Aldatmak mı değil mi?

Ben yaklaşık iki üç yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Sevgilim ile ilk tanıştığımızda da sevgili olduğumuzda da kız arkadaş çevresi vardı. Fakat ben bu durumdan hoşlanmıyordum. İlerleyen sürede kız çevresi azaldı ve artık tamamen bitmişti. Daha sonra ben mezuna kaldım. O süre boyunca da geçmiş zamanda yaptığım eylemleri düşündüm. Geçmişte birine platonik olmuştum o an da içimi korku kaplamıştı neden birden aklıma geldi, hala seviyor muyum, sevgilimi mi aldatıyorum şeklinde takıntılı ve aşırı negatif şeyler düşünmeye başladım. Bunu sevgilime de anlattım başta o da garipsedi, korktu, onu kullanıyor muyum aldatıyor muyum diye ama sonra anladı ki sadece takıntılı düşünce. Ama ben durmadım hala o takıntılı düşüncelere devam ettim. Sevgilim her zaman yanımda oldu beni geceleri o uyuttu her zaman yanımdaydı. Ama zaman ilerledikçe ben daha da negatif oluyordum bir gün bu negatiflikten çok sıkılmış ve sadece kafa dağıtmak için iki farklı kız ile konuşmuş. Birinci kız sevgilime eski sevgilisinden, aile sorunlarından bahsetmiş daha sonra hep ben anlattım sen de anlat diyerek sevgilime sormuş sevgilim de kız yürüyor gibi hissedince kötü hissetmiş. Benim sevgilim var onla çok mutluyum demiş kız sevgilin çok şanslı demiş o da biliyorum demiş ve konu kapanmış. İkinci kız sevgilimden bir kaç yaş küçük müş. Kız sevgilimi merak etmiş sevgilim de bir resim atmış. (özenmediğini basit bir şey olduğunu söyledi) . Biraz daha konuşmuşlar sonra kız yürür gibi olmuş sanırım ve sevgilim abin yaşındayım demiş ve onla da bitmiş konu. Olay olup bitince kötü hissedip bana anlattı ve ben o an hala kötü zamandayım diye yaşanan olaya üzüldüm ama üstelemedim ama aylar sonra yeniden aklıma geldi. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu davranışı aldatma mı emin değilim. Aslında ona güveniyorum o gerçekten saf, iyi niyetli temiz biri ama ne yapsam bilemiyorum. Hiç bir zaman hiç bir kızla flörtleşmediğine eminim ama içimi kemiren bir şey var emin olamıyorum ve çok korkuyorum.

Aldatmak mı değil mi?