Bugün hastaneye gittim ağır bir zatürre gecirdigimi öğrendim sonra sevgilim benim hal hatırımı sormak yerine çok saçma sebeplerden kavga çıkartmaya başladı Ben neden kavga ettiğimizi bilmememe rağmen özür diledim ve iki üç kez seni seviyorum Allah'a emanet kolay gelsin (calisiyor) diyerek gittim ama o bana asla seni seviyorum demedi taniyorum onu Şu an bana soguk yapiyor yoğunluk demeyin birinde olmazsa bile birinde derdi seviyorum diye özürümüde dikkate almadi Biz normalde küs değilken birbirimize Seni seviyorum derdik ama kaç kez güzel gidelim diye çabalamama rağmen demedi ben ne yaptım onu bile bilmiyorum bu durumda bana destek olması gerekmezmiydi niye bos yere trip atiyor olabilir?
Sevgilimin amacı ne sizce, neden bir anda soğuk yapıyor?
Yani 10 yaşında bir çocuk gibi mesajı kopyalayıp kaç kere aynısını atmışsın çocuk gene iyi bir şey dememiş bence konuşma tarzını değiştir yani bir ilişki böyle yürümez ben sana söyleyim biraz olgun davran yaşın kaç bilmiyorum ama liseye giden birisi böyle mesaj atmaz yani..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Liseyi bile bitirdim ergen diyebilirsin haklisindir da ben burada sadece neden sordum mesajdan olabilir ama mesajı atma sebebimde ortam belki yumuşar seklindeydi
Yaa kızım bu sevgilin olacak * tam bir narsist. kardeşim diyorum az bile. Kaç kurtul. En ağır psikolojik silahlarla saldırıyor işte sana. Önce aşka boğuyor sonra sebepsiz yere seni suçlu çıkarıp kavga edip kendini geri çekiyor. Valla ayarlarına oynat. Hayatını kaydırır. narsist bir ruh hastası karşındaki kişi. Facebook'ta narsist mağdurları grupları var, YouTube da videolar var Ac ba. Nasıl biriyle karşı karşıyadır anla... Benden san tavsiye umursamaz davran sonra ayrıl ... Bak peşinden nasıl gelecek ama kabul etme. Kaç kurtul.
O sana kısaca baybay seni sevmiyorum diyo kimbilir kaç kızla konuşuyordur sen habire seni seviyorumlu mesaj atmışsın yol yakınken dön seni istemeyeni sende isteme
Böyle biriyle ciddi ilişki olmaz yarın öbürgün evlenirsen hasta olunca da mı aynısını yapacak? Şaka gibi ergen kafasında biriyle birliktesin gram olgunluk yok.
Gidip sevgilimi bogazlayasim geldi şöyle şeyler görünce tüm erkeklerden nefret ediyorum 😄 böyle durumlarda yalniz birakmak iyi ama hastaligini bile bile soguksa üzgünüm bitmiş ilişkiniz
Çok fazla ilgi veriyosun sanki ona muhtaçmis o giderse başka biri bulamicakmis gibi davraniyosun o da bundan dolayı kompleks yapmış sorun biraz sende çok yüz verdin on kere görüşürüz yazmışsin iyi olunca görüşülelim dedine olur dicektin sadece