Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Genelde böyle davranmasının nedeni basit ya kafası karışmıştır, ne istediğini bilmiyordur ya ilgisi biraz azalmıştır ya da hayatında başka bir şeye odaklanmıştır
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile travmaları eski ilişki travmaları vardır ailesinden sevgi almadıysa yeni bir sevgiyle başa çıkmayı bilmiyordur bu zamanda bişeyler ciddiye binince karşı tarafın paçaları tutuşur insanlar gönül eğlendirme peşinde o seni sevmiyor bence yara bandı gibi kullanıyor seni belirsizlik değersizliktir menfaat yoksa kimse kimsenin kahrını kolay kolay çekmiyor bunu da unutma
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
6 ayBence bu durumda direkt kendini geri çek ve ona olan ilgini belli etme. Gelirse öyle gelecek. Gelmezse kendi bilir.
Bu bazen taktiksel yapılmaz. Kafasında seninle ilgil %90 büyük soru işaretleri var, bunları öğrenmek istiyorsan anlatırım sana diyebilirsin. Durumu aslında konuşarak kendi lehine çevirebilirsin.
14 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum mesajıma artık bir anda geç cevap verdi her gün şüphe ile yaşıcama acı çekip unutturum daha iyi
- 6 ay
Onu görüyorsan konuş yüz yüze, muhtemelen seninle ilgili kafasında şüpheleri var. Bu durumu telefon ile bile kendi lehine çevirebilirsin. Değerin düşmez merak etme.
Olmuyorsa yoluna bakarsın, bu kadar basit.
Soran6 ayAma bana soğuk yaptı bende netlik istedim engelledim sinirden fakeden yazarken cevap verdi bana yani resmen fakemle konuştu
- 6 ay
Karar senin kardeşim.
6 ayBöyle bir insan bunu diyorsa bende sana net olarak şunu söyleyeyim ki o insandan uzak dur çünkü net olmayan bir insanın sevgisi de net olmaz ve seni yorar uzak durmak en net davranış olur.
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Belirsizlik genelde kişinin kendi içinde bir karmaşa yaşadığının işaretidir. Kendi duygularını, ne istediğini ya da ilişkinin nereye doğru gittiğini tam anlamlandıramıyor olabilir. Netlik isteyişin kesinlikle haklı çünkü ilişkilerde iletişim ve açıklık çok önemli. Eğer şu an bir şeylere karar veremiyorsa, ona biraz zaman tanıyabilir ama aynı zamanda kendi duygu ve ihtiyaçlarını korumalısın. 🍂❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
6 ayBir erkek bir anda belirsizleşiyorsa genelde iki şey olur ya ilgisi tam oturmamıştır emin olmak için geri çekilir ya da duygusal sorumluluk almaya hazır değildir netlik isteyince panikleyip “kafam karışık” moduna geçer bu durum seninle değil onun kafa düzeniyle ilgilidir geri çekil biraz netleşecekse kendi gelir 😉🔥
19 Yorumla
Soran6 ayGenellikle sessizce çekilirdim, o gelirdi; ama bu sefer davranışları farklıydı, çok yorulduğum için yazdım ve yol gösterdim.
- 6 ay
Bu sefer farkı sen zaten net koymuşsun o yüzden o da eski döngüyü tekrarlayamadı netlik görünce herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar sen yoruldum deyince top ona geçti şimdi nasıl yöneteceğini sen değil o gösterecek eğer gerçekten bağı varsa adım atar yoksa sessizlik zaten her şeyi anlatır 😉🔥
Soran6 ayTabiii ki, üzerinden bir ay geçti ve onu yavaş yavaş aklımdan siliyorum. Yeniliklere açık olacağım; bekleyemem, değer vaktiyle verilmeli. Mezar ne anlar çiçekten.
- 6 ay
Zaten doğru yoldasın bir ayda bile zihnin toparlamaya başlamışsa devamı daha da kolay gelir yeniliklere açık olman da süreci hızlandırır bazı kapılar kapanınca arkadan hafif bir esinti gelir o da yön gösterir kendi ritminde ilerle kimseyi bekleme çünkü akıp giden senin ömrün
Soran6 ayEvet öyle gerçekren her şeyin en iyisi bizimle olsun ✨
- 6 ay
sen zaten toparlama sürecine girmişsin o yüzden bundan sonrası daha akışkan olacak en iyisi bize gelsin derken de haklısın çünkü insan kendi ışığını yükselttikçe önü daha berrak olur hem kalbin hem yolun ferah olsun ✨😊
Soran6 ayAynen öyle, meditasyon yapıyorum. Ona söyleyemediklerimi bir kağıda döktüm ve suyun içine bıraktım, böylece negatif enerjimden arındım ✨. Daha çok dine yöneldim. Geriye kalan pişmanlıklar oldu tabii; içimdeki öfke ve nefret dinmiyordu ama neyse ki şu an hafifledi.
- 6 ay
meditasyonla, yazıp yakmayla, suya bırakmayla içini boşaltmış olman zaten dönüşümün başladığını gösteriyor öfke ve nefret kolay kolay gitmez ama akış yumuşadıkça senin de iç dengin yerine gelir insan ruhunu temizledikçe kalanın sadece hak ettiği kadar yer tutar sen şu an doğru yoldasın gerisi zamanla kendiliğinden çözülür ✨🌿
Soran6 ayEvet tabi her şey güzel olmasını diliyorum
6 ayBaşka bir kız vardır çünkü bi erkek bana yok ben hala karar vermedim emin değilim düşünüyorum falan derse konuşmayı keserim seven erkek nettir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
6 ayKafasını karıştıran başka biri var , sen yedektesin, ya da yedekteki kafasını karıştırıyor. Sen net olursan o da net olmak zorunda kalır.
10 Yorumla
6 ayHayatına belirli davrandığı insanlar girmiştir
20 Yorumla
6 ayCin kaçmış içine ya da hayalet olmuş)) boş ver yani
10 Yorumla
6 ayne gibi bir teklik istedin afallamış gibi acaba senle takılıyor olmasın :)
00 YorumlaKafam karışık diyen istemiyodur senin ciddi olduğunu görünce yine belirsizliği seçmiş arkadaş 😀 ona de ki tamam senin kafanı toplamaya ihtiyacın var toplayınca haberleşeriz de ve git o iletişime geçmeden geçme bekleme onu
32 Yorumla
Soran6 ayYok beklemiyorum zaten anlıyorum yorumun için teşekkürler ederim 🌸
6 ayBen anlamıyorum ki bu netlik isteyenler neden hep kafası karışıklara denk geliyor
12 Yorumla
Soran6 ayBen kaçıngan bağlanan biriyim, ama bunu bir kenara bırakalım; ilk defa böyle hissettim ve gitmek istemedim. Netlik istedim, o ise 'kafam karışık' diye cevap verdi.
- 6 ay
Netlikten kastın nedir beklentin neydi
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek çok hızlı cereyan ettiyse olay dekoder çözemedi
00 Yorumla
6 ayYa seni istemiyordur ya da ne istediğini bile bilmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEn azından sen de karışık dedi ben de sessizlesti ve gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKadının aklıyla oynayacaksın biraz ki sevsin. Diğer türlü kızlar sevmez değer vermezler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGünlük hayatta diğer işler yoruyordur. Bazen maziye dalar insan, çıkamaz içinden, atar içine içine, çıkar sonunda lanetle. Eğer daldan dala atlayan biri değilsen zaman ver.
021 Yorumla
Soran6 ayZaman vermedim yol gösterdim flörtöz biri
Cevap sahibi6 ayİyi yapmışsın. Sen mi flörtözsün o mu anlamadım
Soran6 ayBenim de kaçıngan bağlanma stilim var; o sürekli gelirdi, çabalardı. Ona alışınca duygusallaştım. Yani benim yaptığım hatalarda, ayrılık olduğunda başka birine çabuk yöneliyor.
Cevap sahibi6 ayAnladım. Sen en başta flörtöz biriyle çıkarak hata yapmışsın zaten
Soran6 ayEvet hata değişmesini beklememiş bunca zaman farkındalık işte bu benden yaşça büyükdü neden bu yaşında kadar bekar kaldığını anlıyabiliyorum
Cevap sahibi6 ayboş ver yaşı büyük olanların çoğu takılma arıyor yaşça küçüklerden bulma böyle tipleri
Soran6 ayEvet anladım tecrübe oldu ben onu saf ve masum halimle sevdim ilk defa bu duyguları yaşadım Allahtan özür diliyorum bana gösterdi halde nasibimi zorladım
Cevap sahibi6 ayboş ver. Bak ben de senelerdir düzgün bir kız arıyorum her seferinde bak bu olabilir diyorum ama bir yerden patlak veriyor. Erkeklerle takılan biri olma doğru kişiler sana bir adım yaklaşır. Ama sadece doğru kişiler yaklaşmaz o yüzden dikkatli ol. Ben son 2 yılda kimseyle çıkmadım mesela yürüme davetiyesi almış olsam bile.
Soran6 ayYa ne güzel bende 1 yıldır kendime söz verdim bir daha olmaz diye bu bu biraz bana renk kattı eksik yanlarımı tamamladım yani bir tık gözümü açtı artık bana nasıl yaklaşıldığını daha iyi anlıyorum ve direkt yol veriyorum
Cevap sahibi6 ayKendini direkt belli eder öyle tipler inan bana. Ben genelde dudaktan da değil alnından öperim mesela. Kızın öyle hoşuna gidiyor ki zaten bu. Bağlanıyorlar falan ama işte bende hata toleransı yok.
Soran6 ayO kapıyı kapattığım dönemlerde sürekli böyle olabilirdik keşke yapmasaydım dedim şeyleri düşünmeyi de bıraktım tövbe edip Allah yöneldim
Cevap sahibi6 ayİyi yapmışsın senin için hayırlısını diliyorum. Sen iyi biri ol iyiler seni zaten bulur.
Soran6 ayErkek kafası kız kafası aynı değil zaten ben de anladım ama arzularımı bastırdım hep içimde aniden oldu duygusal boşluğumdan yararlandı yoksa çekinen biriydi
Cevap sahibi6 ayKatılıyorum. Bizde arzuyu bastırmasan bile kaybedeceğin bir şey yok.
Soran6 ayYani şu arzulanmak sevemk felan anlamıyorum erkek arzuladığı kızı sevmiyo mu ama yani kızlar daha çok bağlanıyor
Cevap sahibi6 ayKızlarda özellikle seks, öpüşme, sevişme ve diğer tüm aktivitelerde oksitosin erkeklere nazaran daha fazla salgılanır. Bu feminenlikle veya masküleniteyle de ölçülemez. Fakat feminen bireylerin daha çok bağlandığı da bir gerçek.
Soran6 ayEvet tuaftı komikti aklıma gelince zaten soğuyorum ama bilmiyorum bıraksam daha iyi ben de biraz zorba biriyim hatırladım şimdi 😂
Cevap sahibi6 ayNey tuhaf komikti sarhoş gibi yazıyon sakin saat daha 1.30 sadece 😂😂
Soran6 ayYok sarhoş değilim komik anılar oldu ama p*enisi kalkmadı ben anlamam böyle şeylerden ilk defa erk şeysini canlı görüyorum kalkmadı işte o kadar da istiyordu
Cevap sahibi6 ayÜzüldüm adama. Sertleşme sorunları olabilir
Soran6 ayYani bilemiyorum artık
6 ayBaşka frekanslarda geziyordur uygun kanalı bulunca kafası netleşir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
6 ayBelki de gerçekten karışıktıf kafası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Netleşmeye vakit lazım
10 Yorumla
6 ayÖyle demişse geç bunu oyalar seni sadece
157 Yorumla- 6 ay
Aynen acı tecrübe 😂
- 6 ay
Neyseki kahve sevmiyorum çay insanıyım ben 😂
Soran6 ayDoğru
- 6 ay
Aynen canım maalesef dost acı söyler
- 6 ay
İşte oluyormuş demek hadi iyi geceler
- 6 ay
O niyeymiş
Soran6 ayOkuyorum kızlar ahahah alemsiniz
Soran6 ayDedikodu seansına çevirmeyelim de
- 6 ay
Yaa hadi bakalım iyi sabahlar o zaman sana ben kaçayım soru soran saydırdırmadan bize 😂
- 6 ay
Tamam ben kaçtım soru soran kızma 😂
Soran6 ayKızmam sohpetinize doyum olmuyor KS sorun etmese sabah kadar konuşabiliriz
Soran6 ayKahveler de benden olsun 💅🏻
- 6 ay
Ben kahve sevmem bana çay olsun sabah kadar konuşuruz 😂😂
- 6 ay
Anca yeter bize dimi o 😂 soru soran sen napıyon sorun kaynadı gitti çay kahve falan diye diye
Soran6 ayOlur olur getirtirim kaçak çay meşur bizde
Soran6 ayTamamdır kurabiye de olsun muu
- 6 ay
Olsun maşallah hamaratsın nasıl net değilim der bu çocuk sana😂😂
- 6 ay
Sen kız tarafısın ne eniştesii seni kovacaz enişteci çıktı bu yaa 😂😂😂
- 6 ay
Tamam o zamaann eniştee bizi dinle yanlış yapıyosun pişman olursun bizden söylemesiiii 😂😂 bu arada soru soran nerdesin enişteye saydırıyoz senin için sne yoksun 😂😂😂
- 6 ay
Soru soran çay demlemeye gitmiş 😂😂😂
- 6 ay
Kız kurabiye yapıyo ne piskeviti çok şey istiyorsun o ne la 😂😂😂
Soran6 ayİşte değer sonradan görüyoruz kızlar bu yüzden tecrübe oldu benim için bu yüzden erkekte bir şey fark edince direk nexttt
- 6 ay
Ev sahibinin eli tutulmaz getirir onu da çok istedin 😂😂😂
- 6 ay
Evet benimde öyle tecrübe oldu değer vermiyorlar biz vazgeçtiğimizde akılları başlarına geliyor ama bizde soğuyoruz artık ben nexte hızlı geçiş yapamıyorum pek nasıl yapıyorsun onu 😂😂
- 6 ay
😂😂😂 doğru diyoruz tabi elindeyken neden kıymet bilmez bu erkekler illa gidince mi anlıyorlar değeri
- 6 ay
Yaaa öyle mi yapmak lazımmış başka neler yapmak lazımmış içeriden bilgi alalım 😂😂😂😂
Soran6 ayYani egonu tatmin ediyorsun erkek istediğini veriyor o kadar bencil olunca her şey geliyor tövbe yarabbim hepsi gözüme aynı geliyor arzulanmaktan bıktım sevilmek istiyorum ben aşık olunca ağzıma s*çıyorlar bu yüzden diyorlar ya seni sevenle evlen 😂
Soran6 ayEvett kızlar bişe hatırladım bu çocuk beni eve attı bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik p*nisi kalkmadı bende bu şey neden kalkmıyor dedim bu yüzden mi böyle acaba 😂😂😂
- 6 ay
Hazineleri bilsek böyle acı tecrübelerimiz olmaz 😂😂 aynen öyle soru soran amaç farklı artık hep böylelerini görüncede ilişki yapmaktan soğuyoruz seni sen olduğun için sevecek birini bulmak o kadar zor kiiii
Soran6 ayEvet bak Allah korusun bişe olabilirdi bu ilişki bana farkındalık eksik yanlarımı tamamladı tecrübe oldu bir tık ama bilemiyorum kırıldım üzüldüm Allah havale ediyorum
- 6 ay
Galiba benden küçüksün yaş aralığından gördüm sana abla olarak söyleyeyim böyle şeylere bulaşma sakın şimdi kurtulmuşsundur ama başka kötü niyetli biri niyetini gizler seni çok üzer uzak dur zaten niyeti böyle bişey olanla ciddi düşünülmez
Soran6 ayEvet yani ilk defa oldu ileri gidilmedi zaten artık uzak duruyorum bir tık gözümü actı bu konuda artık ne niyetle yaklaştıklarını anlıyabiliyorum
- 6 ay
En iyisini yaparsın canım böyle bi niyeti sezdiğin an uzak dur onlar sadece kalbini kırar ve seni geri dönülmez bir kötülüğe sürükler Allah korusun hepimizi böyle kötü niyetlilerden hadi bakalım kendine çok iyi bak iyi geceler ben kaçayım artık yarın iş var 🥲😂
Soran6 ayKolay gelsin karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın çok iyi oldu sohpet teşekkür ederim
Soran6 ayEgolu biri değilim sen erkek misin ki
Soran6 ayerkekmiş niye pembesin sbjskeke
- 6 ay
Amin canım öyle oldu ben rica ederim iyi geceler
6 ayBelki kafasında başka sorunlar dertleri vardır
04 Yorumla
Soran6 ayAnlatmıyor hiç anlayış gösterip ondan tamamen uzaklsştım
- 6 ay
Belki de ilgilenmeni istiyordur
Soran6 ayBaşka kızlarla ilgileniyordurr
- 6 ay
Bilemeyiz hayat her şey olabilir şaşırmamak lazım
6 ay1 den 2 ye düşmüşsün
00 Yorumla
6 ayŞimdi eda mı ece mi aysu mu hangisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayAklında başkası vardır o yüzden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayKafa karışıklığından dolayı öyle davranır
00 Yorumla
6 ayVazgeciyordur yavas yavas
10 Yorumla
6 ayHanginizi seçeceğine karar veremiyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
6 ayOndan bi mik olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Aklında başkası var
10 Yorumla
6 ayÇünki başka bir kız bulmuştueu😜
10 Yorumla
6 ayYedekte tutuyo pic
00 Yorumla
6 aySenden sıkılmış sanki
00 Yorumla
6 ayBaşkası okşuyordur
00 Yorumla
6 ayBaskasi var tabiki