Bana akıl verir misiniz lütfen?

merhaba ben yeni 18ime girdim anlatacağım şeyi size biraz çekinerek anlatıcam ama cidden benden büyük olan birilerinden akıl almam lazım şimdi benim 1 senedir ilişkim var ve bunda sürekli aldatılma korkusu yaşıyorum önceki ilişkilerim hep 5 6 ayı geçmedi ama onlarda da olmuştu benim küçükken babamın 2 tane eşi vardı annem bana hamile kaldıktan sonra bunu öğrendiği için babamla yaşamak zorunda kaldı ve anne tarafının maddi durumu baya kötüymüş neyse bu böyle devam etti babam 1 gün diğer eşinde ertesi gün bizde kalıyordu bunun yanı sıra babam annemi hep aldatırdı işte olsun başka yerde olsun annemin yanında sürekli başka kadınlara bakardı ve ben 14 mü 15 mi yaşımdayken babamın başka birinden bir kızı olduğunu öğrenmiştik özür dilerim çok saçma biliyorum ama cidden babam iğrenç birisi yani ben bile anlatırken utanıyorum.. Her neyse ben şaka yapmıyorum 17 16 yaşıma kadar hiç bir erkekle yüz yüzeyi geçtim sesli bile konuşmadım mesajlasmadım bile yanı erkek ne demek onu bile bilmiyordum çevremdeki tek erkek babamdı ve annem anneanem sürekli beni babamın diğer eşinden bahsederek büyüttü işte annem şey falan diyordu baban diğer eşini daha çok seviyor ben hep arka plandayım ki öyleydi ben baba tarafından hic bir akrabayı bile tanımıyordum bu seneye kadar bir kaç sene önce falan annemle babam ayrıldı biz memlekete geldik ondan 2 sene sonra oldu bu ilişkim yani ben bilmiyorum sizce psikologa gitmeli miyim yani sürekli böyle düşünüyorum sizce düşünmem normal mi psikologa gitsem de bunu anlatamqm buraya yazarken bile çok utandım buraya kadar okudyysanız çok teşekkür ederim
Bana akıl verir misiniz lütfen?