Evet genel olarak söylemek istiyorum bi insan nasıl kandırılır erkeklerde yorum yapabilir birini unutmadan nasıl bir ilişkiye başlarsınız 2 senelik sevgilim her koşulda yanında olduğum çocuk uğruna üniversite bölümü değiştirdiğim hayallerimi onun üzerine kurup bir sürü şey yaptığın çocuk benden hemen önce 6 ay çıktığı kızı unutamamış :) bide bunu vicdansız gibi herkese anlatmış onu sevmeye çalıştım dedi hakkımda sırf üzmek için ama daha sonra bana yazdı affet diyor yani ben anlamıyorum madem unutamadı nasıl başlar hayaller kurar sevmeye çalıştım diyip hayaller kurmak değerli hissettirmek erkekler nasıl oyuncusunuz ve ben her şeye olan inancımı kaybettim eğer bu durumu yaşayan birileride varsa kimsenin duygularıyla oynamayın kendinizi öldürün birinin hislerini öldürmeyin arkadaşlar :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasıl anladın peki bunu mesajları mı yakaladın benimde 2 yıllık sevgilim var eski çokk aşık olduğu kızlada 6 ay çıkmış bende hiçbit zaman beni onun kadar sevemicek mi diye şüpheleniyorum
Mesajları yakalamadım kızla konuşmuyor kız bunu reddetmiş bahaneyle ayrılmıştı ama bana onu sevmediğini söyledi konusu hiç açılmadı taa ki ben hislerime çok inanırım sürekli kız aklıma geliyordu tanerin eski arkadaşına sordum çok sevdiğini falan anlattı sevgilim bana her konuda yalan söylemiş her neyse bende eski arkadaşının intasını aldım sorular sordum biraz o da aramızda kalsın ama sevmeyi deniyorum tarzında konuştu o kızdan sonra içinde büyük bi boşluk olduğunu dolduramadığını ve en kötüsü de bana asla böyle şeyler dememişti mutlu olmam için yanımdaymış halbuki ben yüzsüz bir insan değilim o benimle mutlu sanıyordum ama oynamış bir kukla gibi :) şüpheci olmamın yararları ama keşke öğrenmeseydim
Ayy cidden bu ne ya sırf sen mutlu ol diye mi 2 yıl senle berabermiş 2 yıl az bir süre mi ya şüpheci olmak çok iyi kuzu sen çok iyi yapmışsın bak öğrendin ve yalana devam etmiyosun diğer türlü hani arkandan konuşulanları bilmeden yaşayacaktın öğrenmişsin bak çok takdir ediyorum seni gurur duy kendinle
Onun yüzünden yaşadığım şeyleri kendime yediremiyorum ve ona o kadar bağlıyım ki Allah kahretsin çok üzülüyorum ama gidip kıza ulaşıcam o mutlu olsun bende sessizce defolup gidicem hayatından uzaktan izlemek iyi olduğunu görmek bilmiyorum ya çok kötüyüm ama yapıcam
Ya cidden sen ben misin acaba çoğu yaşadıklarımız şey aynı ya ilişkinin başında sevgilim eski sevgilisiyle falan konuşuyodu ki halada seviyordu bence herneyse sen sevgiline dedin mi böyle böyle sen kızı seviyomuşsun beni neden hayatında tuttun diye baya bi yüzünü sürtmen lazım
Ben direkt çocuğun hesabından teşekkür ederim yazdım ney dedi hesapta 2 kişi mi var dedi evet dedim kim dedi hiç sevemediğin biridir dedim direkt wpden yazdı gel buraya diye açıklamaya çalıştı sana söylicektim dedi bende senin burnundan getiricem dedim bir sürü şey dedim ama ona zarar vermeye içim el vermiyor sonra iyi geceler dedim aradı her şeyi konuştuk seni sevmeyi çok denedim benim için en iyisi sendin o Allahın belası bende terkedilme hissini bıraktı unutmam gerekiyordu ama kullanmadım kendimi inandırdım seni sevdiğime dedi neden baştan söylemedin dedim cevabı ise ÇÜNKÜ SENİ KAYBEDERDİM SENİNLE ANLAŞTIĞIM GİBİ KİMSEYLE ANLAŞMADIM HAYATIMDAN ÇIKIP GİTMENDEN KORKTUM KAYBEDERİM DEDİ şaka gibi
Eski sevgilisini unutamamış biriyle işim olmaz
Unutturup tek kişi olman çok kolay
Ee yani