Lütfen bana akıl verir misiniz?

1,5 yıldır ilişkim vardı. Pazar günü ayrıldık telefonda konuşuyorduk ben ona dedim ki eğer hoşlanmayacağım hareket ve davranış olacaksa buluşmayalım dedim o da dedi ki tamam gelmiyorum o zaman. Bende dedim ki gelmezsen gelme canıma minnet dedim. Canıma minneti de banane anlamında kullandım. Bana dedi ki o ne demek biliyor musun dedi kendi kendine köpürdü. Bende dedim ki benimde zamanında kırıldığım yerler oldu dedim ama ben ona karşı sakinim zaten yapım gereği sakin bir insanımdır. O bağırdı çağırdı dedi ki senin kalbini kırayım ondan mı anlıyorsun iyi niyetimi suistimal etme dedi. Sonra telefonu kapattı suratıma aradım açmadı bilerek sonra açtı önce ben dedim ki neden telefonu suratıma kapatıyorsun ben seni zaten dinliyorum telefonu kapatmanı sevmediğimi biliyorsun dedim. Bunu dedim diye bana dedi ki sen sıkıntılı mısın? yüzleştin mi kendinle bunu bir kaç defa sordu. Bende dedim ki ne yüzleşeceğim dedim burada kendi fikrimi belirtiyorum bana sıkıntılı mısın diyorsun sana aynısını yapsam nasıl hissedersin dedim. hadi ordan git dedi kapattı ve engelledi hem whatsapptan hem normal aramadan. İlişki boyunca da arada ayrıldık iki kere ama hep bana patladı. Ben alttan almaya çalıştıkça hep ben haksız oldum. En kötü gününde bile yanında olmaya çalıştım. Onun aksine ben daha sakin bir insanım. Ayrılıklarda hep tekrardan yapmak için yazdım iletişime geçmeye çalıştım. Tekrardan da olduk ama bu sefer gerçekten çok yoruldum ondan adım bekliyorum sizce adım gelir mi kıymetimi anlar mı? Benim bu süreçte ne yapmam lazım
Lütfen bana akıl verir misiniz?