Öncelikle keşke troll olsaydı Birkaç arkadaşla alkol aldık. Hepsi bizim hastaneden doktor hemşire karışık. Gecenin sonunda herkes dağıldı
Ben de sekreterliğini yaptığım doktorla geri döndüm eve bırakmayı kendisi teklif ett. Başka şehire atandığım için ev tutmuştum kendisi de ilgilenmişti bayağı.
Dışarısı karlıydı. Topuklularla yürümekte zorlandım ve yardım etti eve gelene kadar. Dediğim gibi beni kardeşi gibi görüyor yardım ediyor ve benden 10 yaş kadar büyük.
Sarhoştum ama ne yaptığımın da bilincindeydim. Elinden tutup odama götürdüm. Gerisini siz düşünün.
Sabah yanımda yoktu
İşe gittiğimde ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım o da gereksiz ters davranıyor sanki ben onu becerdim. Ne oldu sanki zorla mı yap dedik
Ben de sekreterliğini yaptığım doktorla geri döndüm eve bırakmayı kendisi teklif ett. Başka şehire atandığım için ev tutmuştum kendisi de ilgilenmişti bayağı.
Dışarısı karlıydı. Topuklularla yürümekte zorlandım ve yardım etti eve gelene kadar. Dediğim gibi beni kardeşi gibi görüyor yardım ediyor ve benden 10 yaş kadar büyük.
Sarhoştum ama ne yaptığımın da bilincindeydim. Elinden tutup odama götürdüm. Gerisini siz düşünün.
Sabah yanımda yoktu
İşe gittiğimde ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım o da gereksiz ters davranıyor sanki ben onu becerdim. Ne oldu sanki zorla mı yap dedik
Güncellemeler
6 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Şu an hissettiğin utanma, öfke, karışıklık… hepsi çok normal 😔 İkin de sarhoştunuz, anlık yakınlık oldu ama sonrası asıl mesele. O muhtemelen suçluluk ya da “hata yaptım” paniğiyle mesafeli davranıyor.
Bunu netleştirmenin tek yolu sakin bir zamanda “O gece ikimiz de istedik, ama şimdi gerginim, aramız bozulmasın” diye konuşman. Savunmaya değil, açıklığa odaklan 👍🏻❄️