Dün gece eşim TV izlerken sessizce kalktım geceliklerimi giydim makyajımı yaptım saçlarımı yaptım güzelce yanına geldim çok güzel olmuşsun bile demeden TV izlemeye devam ettti bende karşı koltuğa oturdum dişim ağrıyor dedi bende senin için hazırlanmıştım dedim sonra istemsizce gel gel dedi trip atar gibi bende sinirlendim gittim üzerimi değiştim gelince de bana neden değiştin diyor yeminle böyle adamlar aldatilmaya layık hep böyle hep nefret ettim ya karı gibi ya başı ağrır ya dişi ağrır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayBu coğrafyada yaşayan erkeklerde şöyle bir sorun var. Nikah oldu mu veya elde etti mi bir daire veya araba gibi kadına sahip olduğunu, artık onun olduğunu düşünerek, elde etmek için neler yaptığını unutarak; sorumsuz ve ilgisiz davranıyor.
Oysa nikah her şey demek değil nasıl ki bir imza ile nikah olabiliyorsa bir imza ile de boşanma olabiliyor.
Erkeklere tapulu malı olmadığınızı hissettirmelisiniz.
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 aysenin kırgınlığın çok normal özenip hazırlanmışsın ama o fark etmemiş bile üstüne bahanelerle geçiştirmiş gibi davranmış bu da seni değersiz hissettirmiş sonra gel demesi de samimi değil mecburi gibi geldiği için daha da sinirlenmişsin yaşadığın tepki tamamen birikmiş ilgisizlikten kaynaklı haklısın
02 Yorumla
Soran6 ayEvet doğru tespit ve durum hep bu şekilde ben peşinden koşuyorum karşımda erkek yokta kız var gibi hissediyorum hep naz geçiştirme nasıl erkek hayret ediyorum artık boşanma arefesindeyiz ben çekemem çünkü
- 6 ay
Çok yanlış yapıyor seni kaybedince anlayacak değerini ama çok geç olacak
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Trip atmak yerine konuşmayı deneseniz daha iyi olmaz mı gerçi tamam gidip üstünü başını değişmen yeterli bir hareket olmuş ama sırf bu sebeple aldatilmayi hakediyor demen de biraz abartılı olmuş kabul et bunlar diyalogla aşılacak konular büyütmemek lazım sevin yipranmayin yipratmayin
02 Yorumla
Soran6 ayAdam konuşmuyor konuşmuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Sen bir heyecan, bir romantizm yaratmaya çalışmışsın ama onun duyarsız tepkisi resmen hevesini kaçırmış. Bu tür durumlarda kişinin hissettiği hayal kırıklığı gerçekten çok ağır olabiliyor. Ama bir soluklan, çünkü belli ki içinde birikmiş bir öfke de var.
Evlilikte iletişim çok önemli. Hatta ben diyorum ki, bu aralar sonbaharın dinginliğini kullanarak bir yürüyüşe çıkın ya da sakin bir kahve randevusu yapın. Orada açıkça duygularını paylaş, beklentilerini ona anlat. Seni ne kadar üzdüğünü anlaması gereken bir eşin var sonuçta. ❤️ Peki, onun daha önce senin jestlerini fark ettiği ya da romantik olduğu bir anı olmuş muydu?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
135Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Emek veriyorsun özen gösteriyorsun ama karşılık göremiyorsun bazen eşler bunu fark etmiyor ya da önemsemiyor bence önemli olan iletişim duygularını açıkça ifade etmek ve bunu karşılıklı paylaşmak lazım ama hakikaten böyle davranışlar sinir bozucu olabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
21 güGeceleri sen ona ilgi ver bak nasıl ilgileniyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 6 ayboşanarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAynılarını yaşadım. Yıllarca böyle devam etti tangalarımı jartiyerlerimi hepsini yaktım. Sanal satrançın başından kalkmadı. ya da tvnin. Sonra aldattı beni. Ayrılmadık ama nefret ediyorum ondan.
823 Yorumla- 6 ay
Kıymet bilmiyorlar
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 hepiniz öyle değilmisiniz..
- 6 ay
Asla değil. Her kadında aynı değil her erkekte karakter ve yetişme tarzıyla alakalı bence sonradan olan bir şey değil diye düşünüyorum. Bazilari evlendikten sonra değişiyor onları ayrı tutuyorum.
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 insanlar dengine düşmüyorki imtihan olsun🤷♀️
- 6 ay
Maalesef öyle hayat işte naparsin
- 6 ay
Neden hala birliktesin
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 bunun bir çok sebebi var. Maddi olarak bakıyorum sadece ona. En azından şimdilik öyle.
- 6 ay
Çocuk var mi
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 var iki tane
- 6 ay
Yaş kaç
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 kocamı sevmiyorum diye sevgili aramıyorum angaralı
- 6 ay
Hemende sevgili olduk zaten 😂 peki nereli olduğunu bilmediğim hanımefendi 🙃
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 ne sevgili olucam senle be..
- 6 ay
Ya öyle bir şey talep eden yok kendi kendine atarlandin 😂
Cevap sahibi6 ay@Ovarlokcuu06 kendi kemdimemi? Cevabıma gelip özel sorular sordun cevap verdikçede yavşadın
- 6 ay
Tüm yorumları okudum cevap sahibi hakli
- 6 ay
Ne desem boş iyi geceler 🖐️
- 6 ay
Nefret ettigin birisi ile neden evlisin
Cevap sahibi6 ay@Heimdall0X sen sor diye
- 6 ay
Sorma yavsama kiza
Soran6 ayBende yakmayı düşündüm hiçbir halta yaramıyor zaten
4 ayYa belli ki o anda sağlık durumu el vermemiş Bir de sinir durumu da olduğu için ister istemez fark edememiştir o konuda alınganlık yapma ilerleyen dönemlerde tekrar şansını Bir daha dene
00 YorumlaYani rşini canın çekti ve çok güzel hazırlandın ama gidip onu almadın kucağınanoturup yemedin yemeye de başlamadın, bir köşeye geçip onun seni fatkedip gelip almasını mı bekledin? Peki ama neden? Yani sen bu kadar güzel ilerletmişken tamam o öküzlük etmiş ya da o modda değil ama sen arzulusun git alsana. Benzer şeyler yaşadık eşimle yaşıyoruz da. İstiuorsan git al olay basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 aySinir bozucu olmakla birlikte var maalesef böyle erkekler. Böyle erkekler bir de koca oluyor ya. Kadın için cidden sinir bozucu. Erkekler eşlerinden bu isteksizliği gördüğünde hadi kadındır bilmem nedir diye kendimizi telkin ediyoruz. Ama kadın erkeğe nazaran daha çok beğenilmek ve arzulanmak ister. Şeytan aldat der ama sen dayan yine de. Zor ama dayan. Konuş. Anlat. Anlamasa da anlat. İçine atma. Kocana anlat. 🙏🙏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aldatmak karakter meselesidir.
Erkek dedigin her an elinin altinda Hazır ve nazır bulunamazlar. O sendeki kalpten bizde de var unutma.
Madem geceligi giydin gidip oturacağına adama yaşasaydın. Herseyi Devletten beklemeyi ne zaman birakacaksiniz?
Hem aldatmanin bu olayla alakasi nedir?00 YorumlaModern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin
Sizin herseyiniz bitmiş
İki yabancı olmuşsunuz
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir Mutlu bir ilişkinin de evliliğin de en önemli saç ayağı o bile bitmiş
Üzüldüm senin adına okurken
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu dertten muzdarip insanlardi01 Yorumla
6 aybencede ilgisiz erkekler aldatilmayi hakediyor.😡sana başka bir bakiş acisi söyleyim. bence adamin hayatinda baska kadin vardir. bende yillarca birini sandimki kadinlara ilgusi yok o yuzden benden uzakta sonra gordumku adam zaten dusarda bir suru kadinla doydugu icin eve gelince isteksizmiş a di... şerefin olumsuzu😤. işte bu adamlar sonuna kadar aldatulmayi hakediyo
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O ga vat mı m4l mı böyle kadınlar bize denk gelmiyoe
16 Yorumla
Soran6 ayMql olduğu kesin
Soran5 ayNooo
Gizli Üye(30-35)6 ayGs maçı vardı dün falan hatırladın mı bilmiyorum, o gün halısaha yaptım sonra geldim bizimki yatmış ama uyumamış konuşmaya çalışıyorum trip atıyor, laf vurduruyor, erkek milletiyiz işte gel bana sarıl dior, is maçının devre arası idi, gerçek maç dururken TV de kini ne yapayım, başladım ilgilenmeye, hani maç izleyecektin git falan filan, başlarım maçına, maçı burada seninle yapacam seni yiyecem hrrrrr fıstık bebeğim ateşini söndüreyim derken güzel bir doksan dakika oldu 🤷🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBu kadar yorum arasından yorumumu gorurmusun bilmem bazen düşünüyorum bazıları elindeki nimetin neden farkında değil bazilarida o kadar isterki olmaz nasip olmaz senin eşine ssen nasip olmuşsun ve erkeğini dusunenbirisin neden kalkıp o an yemezki aklım almıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayKısaca bazıları haketmiyot
Gizli Üye(25-29)6 ayMerhaba, eşinde karakteristik bir soğuma var sana karşı diye düşünüyorum. Yaşlar kaç, kaç senelik bir birliktelik? İlişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım, yaşım 40. İstersen detaylı konuşabiliriz, faydalı şeyler söyleyebileceğimi düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÜzüldüm adına. Böyle ise doğru düzgün konuş yetemediğini söyle. Hastayken hadi anlarsın ama başka zamanda öyle bir şeyler uydurup kaçamaz. Eşisin sen onun seninle ilgilenmesi lazım. Böyleleri aldatılmayı hak ediyor kesinlikle eşine gereken ilgiliyi vermezsen başkasından alır bu ilgiyi sevgiyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBenim esim de ayni bu kadar nasil benzeyebiliyorlar hayret ettim
114 Yorumla- 6 ay
Aynıdır belki
- 6 ay
Neren vukuyorsunuz bunlari siz. Ozel secimmi ammk 😂😂
6 ayOnun kafasında her şey monotonlaşmış ya da dişinin ağrısından pek düşünememiş
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bu yaşadığın şey gerçekten insanın içini kırıyor çünkü emek verdiğinde görülmemek çok yorucu oluyor. Ben olsam öfkeyle değil, sakin bir anda hissettiğim değersizliği açıkça anlatırdım çünkü ilgi talep etmek ayıp değil, bir ihtiyaç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. adamın dişi arıyormuş
gidip bi muayene etseydin yaa sende
hemen adama trip atmışsın sinirlenmişsin
yani orada nasıl bi anbiyans vardı
nasıl duygulardaydınız bilemeyiz ama
fikir beyanı en azından :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayHangi ahırdan bulduysan götürüp iade edeceksin o ahıra yavrum. Gider ayak da lafını sokacaksın. Godugumun yavşağı erkeğim diye ortalıkta dolaşıyorsun bir de diye. Gerisini o it düşünsün
02 Yorumla
Soran6 ayYakında sie go dicem az kaldı 😂
- 6 ay
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadını biz bulamıyoruz. Bulan da kıymetini bilmiyor. Xikindirik dünyanın Xikindirik işleri
Ne guzel ya olaya bak bizim hatun suslenmiyo sen süsleniyorsun istemiyo ters insanlara mi denk geldik anlamadim ya o an ustune atlamasi gerekir hay allahim offf🫤
02 Yorumla
Soran6 ayYeminle ya keşke benim gibi biri olsaydı kaderimde bu kadar uyumsuzluk sinirlerimi bozuyor
6 ayKadına öyle olunca değer görmeyince çok canım gibi oluyor ya utanıyordun yani kelke giymeseydim oluyosun
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayböyle zamanlarım oldu benim de ama ben tüm suçu eniştede görmüyorum. yani en azından okuduğum kadarıyla... bazı şeylerin beklemediğimiz sonuçları olur. sen bilmeden bişeyler yapmışsındır
10 Yorumla
6 ayBöyle ilgilenmeyeceğine her gece sksn yeridir nefret ederim ilgisizlikten
41 Yorumla- 6 ay
zaten evliliğin mantığı bu yani
sevdiğin helalin yanındayken hiçbir gece silkmeden uyutmam eşimi 😍
Evlilik böyle işte kimisinin beklentısı bu yönde olsada elının tersıyle iten eşler var bizlerde fırsat kollayalım eşler arasındaki libido farklılıkları çok büyük sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. tatsız bir durum olmuş... genelde erkekler dert yanar bu konuda... ne güzel isteye hazırlık yapan bir eşi var kıymetini bilmeli...
süreklimi böyle oluyor yoksa dün akşammı oldu acaba...00 YorumlaPatates gibisin demekki makyaj yapsan ne olcak
02 Yorumla
Soran6 ayManken gibiyim gayette fizikte var güzellikte kendimde eksik göremiyorum
Ah ah bizde bir kadın bulalım harama bakmayalım helalinden olsun diyoruz bulan da ilgi yok seks yok boşa gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayTam bir beyinsiz mal..
Benim karım böyle hazırlanacak.. Dişimi falan unutturur bana
Kaç yaşındasınız00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 6 ayHaklısın ama aldatmak bence ahlaksızlıktır bundan sonra planlayıp deneyim yaşasanız daha mantıklı olur gibime geliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBöyle konuda aldattıgın zaman sende onun seviyesine düşersin neden hemen aldatmak geliyor insanın aklına ayrılmak varken
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. knk sen zencilerle dolaş ve aklı başına gelsin!! bu ne yavv, sen tüm se. ksiliğinle hazırlanacaksın adam sanki femboy.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayBı kadına hel aldat demediginiz kalmış aw 🤣 ama kadın haklı benim dişim agrisa o iş dişimin ağrısını bastirirdi hatta hırs bile yapardım 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayevet haklısın. canım istemese bile kadın senin yaptığını yaparsa direk saplarım. yoksa yemeyenin malını yerler. ski gevşek olan evlenmemeli.
00 Yorumla
6 ayYemin ediyorum tiksindim. Yüzü boya kovasına girip çıkmış gibi makyajlı kadınlardan tiksiniyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
6 ayhttps://www.youtube.com/embed/rXRqbcUnCxsKimler kimlerle beraber jsjsjs
00 Yorumla
6 ayOndan ilgi beklemek icin neden o. Olma ihtiyacın var? O. Olduğunda ilgi gösteriyorsa ilgi sana değil o. Ya gösteriliyor demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayZannediyor ki bu tür erkekler evlendi mi sen çelene kadar onunla kalacaksın ilgi bittiği anda kadın gider haberleri yok zalakların aciz varlık bunlar
41 Yorumla- 6 ay
Siz evli misiniz?
kaçırmış extra lokumu.. başkası olsa diliyle yemeye ortadan başlardı. yazık adına üzüldüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
6 ayYine de aldatma sebebi olamaz. Ayrılın ve hayatınızı değiştirecek adım atın.
00 Yorumla Aldatılmaya layık bir kadından ne eş olur ne bir anne. Umarım eşin bunu çabuk farkeder de gelecekte zaten bir bahane ile kendini aldatacak olan senden kurtulur. Sen zaten aranmaya güzel laf duymaya gelmişsin. Dert anlattığın falan yok burada
01 Yorumla
Soran6 ayErkekliğini yapmayacak sa evlenmeseydi kadın ilgilrnmese erkegin gözü dışarı kayabilir ama dimi ne kadar cahilsiniz ya heralde sizde de tık yok savundugunuza göre 😂
6 ayne zamandır evlisiniz sanırım kendini biraz geri çekmen gerekli
00 Yorumla
6 ayböylelerini bulup evleniyorsunuz haliyle hak ediyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
6 ayÜzdü be bu harbiden o kadar cilve arzu istek hepsi boşa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
6 ayÜzüldüm yanında ben olsaydım şimdi kızlar kasık ağrısı nasıl geçer diye soracaktın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
6 ayOhaaa o an ustune atlamasi lazimdi bide o kadar ugrasip yanina kadar gitmissin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Wynen yaa söyle bir kapımız olmadı yanağımda ona yanarım, her gece yaparim aah ah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Haklısın üzülme kızmakta çok haklısın. Kolay geçmez maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çapkınsın galiba aldatmak için bahane arıyorsun diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
6 ayİlgi sevgi alaka yoksa iki ev arkadaşı mantığı ve evlenmek saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAldatmanın bahanesi olmaz. Bence seni sevmiyorsa boşan, sana deger verecek birisini bul. Zaman geçiyor hayat geçiyor yazık. Üzüldüm ya.
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayValla knka bazı erkekler var parfümünü degiştirsen bile anlıyorlar hahsjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Orada çakardım ben. 😄
Yani cilve oynaşma istek gelince biri diğerini itmemeli00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ben olsam geceliği yırtarak çıkartırdım üzerinden.. işte doğru seçimler yapmak lazım en başta.
00 YorumlaAdamı yontmazsan böyle olur tabi belkide önceki günün tribindedir ne yaşadığınızı biz bilemeyiz ondan sonra erkekler böyle odun oluyor kadınların hisleri var erkeklerin yok dimi
02 Yorumla
Soran6 ayEvlendigimiz den beri böyle ben bişeyler için uğraşıyorum oda kız gibi naz yapıyor sıkıldım artık erkek böyle mi olur ya bana karı gibi erkek denk gelmiş lanet gelsin
Gizli Üye(30-35)6 ayKötü ya bu durumlar sonra mutluluğu ilgilenen birinde arıyorsunuz senin sonun da bu olacak gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayÜzüldüm senin adına benim olacaktın var yaa seni doğduğuna pişman ederdim altımda
00 Yorumla 😄😄 benim eşimde ben hazırlanim die gözüme bakar şimdiki erkekler hep böyle kız gibi asortikler valla bunları biz şımartıyoz ah kadınlar
31 Yorumla- 6 ay
şu an ayrı mısınız, beraber mi, 4 aydır ayrı...
Gizli Üye(36-45)6 ayEşin benim eşimin erkek versiyonu ben kendime bakarım bakımlı biriyim eşim tam tersi trip yapıp konuşmadığım zaman neden böyle yapıyorsun diyor sebebini söylüyorum ben böyleyim beni böyle kabul et diyor
07 Yorumla
Soran6 ayNiye öyle kabul edelim ki insan eşi için hatta öncelikle kendi için bakımlı özenli olmalı ve mutlu etmeye çalışmalı ben böyleyim deyip köşeye çekilmek ne ala ya sinir bozucu insanlar offff
Cevap sahibi6 ayAldatmamak için kendi kendime bahaneler buluyorum değişir diye değişen zaman oluyor sadece
Soran6 ayDeğişmez onların değişmesini beklerken bizim içimizdeki heves öldü
Cevap sahibi6 ayVallahi öyle o kadar istekli biriydim artık hevesimi bastırmayı öğrendim ben yanaşmasam onun aklına bile gelmez o kadar isteksiz ve bakımsız biri
Soran6 ayOf of üzücü
Cevap sahibi6 ayNe yazık ki
Cevap sahibi6 ayKaç yaşındasın ve ne yapmayı düşünüyorsun
Gizli Üye(30-35)6 ayNe la bu kari gibi tripli. Adette oluyomu bu kocan.
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayEn iyisi kocani baglayip onun onunde seni inleteceksin bak ozaman nasil kendjne geliyor 😂
seninle ilgilenmşyor cunku buyuk ıhtımalle mantık evlılıgı ya da anlık hevesle evlendı yavasca sogudu yakınlıgınızdan dolayı yaptıgun seylerı komık buluyor olabılır bosanmaya adım atmaya basla
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem