Lütfen akıl verir misiniz bana?

Ya arkadaşlar gerçekten çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum ve kendimi gerçekten çok zavallı hissediyorum.. sizlere derdimi bana akıl vermeniz için anlatacağım ama lütfen benimle alay etmeyin.. şaka gibi ama 23 yaşındayım bu zamana kadar gerçekten aşırı utangaçlığımdan dolayı tek bir sevgilim bile olmadı aynı zamanda 23 yaşındayım daha Yeni üniversiteye gittim.. artık ben de bir kez bile olsun sevilmek istediğim ve bahsedeceğim sınıfımdaki şahıstan gerçekten çok hoşlandığım için onunla arkadaş yani aslında sevgili olmak istiyorum hatta onun da bana ilgisi var belli ama bütün bunlara rağmen her zamanki gibi utangaçlığımdan konuşamıyorum bile hiç.. bu ben ne olacağım hiç gerçekten bilmiyorum öyle korkuyorum ki bu utangaçlığım yüzünden evde bile kalmaktan.. aynı camdaki kız Nalan gibiyim tek bir sevgilim bile olmadı bu zamana kadar üniversiteyi kazanıp gidene kadarki sürecim çok aşırı zor ve yalnızdı.. hiç kimsem yoktu sürekli evdeydim çok kötüydü işte bu sürecin de beni daha beter yaptığını düşünüyorum bahsettiğim çocukla konuşmaya bile çok aşırı çekinmem noktasında yani.. kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum çünkü öyleyim çok..

Lütfen akıl verir misiniz bana?