Narsist bir koca ile ne kadar devam edebilirim ki ayrılmak istiyorum ama bagimliyim?

Çalışmaz evde alkol sigara müzik keyif yapar gece mekanda çalışıyorum 45 bin apart kira veriyorum bütün masraf yeme içme gıda fatura kira bende. Kendisi astsubay jandarma aktif değil. Gecenin köründe mekandayim samimi sohbet alkol takılıyoruz adamda gram kıskançlık yok ne yapalım kızım ekmek. parasi asgari yetmiyor diyo saniyoki ben o adamlarla sadece alkol goygoy yapıyorum üst kata çıktığımız bile oluyo g zekalı ama nedendir bilmem ayrılamiyorum sağlam hakkından geliyor evet ama ayrılınca büyük boşluk giriyorum alkole sarılıyorum memnuniyetsiz bağırır çağırır ufak seyi abartir stres topuyum sanki mübarek ağzıma siciy o ayrılamiyorum

Güncellemeler
6 ay
Astım krizine girdim cami açamadım oturdum tarif etti dur ya dedim dur felan deme allah korusun ben olmasam ne yapcaksin aç şu cami dedi acamaim kalkmadım sonra boğul diye eliyle hadi ordan hareketi yaptı çok ağrıma gitti şimdi dışarı çıkıp bakırköy Sahil de kendime saplayacak biri bulup yoluma bakcam mk
Güncellemeler
6 ay
Sen yokken geldiler dedi kim dedim wc de üç harflilier guluyodu güldüler dedi altıma sı*tım niye bu şekilde söylüyor amaci beni kaçırmak mi uyuyamıyorum huzurum kaçtı
Narsist bir koca ile ne kadar devam edebilirim ki ayrılmak istiyorum ama bagimliyim?