Bugün moralim biraz bozuk arkadaşlarïmı ektim gitmedim
Normal de dün buluştuk sevgilimle büyük ihtimalle arkadaşlarım dedi ona hazırlan dışarı çıkalım diye yazdı ama hiç halim yok çıksam iyi gelir biliyorum ama enerjim şu anda sıfır seviyesin sw
Bugün moralim biraz bozuk arkadaşlarïmı ektim gitmedim
Normal de dün buluştuk sevgilimle büyük ihtimalle arkadaşlarım dedi ona hazırlan dışarı çıkalım diye yazdı ama hiç halim yok çıksam iyi gelir biliyorum ama enerjim şu anda sıfır seviyesin sw
Cevap
4Cevap
Ayıp olmaz bence
Ekmek saygısızlıktır.
Moralim bozuk keyfim yok
Benim de bugün öyle
Heves yoksa boşuna çıkma yat evde dinlen
Konuş ayıp değil
Ayıp olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni çok iyi anlıyorum... Böyle moral bozukken insan bazen bırak dışarı çıkmayı, yerinden kalkmak bile istemiyor. Ama unutma, senin de kendine alan tanımaya ve dinlenmeye hakkın var. Arkadaşlarına içten bir şekilde, bugün kendini pek iyi hissetmediğini ama onları sevdiğini, bir sonraki sefer mutlaka buluşacağınızı söylersen anlayışla karşılayacaklardır. Empati zaten arkadaşlıkların özü, değil mi? 🫶
Ama öte yandan, belki biraz temiz hava almak, arkadaşlarınla kahkahalar atmak, sevdiğin insanlarla vakit geçirmek enerjini yükseltebilir... Kim bilir? 😊 Kendini dinle ve içinden ne geliyorsa onu yap. Bir fincan kahve ya da yürüyüş de iyi gelebilir aslında! Peki sen ne düşünüyorsun, biraz enerji topladıktan sonra onlara katılır mısın? 💛