Eşim beni aldattı. Affedeyim mi?

Eşim 35, ben 30 yaşındayım. Arkadaş ortsmında tanıştık.10 senelik mutlu bir ailemiz vardı.2 tane kızımız var. Bir kaç hafta önce arkadaşım eşimi kafede bir kızla görmüş. Önce inanmadım, benzettiğini zannettim. Sonra banyodayken telefonunda messenger açık kalmış, tüm yazışmaları, fotoları gördüm. Şok oldum. Çünkü bu zamana kadar bana karşı asla böyle bir şey yapmamıştı. Kız kendisi 21 yaşında, üniversite öğrencisi, hatta birlikte tatillere falan gitmişler. Eşime söyledim ağladı, ayaklarıma kapandı. Kızı heryerden engelledi. Şimdi 4 gündür ayrı odalarda uyuyoruz. Bana çiçek, pırlanta seti almış, hatta yurtdışına tatile bilet aldı. Ama ben boşanmak istiyorum ama 2 tane kızım için susuyorum. Çünkü kendim babasız büyüdüm, kızlarımın da babasız büyümesini istemiyorum. Babalarını çok seviyorlar. Arkadaşlar lütfen söyleyin ne yapmam gerektiğini. Affedeyim mi? Yoksa bir kez aldatan , yine aldatır mı? Önceden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Kız önceden eşimin evli olduğunu, ve çocukları olduğunu biliyormuş. Kızı aradım sordum bana cevabında "Ben eşine psikolojik yardım ediyordum seninle güzel davransın, seninle kavga etmesin diye". Şaka gibi
Eşim beni aldattı. Affedeyim mi?