Eşim önceki evliliğinden olan çocuğunu görünce çocuğuma karşı farklı davranıyor sizce ne yapmalıyım?

Önceki evliliğinden 3 yaşında oğlu var. Ben hiç evlenmemiştim. şu an bizim 2 aylık bebeğimiz var. Çocuğuyla görüşmeye her gittiğimizde veya eve getirdiğinde herkes bizi unutuyor. Çocuğumun aklı yetmiyor ama mesela bebeğim ağlıyor ben yemek hazırlıyorum çocuğu gelecek diye hediyeler alıyorum vs. Neyse ben mesela yemek yapıyorum hazırlıyorum o an bebeğimle annesi babası eşim ilgilenmiyor. Çocuğa odaklanıyorlar veya kucağına almıyor bile. Benim çocuğuma söylemediği bütün güzle sözleri aşkım vs çocuğuna söylüyor ama benim bebeğim herkes uyusun da uğraşmayalım gibisinden bakıyorlar. Bebeği aldım mutfağa gittim bir kişi bile gel bebeğini bana ver demedi. Normal günde sevseler bile çocuğu gelince sevgi göstermiyorlar çünkü diğer çocuğundan çekiniyorlar bunu hissediyorum. Bu durum içimi parçalıyor çünkü ben çocuğuma baba sevgisini güçlü verilmesini istiyorum. Demek ki şu an bebeğime gösterdiği sevginin daha fazlasını başka çocuğa gösteriyorsa benim çocuğumu da sevebilir aynı sevgiyle. Aklı yettiğinde bu ayrıma şahit olursa travma olur ona diye çok korkuyorum. Ben eşime bugün dedim o manzarayı gördüğümde benim kalbim bile el vermedi aldım çocuğu başka yere gittim yapma öyle birini kucağına al birini yanına al birlikte konuşun sevin bana diyor ben haftada bir görüyorum çocuğumu. O bir günde çocuğa verdiği enerjini bir haftada benim çocuğuma verdiğini hiç görmedim ben. Ben kızımla konuşuyorum ben sevgi sözcükleri söylüyorum gözlerimin içine basıp gülüyor. Çocuk anlıyor sevgiyi 2 aylıkta olsa. Kızımın gözünün içine bakıp sadece özür diliyorum. Keşke ona bu hayatı verirken bin kere düşünseydim

Eşim önceki evliliğinden olan çocuğunu görünce çocuğuma karşı farklı davranıyor sizce ne yapmalıyım?