Hayatımda olan insanlara yedirmeyi içirmeyi severim. Lüks restoranlara da gitmişliğimiz olduğu için esnaf lokantasına götürsem sesi çıkmazdı, cimri diyemezdi.

Hayatımda olan insanlara yedirmeyi içirmeyi severim. Lüks restoranlara da gitmişliğimiz olduğu için esnaf lokantasına götürsem sesi çıkmazdı, cimri diyemezdi.

Bence şöyle bir şey bu aradaki samimiyete ve artık ilişkinin boyutuna göre değişen bir şey ilk Yeni tanıştığın birisini tutup da esnaf lokantasına götürmek çok da iyi bir yaklaşım vermesi hele ki İlk buluşmada ama diyelim ki sonradan bir kaç ay görüştün artık aranda bir samimiyet oldu bir doğallık oldu o da sana doğal davranıyor sen de ona doğal davranıyorsun olabilir bu aradaki iletişime göre değişir ama
Bir zamanlar güzel mekanlarda yemek içmek mümkündü arada hoşluk değişiklik olsun diye gidilebilirdi corbayla başlar ana yemekle devam edilir sonrasında tatlı ile devam edilir birer Türk kahvesi ile bitirilirdi şimdi bir çorba anca içiyorsun zamane şartlarına uygun hareket etmek gerekir bütçe diye bir şey var hoşluk olsun diye batacak halimiz yok
lokanta filan seçmem genelde salaş yerleri daha çok severim doğal bu aralar dışarı dan yemeklere dikkat edin yede yemeyin sürekli her gün ölüm zehirlenme olayı bizim ülkede esnafa idam gelsin geçen 18 yaşın da kız ölmüş dışar dan yediği yemek den dün 28 kişi lokum dan zehirlenmiş artık dışarı da yemiyorum dikkat edin
Hayır, kesinlikle cimrilik değildir. Önemli olan nerede yediğiniz değil, nasıl hissettirdiğinizdir. Esnaf lokantasında da samimi bir sofra, içten bir sohbet varsa, bu lüks bir mekândan çok daha değerlidir. Ama eğer her şeyde aşırı kaçınılıyorsa, o zaman mesele lokanta değil, paylaşım niyeti sorgulanır.
Bence esnaf lokantası götürmek kesinlikle cimrilik değil, aksine samimi ve lezzet dolu bir deneyim sunmaktır! Yemekte önemli olan yer değil, birlikte geçirilen zamanın tadını çıkarmak 💕. Esnaf lokantalarının o sıcacık havası ve lezzetli yemekleriyle sevgilin de keyif alacaktır. Hem her romantik an illa şatafatlı olmak zorunda değil, değil mi? 😉 Sence böyle farklı bir ortam aranızdaki bağı güçlendirir mi?
Cevap
22Cevap
Ben nerde leziz yemek varsa oraya giderim mekana takılmam gadası
Gadasını yidiğim helal olsun
@limonlu_kolonyaa eyvallah
Cimrilik öyle bir şey değil ki. İster esnaf lokantası olsun, isterse fine dining bir restaurant... adamın gönlü, eli bol olmadıktan sonra kendini rahatsız ve yük gibi hatta aşağılanmış ve değersiz hissedersin her ortamda. Yani cömertlik gönlü bol olmak bu kadar önemli bir şey.
Açıkçası, benim için sevgiliyi esnaf lokantasına götürmek kesinlikle cimrilik değildir. Hatta tam tersi, bence çok daha anlamlı ve içten bir jest. Ne zaman cimrilik olurdu biliyor musun?
Eğer birisi sırf parası olduğu halde, kalitesiz, tatsız tuzsuz bir yere "göz boyamak" için götürüyorsa, bu cimrilik olabilir. Ama esnaf lokantası, genellikle en kaliteli malzemeden, en özenle yapılmış yemeği, en uygun fiyata sunan yerdir.
Uzun bir ilişkiyse götürülür ama ilk buluşmaysa sıkıntı
Bence bir çok restorandan lezzetli oluyor yemekleri btw shhff
Bence lüks yerlere götürülmesinden daha samimi. En sevdiğin en sevdiğim dnsşfksldldl
Ehehehehe hadi evlenelim
Kesinlikle hayır 👍 tam tersi esnaf lokantasındaki samimiyeti lezzeti hiç bir yerde bulamazsın , doğal bir ortamdır ayrıca nereye gittiğimizin. ya da ne yediğinizin hiç bir önemi yok, yanında rahat ve mutlu isem benim için konu kapanmıştır
Yoo çok güzel yemekler var diyorlar bence gidilmeli arada
Cimri demesi neden bu kadar önemli senin için? Önemli olan hayatındaki insanı yedirmek içirmek değil mi? Yoksa onay mı almak önemli senin için? Maddi durumu ne kadar iyi desinler memnun olsunlar vs mi yoksa beraber yemek içmek mi?
Yani bu ilişkinin hangi evresinde oldugunuza baglı bi durum örnek veriom 2 senelik artık yarı sözlü gibi oldıgun birini bak burdaki lezzete ben hayranım gittiğim yerleri sende gör die götürebilirsin ama 3 aylık 6 aylık bi sevgili için olmaz
Söz konusu aynı ortamda basbasa birseyler paylaşmak ise okey ama gidip te iyice berbat ve gerek çalışan gerekse müşterilerin yanınızdaki bayana rahatsızlık verecek ölçüde bakıp taciz ettiği yerlerede götürmeyin. o kadar da değil
Hayır gayet normal bir şey insanda her zaman para bulunmaz buna alışmak saçma, nadiren lüks yerler tercih edilebilir ama esnaf yerlerini normal görmek lazım cimrilik gibi şeylere bağlamak gereksiz bence alakasi yok çünkü
Neden olsun insan deger verdigi insanla ocakbasina da gider , Michelin ödüllü restaurant da gider yani hayat bu hersey mumkun varlik ve darlik dahi biz insanlar için etiketci olmamak lazim.
Bazı esnaf lokantaları, çok bilinen ve lezzetli yemekleri olan yerler oluyor, neden gidilmesin ki? Bu soru bile saçma ve esnaf lokantalarını küçümseyici.
Yok benim için mekan önemli değil, düşünülen her şey çok güzel. Ama başta iddiaya gireyim bol bol resim çekinme şartı ile 😂
Çekerizz 😂
Tamam
Ya ne gerek var diyorum... Yemeği güzelse okeyto yiyebiliriz ama dışarda daha fast food yemeyi seviyorum. Mekan güzelse çok para vermemiş olmak cimrilik değil bence 🤷🏼♀️
Asla değil! Esnaf lokantaları candır ya, yemekleri taze olur, hele sirkülasyon fazlaysa her saatte taze yemek bulmak olası, e ekonomik de ;)
Esnaf lokantaları normal lokantalardan çok daha pahalı yani çok cimrilik olduğunu düşünmüyorum
Neden cimrilik olsun ki… genelde restaurantta yemek yemeye gitmek lüks bence
Samimi bi ortam bence daha guzel cimrilik gibi de gelmez
Küçük esnaf ve sokak lezzeti hep bir adım öndedir devam
Gidilir neden olmasın sevgi varsa anlayış ta vardır
Helall
@Poyrazates26 😚
, 😋😋😘
Hayır neden olsunki amaç birlikte yemek yemek vakit geçirmek
Bence birlikte olduktan sonra nereye gittiğimizin pek fazla bir önemi yok😊😇
Esnaf lokantasınin tadı çok başka ya o lezzet çok farklı iyi yerse bide tamamdır
esnaf lokantaları artık çok pahalı kimse cimri diyemez ama tabi bulunduğu ortam önemli
samimiyet varsa neden cimrilik olsun. takılmayın böyle şeylere
İlişkinin boyutuna bağlıdır arada buralara da gidilir güzel yerlere de
Burada önemli değil diyenlere bakma. Çoğu yemeği yer ve ertesi gün seni engeller.
Niye cimrilik olsun, insan sevgilisiyle esnaf lokantasına gidemez mi
Cimrilik değil daha samimi ayrıca bi çoğunun yemekleri restauranta göre daha lezzetli oluyor
Kadınlar en lüksüne de götürsen bulur bir kolpa sana... Her türlü bir kulp takıcaklar bari cebinde ki para suyunu çekmesin. l
😴 Kızlar sevgiliniz mi yok? Piyasa mı bitik? Görücü mü bulalım? eskiden sövüp sayma gelirlerdi... Şimdi de onaylamak amaçlı. Doğru diyor cevbı da beğenmiyor. Bunlar harbi bipolar.
https://youtu.be/uDyl8XPdoHc
Porofilini yere uzanmış marilyn manson sandım. Deep webi azalt
Aha ahaa geldiler gene travestisi de bipoları da beni bulur 💅
www.youtube.com/shorts/ChhNuTDJSK4?feature=share
Aşk olsun yaaa aşk olsun istediğin belli değil bence ama bence. 14 Şubat hazırlıkları mı canım?
İlk date belli oldu.. x.com/aaa4kagidi/status/1672328098736398338
Ne farkeder beraber olduktan sonra
Burger kingi tercih ederim
Neden cimrilik olsun en lezzetli yemekler onların elinden geçer kim ne derse desin diğeri gösterişten ibaret başka da bir şey değil
Bence alakası yok. Eğer kız bunun için söylenirse ondan uzak dur
Hayır değil ama esnafı lokantası pek hijyenik değil
Esnaf lokantası gibisi yok itiraz etmeden gelen kıza da nikah kıyarım
Oralar da pahali hem lux dediğiniz yerler aşırı kazık enayilik bence
Parası olanın götürmesi cimriliktir
Cimri bile oraya götürmez bence
Sanki herkes bogazda yemek yiyor âmk.
hep olmamalı ama gidilir yani
Götürdüğüne şükretsin😂
bence olmaz, ben tarihi olduğu için tarihi geçmiş merdiven altı lokantaları tercih ediyorum
her tadı denemesi lazım
Yo değişiklik
Arada değişiklik iyidir
Değil. Daha çok tercih var en azından jsjjs
Esnaf lokantasına götürmemek şekilciliktir
yemek kötüyse evet, lezzetliyse hayır
Cimrilik tabi ya ustalarla yemek mi yicem ben
Temizse lezzetliyse iyidir yani
Hayır bence gayet normal 🫶🏻
Hayır değildir
Hayır daha samimi olabilir
İlk tercih olmamalı