Aldatmak mı değil mi sizce?

Üniversite kazanıp başka bir şehire gelmiştim okuduğum şehirde olan çocukla tanıştım aslen buralıydı, 19’kasım 2024’de oturduk görüştük 3’günde sevgili olduk, 4’ay kadar sevgili olduk, yedik içtik gezdik, Aklınıza ne geliyorsa, Şunat ayında gosting çekti bir anda her yerden kayboldu, üniversitemin 1’yılını mahvetti, Onun yüzünden 10’tane dersten kaldım. Sürekli onu takip ettim, Clublara kızlarla gitmesini gördüm, benden sonra 2’tane sevgili yapmış onları gördüm, Yakaladım, Daha bir sürü şey.. 7’ay sonra döndü pişman olduğunu beni unutamadığını söyledi, amacım sevgili olmak değildi, Tamam cok seviyorum ama Başka birisine dokunmuş birisi benim olamazdı diyordum, kendini bana yazmadan önce 3-4’kişiyle konuşuyordum, Buluşucaktıkda o girince bir anda hepsini iptal ettim, Bir kaç kişiyle buluştuk ama buluşma pek iyi gecmedi sonu hep öpüşmeyle geçti, dünde okuduğum şehirden uzaklaştım, başka şehire ama arada 1’saat oynuyor, Ektiğim çocukla buluştum, Cokta iyi gecmedi, onunlada öpüştüm, o sırada beni aldatan sevgilim aradı geliyorum diye, uzaklaştım onun gelmesini bekledim, geldikten sonra elimi tutu sarıldı, öptü ama benim içinde bir ateş bile yoktu, Heveslenmedim, iğrendim, Karşıma geçip ne olduğunu sordu bir şey yok dedim, Ama gözlerim doldu, Sizce ne yapmalıyım.
Aldatmak mı değil mi sizce?