ESKİ SEVGİLİYİ UNUTAMADIM?

7aylık bi ilişkim vardı, ayrıl barış olsa da hep birbirimize bulurduk ztn kavgayla sinirlenip ayrılırdık. bu sefer her şey güzel giderken aniden kendisi ayrılmak istediğini söyledi ailevi problemleri varmış vesaire, inandırıcı gelmediğinden fake hesaptan yazıp buluşmaya çağırmıştım ve gelmişti ama benim olduğumu anlayınca çok sinirlenmişti. güvenini kırdığımı ztn o hesabın benim olduğunu anlayıp yine de kim olduğunu merak ettiğinden geldiğini söyledi. ayrılalı 2 ay oluyor ama unutamıyorum çok kişiyi hayatıma aldım yine de olmuyor. bi ara mesaj attım çok sinirliydi son bir aydır atmıyorum kestim ama dayanamıyorum. ne yapmalıyım lütfen acil destek kafayı yicem. sık sık gördüğüm biri de değil ortamlarımız farklı sadece wp da duruyo her yerden çıkarttık birbirimizi. içimde bi his onun herkesten ciddili farklı olduğunu söylüyor ama ikimizde birbirimize karşı çok gururluyuz hele de o.. sürekli birbirimizin üstüne çıkmaya çalışıyoruz napmalıyım.. normalde gerçekten de çok güzel bi ilişkimiz vardı. mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım..
ESKİ SEVGİLİYİ UNUTAMADIM?