Yurtdisinda tanistik 7 ay oldu evlenme kararı aldik?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 ay önce yutdisinda tanıştığım birisiyle evllilik kararı aldık ve istemeye geldiler beni. aileler uyumlu oldu. fakat benim icimd bir şey var acaba kadınlık duygularım mi yoksa gerçekten kuruntu mu lütfen yardımcı olun. soyle ki görüştüğüm X kişisi tek erkek çocuk. ve çok içine kapanık bir karakter. mesajda konuşurken ilgili fakat canlı görüşmede ve fiiliyatta çok ilgisiz sürekli bana " evli değiliz bu yüzden sana ilgimi tam gosteremiyorum. " diyor. Yani evin tek erkeği ama babası ve annesi ya da aileden birilerinin yanında benimle konuşmayı geçtim biri gelince asker arkadaşıyım moduna geçiyor telefonu yüzüme kapatıyor.

mesela dün istemeye geldiler nerden baksanız 4 bin km yol geldiler. birbirimizin yüzüne bile bakmadık, otelde kaldılar bugün de geri dönüyorlar. Acele herket etmek istemiyorum tabiki evliliğe kalmalı bazı şeyler fakat demek istediğim insan onca km yol gelir de sevdiğini bir kahve içmeye götürmez mi? Sorunca ,"ailem burada nasıl yapayım ayıp namahremsin" falan filan diyor , korkuyor mu nedir anladım. acikcasi kırıldım evet benim için dünyanın bir ucundan geldiler ama benim yüzüme bile bakmadı ben göremedim bile , onun da isteği var diyor ama elinde değilmiş, bir erkeğin nasıl elinde olmaz lütfen bu durumu dışarıdan yorumlar mısınız? Yani istemede aileler var evet ortam uygun değil falan ama aylarca ayrı uzakta kalmışız , otele yerleştiren sonra tek gelip gece balkonumdan onu görmek istemem yanlış mı sizce? sonuçta uzaktan görecektim ama gelmedi "ailem bu saatte nereye gidersin babam arabayı vermedi "dedi, Bugün de kendi memleketlerine döndüler. Yine bir şey ayarlamadan gitti. lutfen bir şeyler söyleyin ben çok kırıldım yanlış mı düşünüyorum.

Yurtdisinda tanistik 7 ay oldu evlenme kararı aldik?