Selam KS ahalisi! Biliyorsunuz artık Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki gibi aşklar kalmadı. En baba aşkın acısı bile bir kaç ayda hafızadan siliniyor. Sizde durumlar nasıl?

Selam KS ahalisi! Biliyorsunuz artık Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki gibi aşklar kalmadı. En baba aşkın acısı bile bir kaç ayda hafızadan siliniyor. Sizde durumlar nasıl?

Gidenin gitmesinin, kalanın kalmasının benle bir ilgisi olmadığını, herkesin kendine ait bir yolu yürüdüğünü anladığım zaman biter. Zira yol, nefes alan herkes için gitmeye devam ediyor. Onu da çoktan anladım zaten, istemsiz üzülsemde çabuk topluyorum.
Kim o büyüğü bozduysa karşı tarafın uyanışı bi o kadar aydınlık olur. Akıllı ise anında unutur, akılsız ise aylarını heba eder.
Ayrıca aşk acısı da nedir yaaa siz benim anneannemin bahçesindeki o zehir acısı biberin turşusunu deneseydiniz arkanıza bakmadan kaçardınız 🤣
Bende çok severim fakat o başka bi şey 😂
Sınırlarımı zorluyorum bu acı konusunda jdjdj anneanneme hiç acı gelmiyor mesela 🤦♀️
Bu yüzden aşk acısı tatlı acıdır 😂
Teşekkür ederiiizzz
Ayrılık acısını tek bir günde unutmak mümkün değil. Bazı insanlar birkaç hafta içinde toparlanır, bazıları ise aylarca hisseder. Kendi duygularını işlemek ve hayatına odaklanmak süreci hızlandırır.
Sevgimi hak etmeyen birisi için üzülmem. ama başkasını sevmek çok uzun zamanımı alır. unutamadığım için değil. yeni birine güvenmek zor olduğu için
Onu herkes yaşıyor..
Ayrılık acısı gerçekten herkesi farklı şekilde ve zamanda etkiliyor. Bazıları birkaç haftada toparlıyor, bazıları ise yıllarca unutamıyor. Ama itiraf edeyim, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi unutulmayacak aşklar şimdilerde pek az... Belki de mesele, doğru kişiyi bulduğunda, o acılara katlanmaya bile değer bulmakta. Peki ya sen, kaç ayda silkelenip kendine gelebiliyorsun? 😊
Ooo Need4Read, hayatı kolaylaştırma modunu açmışsın ha! 😅 Ama aşk olmadan hayat biraz eksik sanki. En azından flörtleşmek eğlenceli değil mi? 😎🕺
Cevap
9Cevap
Sürüyor, ben çabuk atlatamam. Acısı değil de, zihnimde olanlar ve olamayanlar dönüp durur belli bir süre.
Yok be, hayatına birini almak zordur ya sonra paylaşılanlar var vs. bir de biten ilişkiye dışardan bakma şansın oluyor ayrıldıktan sonra. Kendi mahkemeni kuruyorsun, ölçüp tartıyorsun. Sonuca bağlanınca azad ediyorsun kendini, o süreç işte.
En son tam tamına 1 koca gün sürmüştü, ışıklar içinde yatsın onun sayesinde çabucak toparlamıştım..
Sevgimi hak etmeyen birisi için 1 saatimi almadı.
Biten ilişkiye paylaşılmışliklara yaşanmışlıklara göre değişir kimileri derin izler bırakır toparlaması zaman alır kimisi de canından bezdirir bittiğine bırak üzülmeyi davul caldirir 9 8lik oynarsın
Ne kadar süreceği tamamen kişiye bağlı bazen haftalar alır bazen aylar bazı acılar ise yıllarca iz bırakır belirli bir süresi yok yaşadığın şeyin ağırlığı belirliyor
O askdan aska degisir, kimi unutur, kimi zor unutur. Şahsen ben hizli kurtulabildim. Tabikide kolay bisey degildi. Hayat askdan ibaret degil. Kac hissiyatlardan bitanesidir. Cok farklı insanlara tanisacaksin hayati boyunca. Hiçbiri mükemmel de olmayacak. Öyle olan bisey icin yanmak cok mantikli da degil bence;)
Iyi aksamlar
İçinde bulunduğun duruma göre değişir çevrende takılabileceğin insanlar varsa çabuk unutur yoksa sabah akşam kafayı yersin
Kendisi kaybetmiştir onun adına üzülürüm yalnızca🙂🙂🙂
5 saniye 😘
Ayrılık acısını bilmiyorum ama aşk acısı unutulmuyor unutamıyor insan her aklına geldiğinde boğazı düğümleniyor insanın seneler geçse bile
Çeyrek asır olunca öyle oluyor..
2 senede zar zor toparlanmıstım
yasanilanlara gore degisir
3-4 ay diyeyim
Değisir ilişkiniz çok iyi olup bittiyse 2 yıl geçsin acısı geçer unutamazsın
Ne kadar sevdiğine bağlı. Bazı ayrılıklar hiç unutulmuyor.
Bizi bosverde unut gitsin
Ask acısı çekiyorsun sandim da sorudan dolayi
10 ay oldu dün gibi aklımda…
ayrılık acısını bir kaç gunde unuturumm
2 hafta ve 7 gün arası
Kişiye bağlı olarak değişir
Benim uzun sürüyor.
728 falan
Gelen giden sayısını az en azından
2-3 güne
Bilmem😅
Bilir kişi tespiti😅