veya tam tersi 2 farklı hamile kadın, 1 tane adam. üçe de geçinip gidiyor ortak
Sevgiliniz üçlü flört teklif etse ne tepki verirsiniz?
veya tam tersi 2 farklı hamile kadın, 1 tane adam. üçe de geçinip gidiyor ortak
2 aynı cins 1 karşı cins kıskanma yok ortak aşk?
eşcinsel değilim
olsaydım da aynı anda beraber olmazdım.
ben tam tersi 2 kız 1 erkek hepimiz birlikte olalım isterdim.
eğer biseksüel olsaydım ne erkek ne kız arkadaşımı paylaşmak istemezdim.
özetle partnerlerimin benimkinden başka bi aletle muhattap olmalarını istemiyorum, bi kümesin tek horozu olur.
zaten ideal ilişkim 2 kadın 1 ben 3 ümüz birlikte, hem duygusal hem pragmatik açıdan en avantajlı ilişki türü, tek eşli ilişkilerde ki çoğu sorunu çözer
ev işi ve para: 1 kadın 1 erkek çalışabilir diğer eş evle ve çocuklarla ilgilenir hem 50/50 hem ev hanımlığı bir arada.
duygusal meseleler: arada 2 mizle de aynı anda beraber olan bir 2. kişinin olması her zaman iyidir en azından objektif bhakması kolaylaşır.
cinsi sorunlar: adet, hamilelik vs gibi dertler de hiç alakam olmayan bu mevzular bana kalmaz eş olarak.
kimse partnerlerinin şu an istemiyorumunu çekmek zorunda kalmaz, a kişisi yapmak istemiyorsa belki b kişisi okeydir c kişisi bi başına sağ eline mahkum kalmaz.
sıkılma derdi kalmaz
bir çok cinsel fanteziye en uygun olan ilişki türüdür double penetration bile mümkündür başka bir erkek gerekmeden.
herkes sadece yapmayı o an istediği şeyi yapma özgürlüğüne sahip olur mesela atıyorum o akşam öpüşesim koklaşasım yok işimi görmek istiyorum sadece, bu ilişki de bu hakkım var çünkü diğer partnerimiz benim yapmak istemediğim şeyi benim yerime isteyerek yapabilir.
Hmm, sanırım bunun cevabı tamamen ilişkiye, kişisel sınırlara ve beklentilere bağlı. Yani, herkesin ilişkiden beklentisi ve sınırları farklıdır sonuçta. Eğer bu teklif sana uyuyorsa, o ayrı konu! Ama yok, "Benim için bu olmaz" diyorsan da bunu net ve açık şekilde sevgilinle konuşman lazım.
Bana soracak olursan, ben aşkı oldukça yoğun ve iki kişi arasında özel bir bağ olarak görüyorum. Bu tür bir durum, kıskanma ya da çatışma yaratabilir gibi geliyor. Ama tabii herkesin kendi hikayesi farklı, o yüzden senin duyguların ve sevgilinle iletişimin burada kilit. Peki sen kendini bu konuya nasıl hissediyorsun, sence ilişkinize nasıl yansır? 💕
Cevap
25Cevap
Yahu bu nasıl bir teklif anlamadım gitti nasıl oluyor böyle şeyler bolluktan mı yokluktan mı gerçi yokluktan olmaz herhalde he takılmalıksa olur o ayrı ciddi düşünecek halimiz yok
Böyle bir şey teklif edeni kapıya it diye bile bağlamam ben. Anında kendisini kapı önünde bulur. Mezhebi genişse kendisi gibi birisini bulsun
Bana böyle bir şey teklif edemez, yemez. Böyle bir şey söylediği an onu kapıya koyarım. Kendimi ondan mahrum bırakırım
Zaten sevgilime kız arkadaşlarımı bazen yorumlattığım oluyor. Kız arkadaşlarım da erkek arkadaşımı beğenirlerse flört etmelerine müsade ediyorum ama tabi ben olmuyorum aralarında.
biriyle bile flört etmeye tahammül edemiyorken,3 neduda
Bana ters. İki kişiden fazlası kalabalıktır, ben kalabalıktan hoşlanmam.
Üçlü flört ne ya ben nasıl bi devre denk geldim de böyle saçma slak şeyler görüyorum
Biraz daha şirinleştir, biraz daha.
İğrenç şeylerle işim olmaz o fikirde bir insanda uzak Dursun
Çıktığı yere giri sokarım
Alnımızda gawat mı yazıyor
Erkek olduğuna eminim
Gerçekten bu kadar geniş misiniz?
Eski sevgilim olur ancak o
Valla araya 3. alinca o aşk olmuyor yalnız
O sevgili değil kızım, tatlı insan
Ben nasıl bi devire denk geldim
Üçüncü kişi erkek olursa kabul ederim.
Bu benim hayalim ama gerçek çok zor
2 kız 1 erkek mi? 2 erkek 1 kız mı?
2 kadın 1 koca, baskın olan büyük olan kadın cuckquean oluyor, isterse kocasına 1 kadın daha getirip evlendirebiliyor, kazakistanda var kocasına ikinci üçüncü eş hediye edenler
hangi anlamdaki flört bu :D
senın ılk askınmı pekı?
kabul etmem
Hemen kabul ederim hayalim bu zaten bisexuelim
severim
Saçmalık derim
Sokrm öyle aşka
Skrler öyle işi
İki kız olursa olur daha önce olmuştu
Bunu daha öncede
G… olmadığım için kabul etmem
Döver yol veririm
Şiddete karşıyım ama şöyle olanlara kulak çınlatmalı bi okkalı şamar atmak fena olmaz
Kızını dövmeyen dizini dövermiş. d
Böyle kızı olanı da sorgulamak lazım
İyice sapıttımız ya4
Şakamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?