2 yıl önce bir hata yaptım ileride sorun olur mu benim için? biraz uzun ama lütfen sonuna kadar okurmusunuz çok çaresizim?

Ciddi ilişkim var dı çok seviyordum ama o kadar bağlıydım ki ayrıldık öyle bir boşluğa düştüm ki beni gerçekten sevenler anlar o halimi neyse instagram dan brisiyls tanıştık konuştk aynı şehirdeydik buluşmak içn gün ayarladk buluştk bana ilk günden eve gidelim mi dedi daha rahat oluruz falan filan ama o zmn çok cahildim daha ne bilim ben gittik eve baktm bana yaklaşmaya başladı yani göğüslerimi açmaya başladı sonra beni soydu yatakta çıplak kaldık ağzıma verdi şeyini ama o kadar korkuyorum ki öyle bir titriyorum ki anlatamam allahm diyorum inşallah bi şey yapmaz 🥺sonra sürtmeye başladı şeyini ama sokmadı asla o anda fotoğraf çekti çıplak ama yüzüm görünmüyor birisinds öpüşürken yüzüm görünüyor du o kadar pişman oldum ki sonra çıktm eve gittm aradan 15 gün sonra ailem öğrendi bu olayı ağzıma ettiler resmen ve arkadaşlarım okuldan hepsi öğrenmişler babam okuldan aldı sonra geri başladm zaten o ara 12. Sınıftım ailemin yüzüne bakamadım hiç bu fotoğraflar da arkadaşlarım arasında yayılmış tı

Güncellemeler
6 ay
İleride karşıma ya çıkarsa o fotoğraf lar çok korkuyorum ya
2 yıl önce bir hata yaptım ileride sorun olur mu benim için? biraz uzun ama lütfen sonuna kadar okurmusunuz çok çaresizim?