Çok yıprandım artık ama ekonomik özgürlüğümü alayım ondan sonra diyorum bir yanımda artık tahammül edemiyor. Çocuk var çocuğuna iyi bir baba ancak beni sevmiyor bence çünkü aşırı eziyet ediyor.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben sevmediğim bir kadınla yanyana gelmekten iğrenirken millet evlenip çocuk yapıyor :d
Ben anlamıyorum ki elde edince değişti hayır yani ayrılıyorum kpek gibide peşimde geziyor barisiyorum beni umursamıyor neyin kafasında anlamıyorum
Valla ne kadar çok kalırsan o kadar yıpratır seni çok kalma derim ama sonra da arayabilir o ilişkiyi de
Boşanman en güzeli yoksa hasta olursun hiç bir şey senin sağlığından önemli değil
Zaten hasta oldum sonra bana deli dedi kendisi beni delirtiyor o kadar sakin delirtiyo ki
Benim başımada geldi aynısı onun yüzünden epilepsi oldum boşandım çok rahatım
Ekonomik özgürlüğümüde aldım
Önce atanayim sonra ayrilicam
Bekle bence
Bekleme bence ama Sen bilirsin
Buna benzer bir olay benim başımada geldi
Sevse de göstermez ki
Kendine bağımlı aşık hale getirip oturur izler ondan nasıl kopamadığını
Gitsen döndurmek icin nelere basvurur kimbilir
Kurtul bir an once...
Aynen böyle gerçekten napicam ben en kötüsü inan ondan sonra hayat hiç olmayacak kimse bana bakmayacak kendimi cok değersiz hissediyorum ben ayrılınca peşimden koşuyor barisiyorum beni umursamiyo gibi davraniyo
Aylarca peşimden koştu kendilerini oyle guzel kamufule ediyorlar ki efendi kibar sanıp kapıldım.
Sonra hatalarini gordum bıraktım köpek gibi yalvardı ben gittigimde kıymetliydim döndugumde seni sevmiyorum diyordu dengesizlikleriyle 6 ay kendimi tanıyamaz hale geldim. Kıskançtı ama kendinin çapkinlik yapmasımda hic sakınca yoktu
Sürekli kontrol ediyirdu beni ilgi istiyordu cok ilgilenince bunalıyor , kendimi geri çekince ilgisiz oluyordum trip yapıyordu. Yalan soyluyordu surekli sinsi sinsi oyle zekiydi ki. Bu tür hasta ruhlular kendilerine kurban seçerlermiş ben cok akıllı iyi analiz eden asla taviz vermeyen biriydim bu pislik beni farkli birine donusturdu derin yaralar açtı kac yil silemedim hafizamdan. Iyi ki evlenmedim Allah korudu lutfen çık o evden hayatıni kurtar.
İnanmıyorum ya tam olarak aynı şey. Kendisi telefonumu kontrol etmek istiyor ben vermeyince olay çıkıyor ailesi de onu destekliyor ama ben onun telefonuna dokunamiyorum bile. Birsuru şey yaşattı Allah'a havale ediyorum gece gece aklıma geliyor sinirden öldüresim geliyor
Sakin ol hayatını nasıl kurtaracaksın onun elinden ona odaklan iş ara sonra ev herseyini hazırka ayrıl ordan
fazla umursama. hayatına bırını almayı dusundun mü hiç
Her şeyde kendini mi haklı çıkarıyor
Ornek vericem telefon şifresini vermiyor ben almak isteyince suçlu oluyorum ona göre ben bir haltlar karistigim için onuda suçlu görüp telefonunu istiyormusum ne alaka merak ediyorum neden bu kadar telefonumla ilgileniyosun
Ömür törpüsü
Mutlu olmayı dene bence
Nasıl mutlu olucam
Mutlu olacağın şeyler keşfet
Vur gitsin
Nerelisin
pismi cidden
Çok zor evlenmeden önce biliyor muydun kişiliğini
boşan
Çok zor yahu o