Dalga geçen kişilerin psikolojisi nedir?

Şimdi bugün fizik tedavi rehabilitasyon merkezine gittim tıp merkezine fizik tedavi almak için haftanın 3 günü gidiyorum, neyse geri dönüşte yeni bir şoför başlamış adresi tam olarak bilmiyor. Benden adresi tarif etmemi istedi ben de güzelce adresi tarif ettim ama tabii benden navigasyonla tarif ettim sonuçta ben de taksi şoförü dolmuş şoförü değilim, adresi Güzelce tarif ettim ondan sonra da sağdan soldan girdi bu aynı yola çıktı.

Sonra diyor ki aynı yola çıktık birde değişti diyor bir de biliyorum diyorsun diyor, Ben de dedim ki ben sana adresi tarif etmek zorunda değilim dedim ben senin nereden gideceğini ne bileyim dedim. Ev senin evin diyor ev benim evim olabilir ama dedim adresi de sen bilmek zorundasın dedim.

Sonra da aradım bu servis ve program işine bakan kişiye şikayet ettim, arkadaş böyle insanlar bugünlerde bana seçerek mi geliyor ben anlam veremiyorum ki yani, Deli misiniz manyak mısınız bana sayıyla mı geliyorsunuz? Bir de bu da yetmiyor yanındaki çocuğa Bir de diyor biliyorum diyor diyor dalga geçerek konuşuyor.

Bilmiyorsan yapma bu işi dedim.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ

20 Aralık, 2023 Çarşamba 17.08

Güncellemeler
+1 yıl
Detay kısmına göre yorum yaparsanız fikrinizi merak ediyorum yani şunu söylemeye çalışıyorum adam farklı farklı bölgelere çocuk bırakıyor çocuk alıyor ben ne bileyim hangi yerden gidip gitmeyeceğini.