Sevgilimin annesi vefat etti ve onu terkettim?

Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum, eski sevgilim Türkiye'de. 1,5 sene önce tanıştık, rahmetli annesiyle benim annem kuzen. Sevgili olduk 1 sene devam ettik uzak mesafe ilişkisiydi. Yalan yok kızın bana hiç yanlışını görmedim, ne bir erkek ne bir yaramazlık birşeyi yoktu. Neyse uzak mesafe ilişkimiz devam ediyor 3 ay sonra da bulusucaktık bilet almıştık. Annesi vefat etti, kız baya dağıldı tabi ben varım diye kolay atlatabildi. Sonra bana bir gün bişey oldu bulusmamiza 14 gün kalmıştı, 1 sene bekledik 14 gün kalmıştı. Ben kızdan ayrıldım yurtdışında baska bir kızla sevgili oldum buluştum. Eski sevgilim beni aradı "bulusmamiza az kalmisken bunu nasıl yaparsın, en kötü yilimdayken bana nasıl acı cektirirsin dedi" bende ona "istemiyorum seni artık sevmiyorum başkasını buldum dedim". Kızda telefonda baya ağladı bidaha asla hayatımda yoksun dedi kapattı. Bu olay 4 ay önce oldu. Geçen annemle mesajlasmislar, konuşmalarını okudum. Kız anneme şey demiş, siz vefat etseydiniz ben oğlunuza bunu yapmazdım onun yanında olurdum, bir kere bile hakkını helal et kızım demediniz bana oğlun beni aldattı acı çektirdi demiş. Şimdi de kızın hayatında başka biri var, ciddiler. Tuhaf geliyor bana bu kız benle sevgiliyken kimseye bakmazdı bana hep şey derdi senden başkası bana mide bulantısı derdi. Şimdi başkasıyla mutlu 4 aydır beni hiç aramıyor hatta benden nefret ediyor. Bu arada benimde sevgilim var o da biliyor. Ben naptım niye yaptım bunları bilmiyorum. Kıza çok mu acı çektirmişim ahından korkuyorum. Biz sevgiliyken başka erkek konusu asla açılmazdı bile öyle severdi beni, bana yazmadan 1 saat duramazdı. Şimdi hayatında başka biri var, ve bana 4 aydır yazmıyor. Çok mu hatalıyım? Ahını yaşar mıyım?

Sevgilimin annesi vefat etti ve onu terkettim?