Eşimi aldattım lütfen beni yargılamayın?

Evet bi hata yaptım farkındayım. Eşimin kumar borcları ilgisizligi maddi sıkıntıları vb birsürü ihmalsizliginden o an tanıstıgım bi insanla arkadas oldum oda evliydi sonrasında bosandı cinsel anlamda yaklaşmıyorduk birbirimize ben zaten o sıra bosanmayı düşünmüyordum sonrasında diger adama karsı bi baglılııgm artınca ve eşim kumarı arrttırnca eşimden nefret eder oldm o adamında zorlamasıyla boşanmaya kalktım çünkü artık evde duramıyordum. Ama sonra eşim ne yaptı etti barıştırdı ailelerde zorladı boşanmamak için hayatımızu degiştirdik yeni ni şehre taşındık eşim arkadas illeti ve kumarı bıraktı evet hala belalıyla ıgrasıyorz ama artık oynamıyor eskiye kadar ilgisiz degil iyi niyetli bi insan tekrardan barıstık ama ben diger adamı baglılık mı ettim takıntımı sevgimi bıraksam yine dönüyorum en son o benden ayrılınca bagları koparmıstık ama geçenlerde karsıma cıktı beni merak ettigi için benim yine duygularım kötü oldum biraz konustuk ettik engellettirdim kendimi ama neden bu kadar onu düşüncek kadar aglıyorum yalnız hissediyorum kendimi yapamıyorum yine bosanma düşündüm içimden ama onu da yapamıyorum lğtfen bana kızmayın çare arıyorum

Eşimi aldattım lütfen beni yargılamayın?