Bu insanin psikolojisi ne?

ben biriyle tanismistim ilk 2 ayimiz cok guzeldi sonra yavas yavas uzaklasmaya ilgisini azaltmaya basladi. bende nedenini sorup duruyodum isim gucum var diye tersliyodu. neyse yine de florttuk iyiydik ama uzaklasmasina anlam veremiyodum o da hemen sozde 2 ayda sogumus tahammulu bitmis bana zaman zaman ters davranmaya soguk davranmaya basladi. zaman ilerledikçe bunun yanında basta zekami her seyimi oven ilgi duyan adam beni asagilamaya, zekami kucumsemeye, hakaretler etmeye, tartismalarda hakli da olsam hep beni suclamaya, bilerek kiskandirip sonra kiskaniyorum diye manitam degilsin diye kizma, bilerek kizip uzulucegim sakalar yapma vs hep boyle seyler yapmaya basladi. ama ara arada ask kirintisi veriyodu. surekli kendi zekasini over benimkini kucumserdi falan. uzulunce takmazdı abartma falan derdi empati anlayis yoktu. niye boyleydi? tahammulum bitti demiati ama o kadar bisi olmamisti hadi oldu diyelim bana cidden eziyet etti ezdi kucumsedi hakaret etti saka yoluyla kırdı kiskandirdi aglatti bile bile. neden? bu sadece sevmemek mi yoksa farkli bi psikoloji mi?

Bu insanin psikolojisi ne?