Sizce WhatsApp'tan engelleyeyim mi ayrıca ınstagram'dan hala takipleşiyoruz göndermeli sözler falan paylaşıyor ayrıca 10 kişi falan eklemiş 4 gündür kız mı erkek mi bilemiyorum ekledikleri çünkü 600 tane kişi var hesabında hesabında pek fazla insan eklemezdi normalde ne yapayım bu saatten sonra yazmaz mı bir şeyler düzeltmeye çalışmaz mı seven erkek ne olursa olsun yazar diye düşünüyorum altı üstü seni sevmiyorum dedim o da çok kırgın olduğum için o mesajlarda da beni ayrılığa itti gibi hissettim Sen kararını vermişsin falan deyince resmen ayrıl bence der gibi olmamış mı o yoldan beni döndürmek kendi elinde değil miydi sonuçta?
Arkadaşlar 4 gün önce sevgilimden ayrıldım hiç yazmadı sizce sevmiyor mudur?
Tam bir manipülatör, sana kendini suçlu hissetmen için elinden geleni yapmış. Ben böyle birinin geri dönmesini istemezdim, yerinde olsam. Yalanlar var, mezuniyet konusu var, varda var. Çok seviyor olsaydı seni, asla bırakmazdı. “Sen kararını vermişsin..” çok saçma bir yaklaşım.
Ayrıca o sabah ınstagram şifresini değiştirmişti ve WhatsApp profilini kaldırmıştı sonrasında da bana Sen böyle soğuk yapmaya devam edecek misin falan gibisinden konuştu ve resmen ayrılığı konuyu getiren kendisi oldu ya kal diye git gibisinden cümleler kurdu zaten orada gözüktüğü gibi böyle olunca da ben de ipler koptu artık normalde bu kadar ani bir ayrılık düşünmüyordum ne kadar soğusam da artık dedim bu böyle yapıyor Ben de bitireyim boşuna devam etmeye gerek yok diye düşündüm
Gururlu biri öyle bir şey yapmaz. Sen adama roket atmışsın, sanırım o da boşa kürek çektiğinin farkında ve içindeki ateşi de söndürmüş olabilirsin. Belki sen özürdilesen bile geri kazanamayabilirsin. Aynı sözü onun sana söylediğini bir hayal et ve öyle düşün, sen ona geri döner miydin?
O gururlu biri değil bu arada hatalarının farkına varması için ve beni gerçekten sevip sevmediğini anlaması için öyle konuşmuştum ayrıca evlilik niyetiyle konuşuyorduk biz o kadar kolay gitmesinin neresi normal erkek dediğin çabalardı sözde eskiden erkeklik filan kalmadı artık
Farkındaysan orada ayrılmam için resmen psikolojik baskı kuruyor zaten Sen kararını vermişsin falan diyor mesajlarda eğer okuduysan Ben o gün ayrılık niyetine falan değildim o mesajları yazmaya mecbur bıraktı
ilişkinin düzeyini bilemem, burada herkes yatıp kalkıyor. Olayları virgülüne kadar bilmezsem yaptığım yorum tamamen yanlış olur. Ayrıca Kaliteli erkeklerden çoooooookkkkkkkk var ama Elektrik alamıyorsunuz, böyle adilerin Yüksek gerilim hatları var galiba. Neden hep onları istersiniz ki? (Eskiden erkeklik vardı kalmadı sözüne karşın) Erkeklerde sorun yok ki... Erkekler niyet eder, kocalarını kadınlar seçer. Bu bir gerçek. Düzgün istemiyorsunuz, yamuklar sizi daha cezbediyor. Yani ben sorunu hep burada görüyorum. Genelde, beğendiğiniz kişiler adi olanlar, beğenmediğiniz kişiler de düzgün olanlardır.
Neden soğuduğumu ve artık sevmediğim orada açıkladım çabalayabilirdi en azından birkaç gün bekleyip onun yüzünden soğudum değil mi durduk yere olan bir şey değil aldatıp gitmiyorum sonuçta ilişkiden
İlişkinizin dinamiklerini bilmiyorum. Görmediğim, bilmediğim bir sürü detay varken haklı ya da haksız konuşması yapamam. O bazı hatalar yapmış, sen vazgeçmişsin. Şimdi de kendisine bir yol çiziyor. Üzerine düşünmek anlamsız.
Önceden de sevmediğime dair şüphelerim vardı ama Artık ben de öyle düşünüyorum İyi ki de bitirmişim yani peki sizce şu aşamadan sonra ınstagram'dan falan çıkarayım mı WhatsApp'tan engelleyeyim mi ne yapayım acaba