Bana karşı ilgisi var mı sizce?

instagramdan bi çocuk istek attı bana takipleştik, herhangi nir etkileşimimiz olmadı sonrasında. yaklaşık bi ay geçti üstünden işte ben sürekli beğendiği videoları görüyordum ordan bi ilgilimi çekti ne güzel naif bir insan diye düşünüyorum. Bi yandanda yazsammı yazmasammı diye ikilemdeyim ama yazmadım. Biraz zaman geçti ben tiktokunu falan buldum birazda ordan stalklıyorum respotlarına bakıyorum geçmişinde belli hoş bi ilişkiden çıkmadığı. Neyse işte bi hafta sonra bi baktım hikayeme yanıt vermiş biz başladık konuşmaya falan akşam iyi geceler dedik bitti, sabah bi kalktım günaydın mesajı yazmış işe gidiyor aynı zamanda ama her molasındada yazıyor işten çıkınca yazıyor konuşuyoruz kafalarımızda uyuşuyor hani öyle böyle derken bi baktım üç haftadır istisnasız her gün günaydın iyi geceler mesajları muhabbetler falan havada uçuşmuş. İlk zamanlar hani diyorum kendime kaptırmıyım sonuçta aramızda net bi iey yok flörtleşme falan hiç bi şey yok safece arladaşca konuştuk gerçekten. hesabınada bakıyorum sürekli takipçi sayısı değiyor dedim artık ben konuyu açayım kendimi kaptırmadan. (Çoktan kaptırmışım) dedm işte böyle böyle bayadır konuşuyoruz hani senin düşüncelerin ne falan diye oda dedi böyle düşündürttüysem kusura bakma ben sadece bi dost olarak konuşuyordum seninle sıcakkanlısın sohbetin hoş konuşmak iyi geliyordu falan dedi. Dedim bende hangi insan dost olarak gördüğü birine hergün günaydın mesajı atarki. ded işte konuşmak istemezsen anlarım düşüncene saygı duyarım. Bende dedm cidden hiçmi olurumuz yok. oda dedi dört senelik bi ilişkisi varmış bi kızla aileler tanışcakmış falan o sırada kız bunu terk etmiş bir sene önce olmuş bu olay bunun üstüne buda abisiyle çalışmak içim iş imkanı yüksel bi şehire geliyo benim okuduğjm şehire yani öyle benim duygularım kalmadı artık böyle bi şey yaşadım sen geleceği parlak birisn ama bende o ışık yok falan dedi. Öylece anlaşarak konuşmayı bitirdik biz. İlk bi şey olmadıda sonrasında koydu ya ne bileyim çok hoşuma gitmişti buluşmadık ama sohpeti iyi geliyordu ister istemez. Hani dedim boş vereyim ama şöyle bi ekstrem durum oldu bu benim kafamı karıştıran nokta. Hikaye atıyorum ve instada şöyle bi olay var hikayeye bakılıyorsa bir süre sonra aşşa iniyo bakan kişi eğer tekrar bakarsa hesaba girip yukarı çıkıyor yani stalklaması lazım. Buda sürekli yuksrı çıkıyo ben atıyorum sürekli çıkıyo yani yukarı demekki bakıyor. Emin olmak için dişer arkadaşlarımda test ettim ve gerçekten tekrar bakan kişi yukarı çıkıyor. Ve şöylede bi detay var takipçi ve takip edilen sayısı sürekli artar azalırdı o konuşmadan sonra değişmemeye başladı nadiren değişiyor. İki haftaya yakın oldu konuşmayı bırakalı böyle ilerliyor süreç. Bir postu beğenmiş posttada %0 ilişki isteği %100 sevip sevilme isteği diye. Öyle işte bilmiyorum ne düşünmeliyim ne yapmalıyım yazmakta istemiyorum pek hani zorla olsun bi şeyler istemiyorum. Ama ne düşündüğünüde bilmiyorum sanırım erkekler daha iyi yprumlayabilir bu durumu en azından bir erkek gözüyle yardımcı olursanız çok sevinirimm.

Bana karşı ilgisi var mı sizce?