mı
00 Yorumla
+1 yılBelki sorunları vardır konuşun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence bazı şeyleri gözden geçirmeniz gerekiyor
00 YorumlaAranıdaki bağ yavaş yavaş kopuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 10 yıldır öyle biriyle yasıyorum..
26 Yorumla- +1 yıl
Abart
Cevap sahibi+1 yıl@Benmırıldananadam ne abartıcam aynen öyle
- +1 yıl
10 yıl mı? Nasıl dayanır insan 10 yıl böyle bir hayata?
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontact35 beklentiyi keserek.
Soran+1 yılÇok zor çok..
- +1 yıl
@görüşsahibi çok zor bir durum gerçekten. konuşup kafanı dağıtmak istersen şayet bana yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılSon cümle olayı özetlemiş :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAh be yanlis kisiyle evlenmissin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok nedeni olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılHayır başta çok iyiydik yani çevremizdeki herkesin imrenerek baktığı bi çifttik
Soran+1 yılEvlendikten sonra da kötü değildik ki. Kısa bi süredir böyle
Soran+1 yılBen onu kısıtlayan birisi değilim ki. Arkadaşlarıyla çıkmak istediğinde işte falancayla akşam dışarı cikcaz diyo soru bile sormuyorum. Geç kalma derim. Arkadaşlarıyla otururken aramam rahatsız olmasın diye.
Soran+1 yılOnun ailesi daha doğrusu annesi sürekli tatsızlık çıkaran. Ama bize karşı. Bunu oda biliyo. Ben yine annesidir annemdir diyerek saygılı olmaya çalışıyorum. Annesi balayımızı bile zehir etti bize siz düşünün 🙄 Evet borcumuz var ev aldık. Benim maaşım gidiyo krediye onun maaşıyla geçiniyoruz. Ama yine yetiyo Allah'a şükür bi günde şunum eksik diyemem ki
Cinsel hayatın nasıl
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil ama genelde o istediğinde oluyo. Ben istediğimde o yorgun oluyomus öyle diyo
Soran+1 yılBen 24 o 26
Soran+1 yılEvet
+1 yılcinsellik nedeni ile bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil ki
- +1 yıl
hafta da kaç kez ve kaç saat cinsel hayatınız var eşin ile
+1 yılDoymuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Sorun büyük
00 YorumlaKonuşmak dertleşmek içini dökmek istersen yz bna
00 Yorumla
+1 yılbunlarıda benmı öğreteyım mınık oyunlar yap