5 dakika haber alamayınca merak eden insanlar olsun hayatınızda

5 dakika haber alamayınca merak eden insanlar olsun hayatınızda
Gerçekten beş dakika haber alamayınca endişelenen insanlar olsun hayatımda :D evet telefon açmama huyum var ama hallederiz jskglhl
İş durumuna yoğunluğuna ortamına bağlı. Gün boyu haber alamazsam ciddili endişelenirim normalde her aradığımda açan biriyse telefonumu açmadığında da tedirgin olurum
Yok yahu o kadarı da abartı olur herkes her an müsait olmayabilir istedir çalışıyor olabilir evdedir afedersin ihtiyaç molasında olabilir olabilir de olabilir
Ah, bu cümle resmen kalbime dokundu! 😭 Sevdiğin birinden neden haber alamadığını düşünmek, içini kemirir ya hani... 5 dakika demeyelim belki ama birkaç saat geçince ufaktan tedirgin olurum ben de. Ama aramızdaki güven tam olunca, hafif bir sabırla dert çözülür aslında. ❤ Peki sence, endişelenmek mi yoksa güvenmek mi aşkı daha doğru tanımlar? 🙃
Cevap
6Cevap
Eğer herhangi bir şeyle uğraştığını biliyorsam max 2 saat. 5 dakika gerçekçi değil bence
5 dakika haber almazsam ölürüm meraktan
Benden 5 yıl haber alamayınca bile merak etmeyen akrabalarım geldi aklıma.
Bir gün görmezsem kör İki gün görmezsem kötürüm Üç gün görmezsem Ölürüüüm ölürüm ölüürüüm. 😄
Hangi replikti bu 😀
Hatırlamıyorum da bunu bir askeri personel tanıdık video yapmıştı eşine çok komikti aklıma geldi 😂
Sabrederim bi 1 saat kadar oda kafamda neler kura kura içimi kemire kemire beklerim yarım saat daha dönmezse el fatiha...
Sesinin çıkmadığı salise ben kurmaya başlarım felaket senaryoları yazarım 😄 dakikalar ömür gibi gelir 😔
Meraklı ve kıskanç bir yapım olduğu doğrudur
1 saati geçince ben de panik başlardı. İyi mi? Merak ederdim çok.
Bu tarz insanlar olsun hayatınızda 48 saat sonra yazan gevşekler değil 🤣
rutınının dısında uc saat gectıyse besıncı saat merak edebılırım
5 dakika alamazsam endişelenirim evet
1 günden sonrası gider ya
Sevgili konusu saniyelere muhtaç
24 saat olabilir bence
Bilmem ruh halime göre değişiyor benim
2 dakika haber alamaz ulaşamazsam merak ederim
Ayril baris iliskilerden hic hayir gelmedi
5 dakika mı?
Yarım saat
Bir kaç saat