SEVGİLİMİ AFFETMELİ MİYİM YOKSA DEVAM Mİ ETMELİYİM?

Yaklaşık iki senedir bir ilişki içindeyim bir sene boyunca aynı şehirde olduğumuz için her gün görüşüyorduk ama ben okumak için başka şehire geldim ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz şu anda çok özlüyorum onu her gün beraberiz her gün konuşuyoruz ama PUBG oyununa başladık her akşam onla konuşup ondan sonra bir 2 saat oyun oynardık ama bu ara çok fazla oynamaya başladı ve beni ihmal etmeye başladı her akşam beraber uyurduk telefondan ama şimdi ben uyuduktan sonra telefonu kapatıp oyuna gidiyor ve ben bunu biliyorum çünkü görüyorum bu hakkında eskiden konuşmuştuk oyuna çok girmeyecegim dedi girersem seninle gireceğim dedi dün gece ben uyurken kapatıp oyuna girdi ve saat 6:00’da çıktı sonra beni aradı ama ben o zaman uyuyordum ve açamadım ve bu PUBG yüzünden sürekli beni ihmal ediyor çünkü PUBG de sürekli eğlence parkı açıyor ihanet falan yapmıyor ama beni ihmal ettiği için çok kötü hissediyorum beni çok sevdiğini biliyorum hatta bana eğer istersen senin için oyunu silerim dedi ama istemedim şimdi dersem oyunu siler ama tek eglendiğimiz yerde orası sizce ne yapmalıyım
SEVGİLİMİ AFFETMELİ MİYİM YOKSA DEVAM Mİ ETMELİYİM?