Sizce bana karşı ilgisi var mı?

Merhaba arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum ama tam da emin olamıyorum. Annemin bir akrabasinin oğlu var 23 yaşında zannedersem ben de 20 yaşındayım üç yaş büyüktür en fazla benden. Akraba diyorum ama üvey onlar arada kan bağı yok. Merak ettiğim şey annemle biz birkaç. kisi daha vardı bunların bahçesine oturmaya gitmişti ilk orada gördüm o da beni ilk orada gördü birazcık bakmıştı ya da bana öyle gelmişti bilmiyorum ama bana baktı gibi geldi annesiyle annem de samimiler zaten. Daha sonra görmedik birbirimizi. Bu yaz çocuğun abisinin nişanı vardı oraya gittik akraba olduğu için orada gördüm biraz arkamda oturuyordu birkaç kişiye çay uzatırken ona da uzatmistim utanmisti birazcık. Ama bir şey demedi hiç ondan önce de dayisiyla bizim evin önünden motorla geçiyorlardı babamla dayisi konuştular ben de babamın yanındaydım. Biraz gülümsedi böyle ama bana değil genel olarak gülümsedi. Sizce artık beni sima olarak tanıyor mudur bana biraz ilgisini çektim gibi geldi ama sonra öğrendim ki uzun bir ilişkisi varmış sözleneceklermis bu yaz bile sozlenebilirler ama tam emin değilim. Madem böyle bir ilişkisi var niye bana böyle yaptı.😔 Ya da ben kendi kendime gelin güvey oldum bilmiyorum. Zaten ilişkisini öğrenince soğudum ama niye böyle yaptığını da merak ettim. Biraz uzun oldu ama özellikle de erkekler cevaplarsa sevinirim.

Sizce bana karşı ilgisi var mı?