Ben gıcıklaniyorum böyle şeylerden şarkı söyleyip durum flan atıyor yok gelinlik giymişin yok sevdiğim var diyemedinmi tarzından şarkı sözleri siz olsanız napardınız bu durumda?
Arkadaşlar sevgilim ayrı olmadığımız halde aşk acısı çeker gibi durumlar atıyor en son yazıp sordum sormasamıydım siz napardınız?
Sana büyük saygısızlık yapıyo seni kaybetme korkusuda yok bence benim eski sevgilimde sürekli böyle şeyler beğeniyodu seninkide öyle bi şey bence üzülmeni anlayamacak kadar seni takmıyo galiba bence daha fazla kendini açıklamaya çalışma bırak iki üç güne böyle yaparsan noluyo falan olur sonra sende ayrılmak istiyosan ayrıl böyle gitmez yoksa o ayrılır gibi geldi
1
8 Yorumla
Soran
6 ay
Ya sorsam diyecekki ben seviyorum böyle şarkıları bu durumu dün atmış benim yanımdan ayrıldıktan 1 saat sonra gece 3 buçukta bu durumu atmış söylediği şarkının sözleride gelinlik giyerken gözleri dolmuş sevdiğim var diyemedinmi tarzından sözleri olan bi türkü söylüyor instagrama atmamış wp ye atmış sadece gerçekten sinirleniyorum ona kalsa ben boş yere kuruntu yapıyorum kafamda
O zaman Instagram hesabına alamıyo kızı sen varsın diye wpden durum atiyo numarasını kaydedip sizdende gizlememis yani bunun mantıklı bi acıklaması olamaz mutlu ve saglıklı bi iliskide kimse boyle seylerle ugrasmaz
Başka biri olma ihtimalini düşünüyorum ama bi kaç gün önce sırf beni arayıp ulaşamadığı için gecenin 1 inde 1 saatlik yol geldi benim iş yerime iş yerinde olmasaydın sabaha kadar evinin önünde bekleyecektim dedi düşünüyorum sevmeyen bi adam bunuda yapmaz ama şöyle bi paylaşımlara bakıyorum kafam karışıyor ben bişey deyince ne alaka ben böyle şarkıları seviyorum diyor ama ben paylaşmıyorum böyle şarkılar bu tarzda videolar
Sen istersen paylaş istersen paylaşma yani sevdiği için yapıyor diyemeyiz ilişkinizi tam olarak bilmiyorum ama sonuçta karşımızdaki kişiler erkek o yüzden hiçbir garantileri yok yani bugün öyle davranır yarın da saçma sapan şarkılarla seni üzer senin şu an sessiz kalman ve ondan bir özür beklemen daha doğru olur bence eğer aldatıyorsa da bunun farkına varır yani belki üzülür bu durumuna veya ayrılır fırsat bilip sonuçta 3 yıllık bir ilişkiden bahsediyoruz
Ne yani cidden bakmadı mı daha o upuzun mesajlara bunaltmak değil bu zaten abi ne garip ya boş ver yazma bidaha napıyosa yapsın yarın öbür gün affet fiye gelir kapına
Hatta tiktokta paylaşmış bi 300 kişi beğenmiş videoyu altına biri yorum yazmış vicdansızın biri senide harcamış yazmış bu o yorumu beğenmiş ve biz ayrı değiliz yani susuyum görmezden geleyim dedim ama içim el vermiyor susmaya sen olsan sormazmıydın sence ben gazlamı büyütüyorum?
Direk unutamadığı biri vardır diye düşünürüm hele ailesel sıkıntısı yoksa bu düşünce kaçınılmaz olur. İlişkisi varken bir erkeğin böyle paylaşımlar yapması saygısızlık çünkü bu aşk acısı çeker gibi paylaşımlar yapmak nedir yani
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Ben içimde tutamıyorum ya direkt yazdım rahatsız olduğumu yoksa benim içime sıkıntı olacak arladaşlarım bu kadar umursadığını belli etme sorma dedi ama ben dayanamadım
Ahahah, çok ilginç bir durum gerçekten! Sevgilin resmen aşk acısı romanı yazmaya başlamış. Şu melankolik şarkılar ve hikayeler, adeta bir dram dizisi yaratıyor. Ama sen haklısın, böyle bir durumda insanın aklı karışır. Sormuşsun, bence iyi yapmışsın. İletişim her zaman en iyisi! Ama yine de, böyle şeyler seni rahatsız ediyorsa açıkça konuşmayı düşün. Sonbahar gibi biraz serin ama açık sözlü ol! Sana da sevgiline de gereksiz kafa karışıklığı yaşatmasın. 💖 Peki, böyle şeyler ilişkide sana büyük bir sorun gibi mi geliyor? 😊
Benzer bir olay yaşadım. Benden ayrılan sevgilim başkasını bulmuş takılıyordu paylaşımlarında bizim şarkımızı ve ayrılık sözleri yazıyordu yeni sevgilisi aslında şüphelenmeliydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Aklında biri var belli. Seven insan böyle şeyler yapmaz çok temkinli olur seni umursamıyor sevmiyor. Ben direkt ayrılırım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar sevgilim ayrı olmadığımız halde aşk acısı çeker gibi durumlar atıyor en son yazıp sordum sormasamıydım siz napardınız?