UNUTAMADIĞIM ESKİ SEVGİLİM?

3 senedir beraberdik, ben ilişkinin başlarında biraz soğuk davrandım ilişki istemiyordum ve bir sınava hazırlanıyordum ondan dolayı biraz soğuk davrandım ama hiç kötü davranmadım daha sonra sevgili olduk ben biraz çekimser olduğum için giderse gitsin kafasındaydım çünkü odaklanmam gereken şeyler vardı birkaç kez ayrıldık ama hiç kopamadık, beraber çok vakit geçirdik, Heryere beraber gittik, her ilkimizi beraber yaşadık.3 senemiz çoğu anımız beraber geçti, şehrin tüm sokaklarında beraber anımız oldu. Daha sonra ben işe başladım ve o evlenmek istediğini söyledi benim maddi durumum olmadığını ve yaşımızın henüz ufak olduğunu söyledim (22-23) o ise bu fikirde diretti ve günlerce kavga ettik sonrasında ayrıldı benden ve 1 ay sonra geri yazdı tekrar konuşuyorduk 2 ay kadar konuştuk ve bir gün sosyal medya yüzünden kavga ettik ben kendimi affettirmek için hediye aldım gittim her şey çok güzel geçti o gün bize bir şans daha vereceğini söyledi, ertesi gün olduğunda ise beni artık istemediğini söyledi ve ayrıldı en son konuştuğumuzda ise bana düşman gibi davranmaya başladı tüm suçun benim olduğunu kendi vicdanının rahat olduğunu, onun hevesini benim kaçırdığımı söyledi bu durumu aşamıyorum ne yapmalıyım
UNUTAMADIĞIM ESKİ SEVGİLİM?