Ben niye cafede sevgili edineyim Afyonkarahisar şehrinde hele niye bu önyargı ve irkici yaklasim?

Niye Afyonkarahisar şehrinde cafede görmediğim bilmediğim birine çıkma teklifi edeyim ancak saf miyim ben yani eskiden ettim ne oldu alay konusu oldum yetmedi benim kalbimde yara fazlalaştı ben üniversite mezunu olmadığım için niye çıkma teklifi edeyim niye ben açıktan lise bitirdim sayisalim zayif ben iletişim fakültesi okumak istiyorum bu yaşımda ne sevgilisi olmamış biri damgası yediğim laflar hep sert oldu Afyon'da cafede park Afyon'da yesilyolda ise yaramaz sevgi yolunda çengel cafede vb alanlarda niye sevgili olma teklifi edeyim bu soru genel hep otekilestirmeye maruz kalayım hemde kalkıp gel sevgili olalım mı diyeyim hademeyim yardımcı hizmetler sınıfına bağlı temizlikçi memur vasfindan kurtulmam şart istemiyorum artık yeter 19 yaşımda insan gibi bir arkadaş ortaminida bulsaydim bu hale gelmezdim etraf birbirlerini dolandıran insan kayniyor
Ben niye cafede sevgili edineyim Afyonkarahisar şehrinde hele niye bu önyargı ve irkici yaklasim?