Orta okuldan beri birlikteyiz aynı okulda okuduk 4 aydır beraberiz 5. ayımıza gircez ama soğuk davranmasının nedeni ne olabilir bu durum beni çok üzüyo bazı sorunlarını anlattı ailevi sorunları var ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum soğuk davranıyo soruyorum noldu diye bişey yok diyo nolmuş olabilir 1_2 gündür böyle bi fikir verin bana araya soğukluk girmesinden korkuyorum😔🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayBak, ilişkinin birden bire soğuması diye bir şey yoktur; senin sevgilin ya çekincelerini ifade edemeyecek kadar korkaktır ya da zaten enerjisini başka bir yere yönlendirmiştir. Bu belirsizlikte kalmaya devam etme! Yapman gereken, şimdi o duygusal kalkanını indirip, durumu netleştirmek için tek ve son bir yüzleşme talep etmek. Ona yalvarmayı ya da neyin yanlış olduğunu sürekli sormayı bırakıyorsun. Direkt karşısına geç ve şunu söyle: "Aramızdaki bu soğukluk artık dayanılmaz. Benden uzaklaşmak için bir bahanen varsa, dürüst ol. Eğer bir sorun varsa çözmek için buradayım, ancak bu belirsiz ve soğuk tavrınla beni cezalandıramazsın. Net bir cevap istiyorum: Ya ilişkinin eskisi gibi olması için çabalamaya başlarsın ya da yollarımız ayrılır. Benim değerli zamanımı ve ilgimi garanti görme hakkına sahip değilsin." Eğer net bir taahhüt alamazsan veya tavrı değişmezse, derhal geri çekiliyorsun. Onu aramayı, mesaj atmayı tamamen kesiyorsun. Unutma, seninle olmak isteyen kişi soğuk davranmaz, ilgi gösterir; soğuk davranan birinin peşinden koşmak, senin kendi değerine saygısızlık etmektir. Şimdi kalk, sınırını çiz ve kimin kaybettiğini göster!
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayBence böyle durumlarda insanın aklına otomatik olarak bir sürü senaryo geliyor ama aslında dışarıdan bakınca soğukluk bir anda belirmiyor, genelde küçük şeylerin birikmesiyle oluyor. Ben şöyle düşünüyorum: Bazen insanlar kendi içlerinde bir şeyler yaşarken bunu açıkça söylemek yerine davranışlarıyla yansıtıyorlar. Stres, kırgınlık, kafasının karışması, belki senden değil kendisinden kaynaklanan bir durum… Hepsi olabilir.
Ama tüm bunları varsayarak kendini yıpratmanın da bir anlamı yok. En sağlıklısı, yumuşak bir şekilde konuşup gerçekten ne hissettiğini sormak. Karşındaki kişi bazen düşündüğün kadar uzak değildir, sadece kendi içinde toparlamaya çalışıyordur. Açık bir konuşma çoğu şeyi netleştiriyor; hem seni rahatlatıyor hem de onun ne yaşadığını anlamanı sağlıyor. Ben olsam kesinlikle içime atmaz, sakin bir zamanda “Son günlerde biraz mesafeli gibisin, merak ettim, her şey yolunda mı?” gibi bir şey söylerdim. Bu tarz bir konuşma hem samimi hem de karşındakini sıkıştırmayan bir yaklaşım oluyor.
10 Yorumla
8 ayGözü açıldı çünkü çevrede bin bir türlü kızı farketti seni elde etti ve sıradakine geçmek istiyor bunu cinsellik olarak demiyorum yanlış anlama, belki bana kızacaksın bu cevaptan dolayı ama erkekte olsa kızda olsa 27 yılın 10 yıllık tecrübesine dayanarak yazıyorum bu cümleleri.. aile içi sorunlar bahanedir bundan emin ol eğer ki gerçekten aile içi sorunları problem etseydi kaçışı sende bulurdu seninle iyi olmak isterdi kızma bana gerçeklerle yüzleş ve ondan önce sen yol ver çünkü 1-2 hafta içinde o sana yol verecek
35 Yorumla- 8 ay
Son olarak kaybetmekten korkma bu hayata bir kere geliyorsun bir daha gelmeyeceksin kendini kısıtlama bağlama zor olsada bu durumu aşmalısın şu sözü unutmamanı tavsiye ederim “herşey olacağına varır” ne kadar uğraşsanda olması gereken olacak kasma kendinü
Soran8 ayHmm 😔😔
- 8 ay
Güçlü ol yapma böyle zamanında ben yaptığım için şu an ısrarla yazıyorum şuanki aklım olsa hayatımı sadece kendimi geliştirmeye aşk acısı nedir bilmemeye adardım. En güzel yaşlardasın kıymetini bil benim yaşım 27 mutlaka geç kalınmış bir yaş değil ama kendimi çok geç kalmış hissediyorum zamanı iyi değerlendir boş şeylerle canını sıkma
Başarılar hayatta..
Soran8 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayNedeni belli sıcak olduğu başka biri vardır...
13 Yorumla- 8 ay
alakası yok. bunlar birbirini tanıyormuş zaten; ilk zamanlar aralarında tutkunun da verdiği bir çekim varmış. buna çoğu insan aşk dese de bunun adı arzudur. insanlar bir birini daha çok tanıdıkça arzu (aşk) azalmaya daha doğrusu normalleşmeye doğru kayar ve yavaş yavaş biter. bunlarda da olan bu. Love bombing dedikleri yanı ilk zaman yoğunluklu flörtleşme yerini normalleşmeye bırakır. çoğu ilişki uzmanına göre bunun ideal süresi 3-6 ay maksimum süresi de 2 yıl kadar sürüyormuş zaten.
Soran8 ay😔..
- 8 ay
Teşekkür ederim...🌺
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Selam Irmak! Öncelikle şunu söylemeliyim ki sevgilinin soğuk davranışı seni üzse de telaşa kapılmadan anlamaya çalışmak harika bir adım. Ailevi sorunlar yaşıyorsa, bu durum onu duygusal olarak yoruyor olabilir. İnsanlar bazen hislerini paylaşmakta zorlanabiliyor; bu yüzden biraz zamana ve desteğe ihtiyacı olabilir. 🌸
En iyisi onunla sakin bir şekilde konuşup “Buralardayım, destek olmaya hazırım” mesajını vermen. Belki konuşmak istemese bile senin yanında olduğunu hissetmesi onu rahatlatabilir. Tabii ki sabırlı olmayı unutmamalısın. Peki, ne dersin; belki de bir sonbahar yürüyüşü yapıp rahat bir ortamda hislerini paylaşmasına olanak tanıyabilirsin? 🍂💛22 Yorumla
Soran8 ayTeşekkür ederim öyle yaparım 🫶🌹
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayHarikasın Irmak! 🫶🍀 Sevgilinle güzel bir ortamda konuşup ona destek olman çok düşünceli. 🌸 Eminim bu sayede aranızdaki bağ daha da güçlenecek. Olur da moralin bozulursa yine buradayım, haberin olsun tatlım! 😘✨
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 8 aySenlik değildir belkide ailesi ile sorunları olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 8 ayAraya başka biri parazit yapmıştır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duygusal gelgit olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir insanın bir anda soğumasının en sık nedeni kafasının bir şeye takılmasıdır. Senle alakalı olmayabilir bile. Ailevi bir şey olur okul baskısı olur kendi içinde bir şey olur ve ister istemez uzak durur. Bir şey yok demesi de çok normal anlatmak istemiyordur. Bazen de insan kendi içinde küçük bir duygu karmaşası yaşar. Birkaç gün böyle gider sonra düzelir. Yani direkt ilişki bitiyor kafasına girme bu kadar kısa sürede karar vermez kimse. Sen şunu yap üstüne çok gitme. Sakin bırak biraz bir şey canını sıkıyorsa yanındayım tarzı tek bir mesaj at yeter. Zaman ver genelde böyle durumlar 1-2 gün içinde normale döner.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayMuhtemelen birşeyinden tiksindi 😔 Sakın üzülme bak daha mutlu olmak için zaman kaybetme diye yazıyprum ben anlarım artık onu unutmalısın o kadar geçen zaman güzel anılar yaşanmışlıklar emin ol onun şu an gitsen bile onun hiç umrunda olmayacak evet acı çekeceksin bir süre ama emin ol sonrası senin için daha iyi olacak gittikten ve unuttuktan bir süre sonra o acı çekip sana geri dönmek isteyecek bunları iyi düşün artık bitmiş bir ilişkinin peşinden koşma kendini düşürme çikom ve biraz da kendine bak imaj falan değiştir çok saldın kendini son zamanlarda ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBenim de sevgilim bir ara birden soğuk davranmaya başlamıştı. Önce ne olduğunu anlamadım, mesajları geç cevaplıyor, buluşmalarda daha mesafeli oluyordu. Sonra öğrendim ki, ş stresi ve kişisel sorunlar yüzünden içe kapanmış, ama bunu açıkça paylaşmamış.
Bazen sevgililer bir şeyleri kafalarında halletmeye çalışırken soğukluk bir savunma mekanizması olabiliyor; kendini koruyor, ama karşı taraftan bunu yanlış anlıyoruz.
Kendi deneyimimden şunu öğrendim: panik yapıp tartışmak yerine sakince konuşmak ve nasıl hissettiğini sormak çoğu şeyi çözebiliyor. Soğukluk her zaman ilişkiyle ilgili bir sorun anlamına gelmez; bazen sadece kişinin kendi yüküyle başa çıkma şeklidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Üstüne gitme her kes derdini kendisi yaşar. Ama bu her kese hatta en yakınıa bile anlatmak zorunda olduğu anlamına gelmez. En sevmediğim insan tipidir. Bir sıkıntım olur ve bu insan tipi durmadan ısrarla ne oldu ne böğlesin neden üzgünsün gibi boş sorular sorar her soruya bir şey yok dersin bu sefer yanında bşri varsa ona söğle işte 3 gündür böğle neyi var diye. Böğlelerine bir salın da rahat bırakın diyorum...
11 Yorumla
Soran8 ayHmm 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
8 ayBirden fazla sebep olabilir.
Nedeni siz de olabilirsiniz,
Bir başkası da.
Araya biride girmiş olması da muhtemel veya ortak bir arkadaş onu size karşı doldurmuşta olabilir.
Yaptığınız ufak bir hareket onun size olan bakışını da değiştirmiş olabilir.
En doğru cevabı karşınıza alıp konuşarak öğrenebilirsiniz.
Başka şekilde değil.01 Yorumla
Soran8 ayAnladım 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
8 aySanırım sevgilin kendi dünyasında sıkıntıları var çözülmesi gereken sorunları var ne çok uzağında nede çok darlayarak yakınında yanında olduğunuzu hissettirin bu zorlu süreci atlatacaktır. Umutsuzluğa kapılmayın soğukluk değil bu insanın kendisine zaman ayırması ve kendisiyle ilgilenip düzeltmesi gereken şeylerin olduğu dönemdir kısa sürecektir endişelenmeyin
10 Yorumla Birden soğuk davranmaya başladıysa bu genellikle kendi sorunlarından, stresinden veya ailevi problemlerinden kaynaklanabilir. Ayrıca bazen insanlar düşünmek veya kendi alanlarına ihtiyaç duymak için mesafe koyar. “Sorun yok” demesi, konuşmak istemediği veya ne söyleyeceğini bilmediği anlamına gelebilir.
10 YorumlaBu yaşlardaki aşkların kalıcı olduğunu pek görmedim bir ailede bir sorun varsa bu kolay kolay düzelmiyor hatta aile parçalanıyor sorunlar insanı bunaltır ve yalnız kalmaya iter bir süre üzerine gitme derim ama bu ilişkiden ben pek umutlu değilim açıkçası
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yha ben bu ergenleri anlamıyorum yha. Ula bir sorun varsa anlat. Manita yapmayı biliyorsun. Kimse kimsenin kul hakkına girmemeli abi yha. Valla uyuz oluyorum. Başkası varsa harbi harbi "başkası var, olmuyor" de. Neden böyle saçma sapan triplere girer millet idrak edemiyorum bile. Düpedüz ergenlik bu. Ki manitan varsa sorununu söyle ki birlikte halledin diye vardır hani o. Hep iyi zamanda yanında olsun diye de değil hani.
10 Yorumla
8 ayAilevi sorunlar başka ilişki başka ailevi sorunlar ilişkiyi moral olarak etkiler ama partnerine karşı bir soğuma olmaz soğukluğun nedeni eğer tartışma veya bir sorun anlaşmazlık durumu olmamşda genelde ayrılmak isteyen kişiler yapar hiç bir erkek sevdiği kaybetmek istemediği birine soğuk olmaz ilgili olur soğuksa sıkılmıştır ilişkiyi kafasıda bitirmiştir sonlandırmıştır aldatıyordur alacağını almıştır çıklarları sonlanmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDinlemeye çalışın. Direkt ne oldu neyin var yerine. Anlatmak istersen yanındayım hep de olurum gibi. Seni her zaman dinlerim ikimiz için de elimden ne geliyorsa yaparım gibi denilebilir belki bunlar onu açacaktır ve rahat hissettirecektir belki... 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne olursa olsun ne derse desin inanma ya da başkası var ya da sana sevgisi bitti sana karşı ya da başkasındn hoşlanıyor.. ama onun söylediklerine inanma derim erkek böyle durumlarda en iyi yalanı dizer zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Orta okuldan beri tanıştığın biriyle 5 aydır da sevgili olarak berabersen, onun neden soğuk davranabileceğini az buçuk anlıyor olman lazım, anlayamıyorsan burada empatik yaklaşmadığın varsayımında bulunabilirim pekala.
00 YorumlaKendisi yorgun köstek olma destek ol hem fiilen hem ruhen. Çevresel faktörlerden sebep ruhen kötü durumda olan çoğu erkek yük ya da köstek olan bir kız arkadaş ile yola devam etmez dikkat et
00 Yorumlaşu an kötü bir gün geçiriyor olabilir soğuk yapma sebebi sen degilsin ailevi sorunlardan dolayı soğuk yapıyordur fazla üstüne gitme ama hep yanında ol eyer o soğuk davranıyor diye sende soğuk yaklaşırsan ilişki biter bundan dolayı hep onun yanında ol ama sorgulama mutlu etmeye çalış onu sebebi sen değil ailevi sorunlarıdir üzme kendinide😍
00 YorumlaBirinin aniden soğumasının mutlaka bir sebebi vardır. Bu sebep tek bir şey de olabilir, birkaç etkenin birikmesi de. Hatta bazen bu durum seninle ilgili bile değildir; kişinin kendi yaşadığı sorunlardan kaynaklanabilir. Ne yazık ki bazı insanlar bu sebepleri kendileri bile fark etmeyebilir. En doğrusu, açık bir şekilde konuşup durumu çözmeye çalışmaktır. Eğer buna rağmen bir ilerleme olmuyorsa, kendini zorlamana ya da üzerine düşmene gerek yok. Bırak olması gerektiği gibi ilerlesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Belki alışmıştır artık varlığına. Bir heyecan duymuyordur seni görünce veya senle konuşunca. Bide ilişkide heyecana dair güzel anılar birikmiyorsa da insan sıkılabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayDirek bunu onunla konuşsan daha iyi olmaz mı bir sıkıntı mı var de neden bana karşı bu şekilde davranıyorsun de bakalım ne diyecek
06 Yorumla
Soran8 ayDedim noldu diyorum bişey yok diyor
- 8 ay
Belki canlı başka bir şeye sıkılmıştır sana yansıtıyordu hani kötü düşünme hemen onu en iyi sen tanırsın biraz daha bekle üzerine gitme
Soran8 ayTamam😔
- 8 ay
Canını sıkma dediğim gibi belki başka sıkıntıları vardır Sen moralini yüksek tut ona destek olmaya çalış her zaman kötü düşünme 🙏
Soran8 aytamam teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim
Bir derdi varsa iletir iletmeden böyle yapıyorsa değer vermiyormuş demekki en sevmediğim insan tipi derdini anlatma yetisi olmayanlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Boşverebilirsin zamanla birşeyler yoluna girerse tamamdır girmezse de tutmanın manası yoktur
10 YorumlaBirgunde soğumaz kimse sebepsiz vardır sebebi, ama beni bir söz bağladığı gibi bir sözde soğutur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayBitmiş zaten yavaştan alış buna ayrılığa ayrıc atıy aklı değişir zaten bekleme eskisi gibi olmasını üzgünüm canım adına
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
8 ayGirsin boş ver arada biri varsa en azından kendi kendine uzaklaşır en azından
00 Yorumla
8 ayHiç kimse hiç kimseden durduk yere soğumuyor
Bir anda da olmuyor
Zamanla birikmiş şeyler00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Üstüne gitme ters teper biraz kendi haline bırak usteledikce itersin ister istemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende artık merak ettiği ya da merak etmeye değecek bir şey kalmadığı içindir !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
8 ayBir kaç gün kendi haline bırakın ve izleyin duruma göre hareket edin
00 Yorumla Kendisiyle bu durumu otur konuş. Konuşmadan açık iletişim olmadan kendini çok yıpratırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bence soğuma başladı ise direk ilişkiyi bitirmek lazım en güzeli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySana karşı duvar ördüyse tuglasını sen vermişsindir. Kendini sorgula ya kim bilir ne yaptın.
00 Yorumla
8 ayBaşkasını bulmuştur senden ricam kesinlikle üstüne düşme yazmıyorsa yazma geç yazıyorsa sen de aynısını yap meşgul görün bide baktın sorarsın olmadı hayatında aksilik olabilir
00 Yorumla
8 ayKusura bakma bu zamana kadar soğuk yapmayan adam bundan sonra yapıyorsa net işin içinde bişey vardır ailevi falan yalan aldatıyor olabilir temkinli ol derim
00 Yorumla
8 ayAnlayışla sarıl seni anlamıyorum derdin ne bilmiyorum ama sana sarılmam iyi gelir de sarıl sadece sessizce o zaman o sogukluk gider
10 YorumlaHavalar soguyor ondan olabilir havaların ısınmasını bekle
01 Yorumla
Soran8 ayNe alaka havalardan değil
İnan hiç kafaya takma senin olan sana gelir, kaybetmek korkma, zaman ver karşı tarafa bu süreçte kendine odaklan üsteleme her şey olacağına varır...
00 Yorumla
8 ayKendini üzme , onunla güzelce konuş anlaşın ailevi sorunlar çözülür , ama ilişkiniz başkalarının sorunundan dolayı etkilenmesin diye anlat
00 YorumlaBu bana çok tanıdık gelen bir hikaye sonunda ya üçüncü kişi çıkıyor ya da üçüncü kişinin sen olduğunu fark ediyorsun
00 YorumlaOnla konuşmayı dene ama onu kırmadan dökmeden ve bağırma dan sakince kendini ona anlatmaya çalış durumu anlat o zaten herşeyi der sana🙃🙃
00 Yorumlabüyük ihtimal birini bulmuştur ya da sorunları yüzünden kendi kabuğuna çekilmiş
10 YorumlaSebebi ne olursa olsun çok acıtıyor, tek bildiğim o 😢
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKendisine biraz zaman tanı, belli ki seninle alakalı bir sorun yok.
00 YorumlaBir köpek sana havlarsa, başkası yem verdiği içindir. Konunun kopekle alakası yok
00 Yorumla
8 ayBaşkası vardır seni boş bırakmıştır ya da bir hatanı görmüştür başka nedeni yok
00 YorumlaAilevi sıkıntısı olanların çoğu sadece sevdiğinde huzur buluyor diye düşünüyorum.
00 YorumlaSeni çantada keklik görüyordur ondan. cok üstüne düşüyosundur kesin
00 Yorumla
8 ayAilesel bişi ise ve sana yansıyorsa ailesi seni istemiyor olabilir
00 YorumlaBi ilişki her zaman iyi yürüyemez zaten. Sallanacak ama yıkılmayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySebebi vardir ama seninle alakali olmayabilir en kotu ihtimalle baskasi olabilir o da en kotu ihtimallerden biri yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBaşka birini bulmuştu 1 buçuk yıllık sevgilim sende noldu bilmiyom sebep aramamak lazım seviyorsa soğuk yapmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lise 1 mi gidiyon
01 Yorumla
Soran8 ayYok okul bitti diyorum ya aynı okulda okuduk aynı okulda mezun olduk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayİstediği olmamıştır
00 Yorumla
8 ayYeni bir kız bulmuştur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorumu çözdüm umarım
00 Yorumla
8 ayYellenmiş olabilirsin farketmeden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
8 ayDemek ki sorunları var
00 Yorumla Cepte görüyodur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Arada olur öyle şeyler
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim soğuk davranmaya başladı. Birden araya neden soğukluk girer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım