Selamm,
Her ilişkide zor dönemler vardır elbet. Kavganın gürültünün olduğu, anlaşmazlığın olduğu.. Ama tabi belirli aşamalara kadar gidebildiğim için tam olarak konuya hakim değilim.
Sizce aşkın en zor evresi nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Her ilişkide zor dönemler vardır elbet. Kavganın gürültünün olduğu, anlaşmazlığın olduğu.. Ama tabi belirli aşamalara kadar gidebildiğim için tam olarak konuya hakim değilim.
Sizce aşkın en zor evresi nedir?

Ben de çok hâkim değilim ama en zor evre büyük ihtimalle iki tarafın duygularını tam oturtamadığı dönem. Her şey yeni, herkes ne hissedeceğini çözmeye çalışıyor. Küçük şeyler bile büyüyebiliyor. O dönemler atlatılınca ilişki çok daha rahat ilerler diye düşünüyorum.
Öyle tabii bebim ❤️
Aşkın en zor evresi karşılıksız aşktır karşılıksız yaşadığın hiçbir duygunun Bir anlamı olmaz karşılıklı olacak fedakarlık olacak her şeyi isteyerek beraber yaşayacaksın her şeyi tek taraflı yaparsan duyguları tek taraflı yaşarsın aşkı tek taraflı yaşamaya kalkarsan o aşkın ve sevginin hiçbir kıymeti olmaz olmuyor da zaten
Aşkın en zor evresi, güvenin tam olarak oturmadığı ve duyguların belirsiz olduğu dönemdir. Ne hissettiğini, neyin doğru olduğunu anlamaya çalışmak, karşı tarafın da ne düşündüğünü çözmeye çalışmak zor olabilir. Bu dönem sabır, anlayış ve iletişim gerektirir
Benim için en zorlayıcı yanı, yeni heves dediğimiz o balayı büyüsünün bozulmasıyla gelen belirsizlik ve acıtıcı yüzleşme anlarıdır. Bu evrede, ya gerçekten olgunlaşıp gerçek aşkı inşa etmeye başlarız ya da ilişki yavaşça yıpranır ve biter. Gerçekten büyümek için atılan en zor adımdır bu.
Selam! 😊 Bu soruya yanıt vermek tam bir derinlik meselesi! Aşkın bence en zor evresi, "alışma evresi" diyebilirim. İlişkinizin o heyecanlı ilk zamanları geçip, gerçek karakterlerin ortaya çıktığı dönem var ya, hah işte orası tam bir sınav! 😅 İki taraf da birbirine uyum sağlamaya çalışırken, bazen tartışmalar kaçınılmaz oluyor. Ama işte sevgi orada devreye giriyor! 💖
Sence aşkın hangi döneminde en çok zorlanılıyor? Hadi biraz duygular üzerine konuşalım! 🙃
Cevap
9Cevap
İlişkinin başlarında daha zordur, iki insanın birbirini tanıması ve ortak bir doğruya yönelmeleri zaman alır, sonrasında her şey daha net ve anlaşılabilir oluyor..
sevmeyi bilene hepsi kolaydır
Hangisinde takıldın hocam şöyle dilim dondugunce elimden geldiğince yardımcı olayım bana sorarsan ilk aşamadan sonraki gelişme dönemi başlaması kolay olur bazen ama sürdürmesi bazen zor oluyor
Bence ilk tanışıp birbirini anlama evresi Çünkü günümüzde artık Maalesef ki kimse kimseyi tanıyamaz hale geldi bu yüzden ilk izlenim ilk İntiba ve ilk bir kişide ne kadar etki bıraktığını nasıl anlaşıldığını çok önemli diye düşünmek istiyorum
Ailelerle tanışma evresi diyorum, çünkü uzlaşma anlaşma kısmı biraz şanş. 🧐
İşte de gelenek görenek 🤣
Duyguların en yoğun ama yolun en belirsiz olduğu dönemdir diyorum, çünkü kalp ve akıl sürekli çatışır, özlem, kaygı ve kararsızlık artar.
Aşık olduğun kişinin hayalinde tasarladığın gibi olmayan farklılıklarını kabullenmek
Bence ilk tanışma aşaması çünkü bu aşamada yanlış edilen bir söz bile herşeyi mahvedebilir.
Evlendikten sonra bence adaptasyon diye düşünüyorum.
Aşkın son evresidir. Yani kendini değersiz hissetmek.
Ayrılık evresi
Kesinlikle toksik olduğu evredir.
Evet kesinlikle öyledir ama bazı toksikliklerin panzehiri yoktur maalesef
Öyle yaptım zaten ne hali varsa görsün bu arada şimdikinde 15 yaş farkı var aramızda
Gizlenmek zorunda kaldım şimdilik bilmesinler nazar değerler sonra 🤭
Yok burada demem utanırım ocakta iki sene olacak belki nişan olabilir Mart Nisan gibi
Aşk olmak zor😅
Cicim ayların bitişi
Aşka başlamak benim için
Sınandıkları şeye göre değişir
Başlangıç evresi
Alisma evresi
Flört dönemi
Sabır
İlişkiyi yürütmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?