AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
🤣 kaç yıllık evlisin sen yazık etmiş o kadar hazırlık yapmışsın
Yol gösteren çok olur şimdi hepsi de aynı BK lacuvertisiniz
Böylelerini nerden buluştorusnuz vala şaka gibi. senin gibler de bana eenk gelmiyor
Gerçekten okurken içim içimi yedi sinirden. Kaç yıllık evlilik
Aldatan kadın boşa aldatmiyor işte. Mevzu cinsellik değil ilgi. En ufak değişiklikleri farkeden erkekler var ve kadınlar böylesini görünce aldatıyor haklı olarak...
Her makyaj yaptığınız da o egonuzu tatmin edecek lafı söylemek zorundayız
Şaka yapıyorsun her erkeğin hayalî bunda bir iş var ama cevabını bulamadım
Bana erkek düşmemiş şansıma 😂
Bence de Aldatılmaya layık
Kadın dediğin , ilgisiz bırakılır mı
Bence aldat
Hatta gel benimle aldat
Günsydın ne desen haklısın aybetmiş, oysa özenle hazırlsnmış olacaklara kerdini bırakacakmıştın ama lanet olsunki bahaneye sığınmış canım
Valla kızmakta haklısın
Sürekli böyle devam ederse boşan herkesin görevleri vardır yerine getirmesi lazım
Adamın keyfi yok diş ağrısı var bırak adamı rahat 😁
eşin ya gay ya da aldatıyor
Başka mantıklı bir açıklaması yok
Böyle kadınlar böyle adamlarla hep evli biz bekar kaldık
Gerçekten hakkediyor bak ciddiyim hakkediyor, ondan degil başkasından isticeksin oda otursun evde
Böyle insanları siz sadece statü ve geliri için beğenirseniz olacağı bu, siz sevilmezsiniz
Ahahaha ağla kendi haline eminim üniversite bile okumadın sen
kimin ağladığı belli. kudurmaya devam. biz sizin yararınızı değil kendi yararımızı düşünmeye devam edeceğiz çünkü. erkekler neye kızıyorsa ordan devam çünkü bizim için doğru olan tam da o.
@allnightlonggg sizin için doğru olan sadece bedeninizi kullandırmak, kalbinizi değil. Hayata boş geldiniz boş gideceksiniz. Hayatı yaşayamayacaksınız mk.
Bir de bu gibi ezikler aldatılıyor evlilikte, hak ediyorlar mk çünkü adam saf mı ki sevilmediğini anlamasın. Size boynuzları da takarlar böyle devam ahahahah
seni mi gerdi ya sie ya ahaha.
işinize gelirse koçum beğenmiyorsan uzaylılarla ya da tek takıl, hadi bakim al voltanı ağlaklık etme haysiyetini koru. PATRON BİZİZ
@allnightlonggg bak soruya cevap gelmedi demek ki ilk okul mezunu ahahah
haysiyetini koru demişim de haysiyetin yok ki senin daha bir kadınla nasıl konuşulacağını bile bilmiyorsun senin bir kadına verecek bir karakterli duruşun bile yok. kötü niyetli çakaldan başka bişey değilsin zaten kadınların kendi çıkarını gözetip birşeyler istemesi bu yüzden hoşuna gitmiyor. Kadınları kullanmak ve atmak istiyorsun bana söylediğin sözler aslında senin kadınlara bakışın ve niyetinle ilgili. sen atacağına kadın seni kulanıp atsın enayi miyiz biz
@allnightlonggg
anan gibi mi. statü gelir forever kusura bakmayın çulsuzlar biz he desek ailemiz demez zaten demekki doğrusu bu
İlk yorumu sen attın bak yukarıya? Anan gibi mi diyip anneme hakaret eden kim? Sen önce karşısındaki insanin annesine saygı duy o da bir kadın ve anne , hayırdır sen mi insansın şimdi?
hakaret etmedim ki ciddi bir soru sordum. annen de statüye bakmadı mı paraya bakmadı mı. annen değilse de ailesi onun kimnle evleneceğine izin vermedi mi sormadı mı damat ne iş yapar diye. ona göre verdim gitti demedi mi? eskiden de bu işler böyleydi çünkü. başka kadınlara kızıyorsun beğenmiyorsun kınıyorsun ama annenin de bir kadın olduğunu unutuyorsun ve anneni farklı sanıyorsun. farklı falan değil. Değişen bir şey yok. Kadınlar çıkarını düşünüyorsa buna karşı çıkmanız sadece sizin yetersizliğinizi gösterir.
neyse seninle çok bile muhatap oldum bir kadını mutlu edecek hiçbir düzgün özelliğin yok zaten yaran da bundan. paran da yok hatta muhtemelen işin bile yok bu da çok belli, . kimse de seni bu şekilde kabul etmek zorunda değil.
@allnightlonggg iyi de benim demek istediğim o değil ki, ben insanların sadec eve sadece statüsüne bakıp ama sevmediği halde seviyor numarası yaparak sırf rahatım yerinde olsun diye sevmediği adama yıllarını vermesine katlanamiyorum.
Annem de belki de öyle veya değil öyle oldu diyelim o zaman o da hatalı oldu zaten hatalı derim ki? Ben mesela sevmeyip de sadece benimle evlenmek isteyen birisine gel evlenelim de demem niye bu kötülüğü ona yapayim sevmediğim halde onu anlatmaya çalışıyorum. Şimdi bak düzgünce açıkladım sana, benim de işim gücüm yerinde mersk etme ve sevemediğim birisinj de seviyorum demem asla gerekirse bekar ölürüm. Hayat benim için öyle geçmemeli. Sen ne mezunusun ne iş yapıyorsun?
Yanlış falan değil işte. herkesin doğrusu ve çıkarları aynı olmuyor. senin çıkarınla başkasının çıkarı çatışabiliyor olay bundan ibaret. dünyada her şey inanılmaz etik ve ahlaki kurallarla ilerlemiyor. Ailenin kadının kalbi başkasında olsa bile durumu iyi biriyle evlenmesini istemesi de kadının çıkarını düşünmesinden gelir ve kadınların da bunu düstur edinmesi anlaşılabilir bir durum çünkü insan çıkarını ve aklını kalbinin önüne koyabilir. mantığıyla hareket etti diye kimseyi suçlamaya hakkınız yok sonuçta dünya çıkar dünyası ve kadının bile parasına bakan erkekler var sonuçta bu devirde ama niyeyse tuhaf bir şekilde hiç görülmemiş şekilde kadının çıkar gözetmesi tepki çekiyor. Bu da erkeklerin samimi olmadığını açıkça gösteriyor bence. Lisans mezunuyum ama çalışmayı düşünmüyorum ve çalışmıyorum.
Hatta annem ve babam da üniversite mezunu hatta İstanbul üniversitesi. Hatta annemin ailesi şampiyonlar ligi gibi. Dayısı profesördü rahmetli 7 dil bilirdi. Doçentler, doktorlar, akademisyenler dolu. Yeterli olmuştur umarım :)
ilk yazmıyorum incilerim dökülür. ben taviz vermem çok istiyorsan sen ver
yazmıyıcam tabiki enayi gibi. maalesef bir kadın olarak fazlasıyla gururluyum hele ki konuşmayı teklif eden ben değilsem kimsenin gereksiz kibrine hizmet etmem. bye
@allnightlonggg by by sen kaybettin
jshjshsfhdhvhhvdhghvghvhd ok
@allnightlonggg zaten sen ya başörtülü ya kilolu ya da bakımsız birisin yoksa bu kadar çıkarcı olmazdın :)
kudurmaya devam sen kendine saygısı olan kadınlar bile buna yetiyor çünkü. işinize gelmemeye devam ;akıllı kadınlar için doğru yolun yegane pusulası bu çünkü.
seni şikatet ediyim de gör. dmye çağırmak yasak
erkek aramıyorum evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum erkeklerin beni seçip seçmemsi beğenip beğenmemesi umrumda değil kendim için yaşıyorum gerekirse çalışırım paşa gönlüm ne zamn uygun görürse. nolur sus artık zırlama :D
@allnightlonggg erkek aramiyorum dedin demin istek atıp tanimak isteyen kimdi? Ahahahahahahahah
paran yoksa bir hiçsin oğlum havan kime ben teyzeysem sen de amucasın buruşuk da sana benzer. değerli ve çekici olan benim bana gelen beni hakedecek, kendime de o kadar güveniyorum . hiç çalışamam valla senin eline öyle fırsat geçse sen de çalışmazsın çalışmıyorsun da zaten kendine bak sen önce.
@allnightlonggg Çalışıyorum dedim ya , sen soruma cevap ver kapalı mısın ve kilolu musun ona göre isteğini kabul edicem söz?
sana istek atmamın sebebi sana kolaylık sağlamaktı ama nankörlük böyle bişey tabi. sana verdiğim fırsatı teptiğin için geri aldım zaten. sen kimsin de seni merak edicem
isteği çoktan geri aldım zaten sen uyu. kapalı ve kiloluyum yazma daha
erkekleri çıkarım için kullanıcam kudurun erkolar
lütfetmem daha akıllı olsaydın şansını kaçırdın vur kafanı taşlara
Sığınağa çabuk :D
Kmtü bir şey ama olsun belki ruh hali iyi değildir yine de aldatma derim
Üzücü eşinin ilgisiz olması şahsen ben olsam bedensel engelim var ama daha da çok ilgi gösterirdim
O yüzden evlenmiyorum
Her erkek aynı değil ama
bi sorunu mu var acaba, yoksa o durumda isteksiz olması saçma
Diş i cidden ağriyor ola bilir ya niye olmasinki
Dişine sokayım onun ben
Belki de sahiden dişi ağrıyordur
Hergün biryeri ağrıyor madem bu kadar hasarlıydı benim gibi libidosu tavan bir kızla neden evlendi sqlak 😂
Eee sen sevgili olmadan nişan olmadan hemen mi evlendin bu adamla 😄İnsan iki günde değişmez
Hem sevgi aşk herşeyin önündedir 🙃
O zamanda böyle mqldi da nebileyim evlilik öncesi yaşamak istemiyor falan diye düşünüyordum sonra daha fazla değişti dede gibi uyukluyor ancaa benim enerji de asla bitmiyor bide bana diyor ki sorun bende değil sorun sende senin libidon çok yüksek diyor bide suçlu ben oldum 😂😂
İlginç aranızdaki yaş farkı çok mu olgun diye mi evlendin. d
Ben 26 o 27 lise aşkımdi
E hani aşk sevgi onlara ne oldu. d çocukluk aşkı felan
Bittiiii
Gerçek şeyler bitmez 🙃
Sen kaç yaşındasın
26 y
Pkiii
Ekleşsek yaa
ne kadardır berabersınız
senın burcun ne ve onun
3 yıldır evliyiz
baglarınızda kopma olabılır mı
cok kısa surede bu asamaya gelmenız sasırtıcı acıkcası
Hiç güzel bir aşamaya gelemedik ki hep isteksiz ya
nasıl basa cıkıyorsun bu durumla
bu durum senı basklarına ıtıyor mu
Çıkamıyorum kendisine dedim seni aldatır sam senn suçlusun
onunyuzune karsı bunu dedın mı
boyle bır dusuncen var mı aldatmak gıbı
bu durum senı koreltmeden yol yakınken bırseyler sec
Her zaman mı böyle çok kuruldum şu an
maalesef evet bide bakımsız çirkin bir kız falanda değilim çok ilgisiz anlam veremiyorum
Eminim çok güzelsindir ama bazıları gerçekten ne sevgiyi ne de ilgiyi hiçbir şeyi hak etmiyor bacım otur ciddi ciddi konuş ben rahatsızım de çözüm bulun olmuyorsa ömrünü harcama o odun için
3 yıldır ciddi konuşuyorum ama çocuk anlamıyor ki hiç çaba yok bilmiyorum nasıl olacak boşanmak istediğimi bile söyledim çünkü mutlu değilim nereye kadar devam edebilir bilmiyorum ama artık sonlardayız orası net
Hiç ondan gitmeyi denedin mi? Onu yokluğunla tehdit ettin mi
Yani aslında demek istediğim ondan uzaklaş bakalım kıymetini anlayacak mı? Ama bu süreç içinde hiç iletişim kurma telefonları açma mesaja cevap verme biraz sensiz kalsın
Ruhunda bir çizik daha açılmış
Yanlış yapıyorsun öyle yapmiyacan
aldatıp kendi değerini yitirme derim
Sana değer verseydi ters yapmazdı
Nasıl bu kadar odunlaşıyorlar anlamıyorum
belki de seni aldatıyor ya da beğenmiyor
Demekki arzulanacak birisi degiksin esin icin
Adam biraz odun ama aldatmak sana yakismaz bence
Neden böyle kadınlar bana denk gelmiyor
Siz kızmakta haklısınız
Onlar bahane seni istemiyor demekki gozu disarda
İlgisini çekmeyi başaramıyorsun demek ki
Zor valla. Gerçekten sinir bozucu
Hak edene ettiğini vermezsen böyle olur canim
🤣🤣🤣🤣🤣
Dünya neden böyle isteyen bulamıyor
Eşin çok anlayışsızmış
Hahaha cila al boynuzlar için hazir olsun
Aha öyle odun bende de var
Kör be ben okuyunca yükseldim ml oğlu ml hemde
Ah eniste naptin sen yahu🥴
sen o öküzü hangi mandıradan devşi, rdin :D
Kötü ilgisi bitmiş mi nedir
Nereden buluyorsunuz böyle kocaları
mal yahu böyle kariyi bulmuss
Böyle kadın vardı da biz mi s kmedik
Elinizin altında olunca yapmıyorsunuz demekki😂😂
Totosunu devirip yatınca dışarıda ki daha tatlı geliyor :)
kudurma sen de ya aman
bu arada şaka maka kötü bir durum ya sen o kadar kendini tut evliliğe sakla kocan kimbilir kimlerle haşna fişne edip seni boşlasın. bu yüzden evliliği beklemek pek öyle akıl işi değil. kasmamak gerek. şu hale bak rezalet. işin yoksa boşa şimdi. aldatılmayı kesinlikle hakediyor doğru değil ama öyle. kızmaya hakkı yok
😅yazık be sanaaa. Sürekli böyle değildir umarım
Kaç yıldır evlisin
Sonuna kadar haklısın
Boşayın gitsin bu nedir ya
Allah mutlulugunu artirsin insAllah 🙏🏽
Evli erkekler genelde böyle
Çok komik geldi kusura bakma
Eşimde senin eşin gibi
Tam bir öküze denk gelmişsin aldatsan hakediyor
İşi bilmiyorsun soyunuk olacaktın