Ayrılık ardında enkaz bırakan bir zelzele. Ayrılığın bıraktığı o yıkımı toplamanız, o göçmüş yapıdan tekrar bir bina yapmanız ne kadar zaman alır? Herkese bu ayrılıktan bir dal 😂
Ayrılık acısını atlatmam bir kaç ay sürmüştü ama üstünden uzun zaman geçti artık kendimi toparladım çok da yıkılmadım. Sebebi ne olursa olsun her ayrılık insanda iz bırakır kalbinin bir yerini açar ve her seferinde orası sızlar durur. Ayrılıp ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi yapanlar gerçekten sevmemiştir diye düşünüyorum, ihanete bile uğramış olsa üzülür insan ben olsam üzülürüm ben bunu hak edecek ihanete uğrayacak ne yaptım diye düşünürüm ama elbet kendimi toparlamaya gayret ederim. İnsan duygularını yaşamalı acı da olsa tatlı da olsa yaşamalı içine atmamalı bir yandan kendini yıpratmadan yapmalı bunu hayatından vazgeçecek kadar üzülürse olmaz.
Bir iki gün çekerim ya. Yeter o kadar ertesi gün iş güç oluyor çünkü. İnsanlara ben aşk acısı çekiyorum dersem totolarıyla gülerler. Gerçi birisi bana dese bende gülerim hastır lan oradan derim. Aşk acısı için şu an vakit yok, durumlarda mevcut değil. Sorumluluklar olduğu için müsaade edin aşk acısı çekeceğim diyemiyorsun.
Bu tamamen kişinin acısına teslim olma sürecine bağlı bir durum. Bazıları aylar alır unutması, bazılarıda kısa bir sürede atlatır bu durumu. Ayrılık zor bir süreç. Kabullenmesi, bu duruma alışması oldukça zor bir durum.
Benim bu tip durumlarim olmadi acik ve net ! Maalesef hayatim boyunca cok net tavirlarim oldu, oldukca kesin, acimasizca soylemlerim oldu bedduada almisimdir bilemem... Zorum, zor biriyim.. oyle duygularina esir olup yikilacak hungur hungur aglayacak, oturup icip s*cacak biri degilim. Netimdir yani. Donmem, ih mik yapmam! Bazende oyle olmayip bende duygusallassam soyle guzelce aglasam diyorum ama yok olmuyor!
Hayatımdan çıkan kişinin bıraktığı etkiye göre değişir bu süre. Ama zaman içinde bu konularda büyük değişimler yaşadım. Yaşanmışlıklar ve olgunluk sayesinde artık bazı şeyleri daha çabuk sindirebiliyorum.
Bu onu nekadar sevdiğine nekadar gün içinde görüp düşündüğüne aynı ortamda karsilasmana ve ona nefret ya da doğmak için gerçekten kopmaya çabalama göre zaman degisir
Benim psikolojim ruh sağlığım bozulmuştu mutsuzluktan midemde yara çıkmıştı ağlamaktan gözlerim görmez oldu tam 6 kilo verdim 3 ay adetim gelmedi sağliğım bozulmuştu ama bunun üstünden tam 4 ay gecti hayatıma baska biri girdi ona burdan çok teşekkür ederim beni toparladığı için bitanem benim S❤️S
1 hafta sürmüyor belki uzun ilişkilerim olmadığı için.. sadece birine yeterince üzülüp içimde acısını yaşamaya fırsat vermediğim, yaşananların da etkisi olduğu için uzun sürdü.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgiyle doğru orantılı diye bi kural yoktur.. Değmeyeceğini anladığında bitiyor bende.