Arkadaslar 6 aylik bir iliskimiz var kizla hersey cok guzel gidiyor ikimizde cok seviyoruz fakat ben surekli degisiyorum çünkü bipolar hastasiyim olur olmadik yerde toxiclesiyorum onceden tartisip kapattığımız konuları açıyorum tekrar kavga ediyoruz kiz sürekli ayrilmak istedi fakat bir daha yapmayacagim diyerek sürekli söz verdim fakat nafile persembe gunune kadar ara verelim iyice dusunelim dedik fakat ben cok seviyorum o ise ayrilmakta kararlı oldugunu artik benden cok yorulduğunu söyledi ne yapacağım gerçekten cok ama cok seviyorum kopamiyorum nolur akıl verin buluşunca ne demeliyim cok üzülüyorum onu kırınca üzünce lütfen yardimci olun..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız yine iyi sabretmiş 6 ayda kızın ağzına sıçmışsın psikolojik sorunlar geçiriyordur belki de ağlamıştır kıza 6 ayda askerlik yaşatmışsın. Böyle bir problemin varsa ciddi söylüyorum ya hayatına kimseyi alma ya da birileriyle sadece arkadaş ol ki sosyal olursan en azından düşünce yapın değişir fikirlerin değişir daha iyi olursun. İnsanlarla sosyalleşmenin psikolojiye çok faydası var.
Perşembe günü ne diyeceğim peki gerçekten cok seviyorum ve onu böyle kirinca canim aciyor
Fazla sohbet tez ayrılık getirir derler. Kendini en iyi tedavi etmenin yöntemi onunla çok konuşma. 3 günde bir konuş hâl hatır sorun birbirinize. Onu kıskançlığınla falan sıkmaya da çalışmazsın hem oda nefes almış olur.
Doğru soyluyorsunuz peki ama Perşembe günü son defa affetmesi icin ne diyeceğim
3 günde bir konuşmak bize iyi gelecek de. Onu kaybetmek istemediğini son bir şans verip fazla konuşmamak şartıyla araya da soğukluk girmemesi niyetiyle devam ettirmeye çalışın. Ama sen bu sorunla başa çıkamazsın. Bi tanıdığım da bunun yüzünden 4 ayda boşanmak zorunda kaldim
(Kaldı)
İstanbul avrupa yakasinda bildiginiz iyi bir psikiyatri var mı peki
İstanbulu çok bilmiyorum maalesef
Kusura bakma da kim çeksin böyle birini. İlaçlarını kullan
Haklısın fakat ne yapabilirim bu defa kendimden cok eminim asla yapmayacagim
Yapacaksın.
Üzgünüm bunca zaman yaptın. Bu ilk ayrılışınız değildi. Ama düzeldin mi? Hayır.
İlaclarimi kullanırım duzelirim bir şekilde fakat Perşembe günü ne diyeceğim gerçekten cok seviyorum
Valla ben olsam gün bile vermem. Kendin bul bunca zaman kullanmadın anca kullanacağını söyleyip üzmeye devam edeceksin kızı. Bu sevgi değil.
Haklısın fakat kararli ve kararimda netim onu uzmektense kendimi duzeltirim
Guzel birsey mi saniyorsunuz asil ben yoruluyorum bu şekilde olunca ve zaten bizzat tedavi olmak isteyen benim
Senin için de zor olduğunu biliyorum ama ilaçlarını kullanmıyorsan bu tedavi olmak istemediğin anlamına geliyor.
Gerçekten istiyorum İstanbul avrupa yakasinda bildiginiz iyi bir psikiyatri var mı
Hayır yok İstanbul da değilim
Bipolar olduğunu nasıl anladin?
Psikiyatriye gittim
Hayir yani belirtiler olarak ben de supheleniyorum kendimde o yuzddn soruyorum
Yazin aniden bir yukselisim olmustu daha sonrasinda aniden cokmustum cok umursamamistim bir sonraki atagim daha siddetli olmustu ne ise gidebiliyordum ne yataktan cikmak istiyordum intihar dusunceleride kaplayinca psikiyatriye gitmeye karar verdim bu yazin basinda da mesela kendimi tanri gibi gormeye baslamistim asiri enerjik boş boş para harcamalara basladim bos harcama dedigimde gidip 6 bin lira harcadim bosu bosuna fakat iyi birsey degil cok yoruluyorum mental ve fiziksel olarak
Anladim