Eşim ikinci çocuğumuzdan sonra çok değişti sanırım büyük ihtimalle başka birine karşı bir şey hissediyor nasıl davranmalıyım?

bir şey hissettiği kadın da sevgilileri olan kocasının bulunduğu ortamda sevgilisine telefonundan mesaj yazan biri ve çingene... Ailelerinde hapiste birileri de var... Kadın ben ondan aşırı derecede güzelim diye üzerimden ego tatmini yapıyor... Eşimin sayesinde tabiki... Bana o kadının yanında bağırdı küçümsedi hor gördü... Kadınla bakıştılar... şu an yazarken migdem bulanıyor üzüntüden... Kadının sevgilileri olduğunu tanıdığımız birinden duyunca şok geçirdi... Onu benden üstün tutuyordu belli ki... Nasıl davranmalıyım? İçim buzdolabı gibi ona karşı şu an... Telefon görüşmesi yapıyorlar mı yaptılar mı bilmiyorum elimde delil yok... Bütün sevgim biranda sıfırlandı... Ağrıma gitti çok... İnkar etti ama belli... Hiçbirsey olmadıysa bile aralarında... Bir his oluşmuş sanırım... Eşim bana karşı çok acımasız davranıyor iki çocukla ilgileniyorum yoruluyorum diyorum sana acımıyorum diyor... Böyle işte yardımcı olun... Onunla aram iyi olsun istemiyorum yanlış anlamayın...

Eşim ikinci çocuğumuzdan sonra çok değişti sanırım büyük ihtimalle başka birine karşı bir şey hissediyor nasıl davranmalıyım?