Bana karşı bir ilgisi var mı sizce?

Bı cocuğun peşindeyim bi zamanlar sormuştum okulunu o da cevap vermedi neyse ben naptım ne ettim buldum şu an aynı okuldayız ama sevgilisi var yine de hala bana bakıyor yani hatta bugün bizim sınıfa geldiler kapıdan arkadaşı bı çocuk gösterdi gittiler geri bilmiyorum ben o kadar da ilgili davranıyorum eskisi gibi dün hatta okulda kalabalıktı teneffüs çaldı giriyoduk içeri tam kapıda göz göze geldik ki yanında sevgilisi de vardı ama kız kalabalıkta karısmıs o bana baktı ben ona baktım öyle birkaç saniye sonra ben gittim ama gitmesem daha bakacaktı hani oyle gibi bugünde sanki kızla çok takılmadı gibi dün her teneffüs beraberllerdi bugün daha az napıyo sizce sonra ertesi gün de kantinde arkadaslarımla oturuyoduk o da geldi bize yakın bı yerde sandalyesi bize doğru oturdu önümzde cam vardı ben izledim onu sonra sevgilisi geldi kaldırdı bunu bugün de yine arkadasıyla bankta oturdular biz sınıftakilerle merdivende topluca oturuyoduk bı kıza baktırdım full bizim merdiveni izlediler yani sizce ne var bunda ben bakmadan da bakıyo yani oynuyo mu diye düşündüm ama Leonardo bu kadar oynayamaz yaaa
Bana karşı bir ilgisi var mı sizce?