3 ay sonra düğünümüz vardı kayınbaba ortalığı karıştırdı:(?

Severek nişanlandık çok seviyoruz birbirimizi nişanlımın ailesi bizim aileye göre daha dindar daha tutumludur ben ailemde rahat yetiştim kıyafet falan olsun babamın yanında mini etekle falan dolanırım bu şekilde yetiştim tabii bu onlara ters ama anlayış gösterdim ve hiç bir zaman açık gitmedim onların yanına hep kapalı giydim hayatımda giymicem şeyleri almaya başladım artık dövmelerim görünmesin diye kapalı giyiyorum yaz kış ailesinin yanına giderken beni istemeye geldiklerinde bile siyah uzun dantel elbise giydim ama kapalı giymem onlara yetmiyor kayınvalidem ve kayınpederim sürekli kapanmamı istiyor nişanlımla konştuk bu konuyu o bana bırakıyor ne zaman istersen o zaman kapanırsın ben karışmam diyor geçen kaynanamla oturdum onada söyledim anne kapanıcam ama şu an kendini hazır hissetmiyorum inşallah seneye falan dedim kayınbabama söylemiş oda geöen bana laf sokuyor güyya kendi kızına diyor kızım kapan artık diye gelinlerde kapalı olsun falan diyo nişanlımada söylemiş konuş nişanlınla başını kapasın düğün yapıcaz açı saçık gelinlik almıcak heralde demiş çok zoruma gitti o yetmiyormuş gibi annemede laf gönderiyorlar annem açık diye napıcamı şaşırdım yapmam demiyorum elbet yaparım ama sürekli bu konuda baskı yapılmasından hoşlanmıyorum ayrıca nişanlımla konuştuk gelinliğim açık olacak oda dedi düğünümüzde istediğin gibi olsun sonuçta bikez giyeceksin herşeyin istediğin gibi olmasını isterim diyo ama annesi babası tutturdu kapalı olacak diye onun ailesinin yanında ağzımı açıp tek kelime etmiyorum ayıp diye ama üstüme geliyorlar:(
3 ay sonra düğünümüz vardı kayınbaba ortalığı karıştırdı:(?