Eşimin ilgisizliği?

12 yıldır evlıyım bu lanet adamla. Sözde severek evlendık. asırı ılgısızbama öyle böyle degıl geceleri saatlerce tv bakıyor işe öyle gıdıyor sabah. Hastamıdır nedır kaç kere acık kadınlada bakarken yakaladım tv'de ama yabancı fılm hastalığı da var ve adamın ınanılmsz bir küsme huyu var aylarca küsebılıyor. Diyelim kavga ettık bi küsüyo agzını bıcak acmıyo ve bu süre her sene uzadı ıkı ay bıle rahat konuşmaz. Çocukları sözde düşünüyo onlara ılgılu ama bana yok sürekli ben haklıyım dıye asla sen haklı olamazsın ve asla özr dilemez.. Asla... Ben barısmak ıcın yanına gıttım mı terslıyo. Tavız vermiyor. Dün annesi gile gıttık orada sohbet esnasında küsme konusu gectı anası da babasıda öyle bunun onlarda küsüyo birbirine.. Esım de böbürlenerek annesıne dıyokı kımse ben kadar küsemez diyo sankı marıfet bende günah dedım. Eve bakıyomus laf lafa geldımı oyle dıyo bunlar boşanma sebebı degılmıs bahaneymıs yahu diyorum ıletıısım sıfır aramızds hıc yok aylarca konuşmuyoruz kocam yok kı hanı diyorum gene umursamıyor.

Eşimin ilgisizliği?