ESKİ SEVGİLİM SAÇINI KESTİRMİŞ VE BOYATMIŞ?

saçını kestirmişti ve dünde gördüm biraz boyatmış degişim olsun diyemi yapmıştır 6 aylık bir ilişkim vardı cok güzeldi sanki dünyada ruh eşini bulursun ya o böyle sabhları okula gitmez beni çagırırdı eve ben giderdim uyurduk battaniyenin altında sıcacık film falan izlerdik 100 150 kez bulusmuzdur yakın oturuyoruz habere görüyodum ara sıra kavga ediyoduk ama barısıyoduk en son moralimiz bozuktu 2 mizinde brden bire kuzeniyle konustuktan sonra ayrılmak istedigini söyledi bu kuzeni buna dudagından öpmeye kalkarsa bile bana söyle ayrıl demiş bu kızla cok yakınlaştım cinsel şeyler oldu ilişki degil ama sonradan cok pişman oldugunu söyledi dudagından bile öptürmüyodu ablasına anlatmıs olabilirmi yani dudagımdan öpmeye kalkıyo gibisinden cünkü ayrılırken seviyorum özlüyorum ama kendime söz verdim derslerime bakıcam ailemle aramı bozmıcam falan dedi düşünmeden gitti yani cok güzel anılarımız vardı beni bırakmazdı o yani benim bırakmamdan korkardı 2 hafta oldu cok yalvardım bir geri döndü 1 gün sonra gene ayrıldık barıstgıımızda o kuzenim bilmesin dedi pişman olup geri döner mi insta stroylerime bakıyodu sonradan yazdım cok özledim diye engelledi onun icin cok farklıydım ben cok güzel anılarımız vardı o da benim icin öyle ablası onu tehdit ediyor olabilirmi ya da biraz kafa dagıtmak icin yanlız kalmak icin olabilirmi döner mi ne zaman döner yardım edin bana sen benim icin dogru kişisini senden baska kimsenin hayatıma girmesine izin vermem diyodu beni cok severdi niye böyle yaptı abi
ESKİ SEVGİLİM SAÇINI KESTİRMİŞ VE BOYATMIŞ?