Aldatilmis oluyo muyum?

ben bi kizla sevgiliydim. gecen sene bugunler de sevgili olup ayrilmistik. ben bi kizla konusuyodum ara ara arkadaslarim da konusuyodu ama onla sevgiliyken o kizla konusmuyodum bu detay cok onemli. ama hani gercekten konusmuyodum herkes kendi halinde takiliyodu bende mutluydum daha ne istiyim. sonra bu benim sevgilim de ben bu kizla konusuyorum diye benden ayrilmis. kiz ona onceden laf falan ediyomus tartisiyolarmis ama cok dikkat etmiyodum ona zaten onla sevgiliyken konusmuyodum ya ne alakaysa. ayrilma sebebini de sey dedi bu yaptigimiz gunah ben yapamiyorum diye ayrildi bende kabul ettim ama sonra bok gibi kaldim. hani ayaginizi bi yere vurursunyz da acisi sonradan gelir ya ayni ohle oldum bende.
sonrasinda biz bu kizla sevgiliyken bi kizin yaninda oturuyodu bu kizin da fizigi guzel yuzzu gyzel falan begeniyorum yani guzel denilir bu kiza. neyse iste o kizla yan yana olmalari hosuma gitmiyodu cubku biraz yakinlasmaya baslamislardi. ben sohledim ona ama dinlemedi tabiki asalak canım.
biz ayrildiktan sonra bu o kizla assssiri samimiyet icerisinde oldu. kizla gulusuyolar teneffuste beraber cikiyolae derste hic susmuyolar surekli bi gulmeler temaslar falan filan iste. benim de kalp dayanmadi hergun de aglaya aglaya gucum kalmadi hadi ordan olup gittim o okuldan naklimi aldirdim.
yeni okulumun ilk aksaminda bu mal kuzum evladi hayirli olsun yazmis yuzsuzlugun gercekmi ya
neyse
ben yebi okulumda onu aylardir unutmaya calisip cabaliyodum gunun her saniyesi aklimdayjen derslere odaklanamiyodum
hele o psikolojik bok cukuru halimde bide nakil aldirmam sinavlara denk gelmisti ve bazi sinavlarimda battim bazilarinda cok guzel yiksek yaptim herseye ragmen.
sonra gun gecti ay gecti ben bu mali unuttum artik gun icinde aklima bile gelmiyo derkeeeennn
saaak
yazdi tabiki
ayni ayda ben unuttum o mal da bana asik olmus
megersem ben bunu sonrasan ogreniyorjm ki bu salaj aslinda bana daha bu sene mayis ayinda yani ben bunu unuttugum zaman daha yeni asik olmusss.😆sonraaa
biz bunla yine konustuj ben canım tabi kabul ettim yine iki kere sevgili olup ayrildik.
sonrasinda bana anlattigiba gore
benim gorusmesini istemedigim sira arkadasi olan kiz var ya
onla iste yakinlasmislar
dediki kiz bana temas ediyodu bende en son arkadasligimi bitirdim arkamdan agliyodu dedi
AMA GERCEK NEYMIS BILIYOMUSUNUZ
KIZ ONA DEGIL O KIZA YAVSAMIS VE SUCU MASUM KIZA ATMIS canım
sonrasinda tabi bunlarin arasinda temastir flortoz seylerdir gecmis kiz da buna asik olmus garibim bu narsistle omur gecermi ha
sonra bu iste iletisimi bitirmis kizi kullanmis yani sonra bana geldi dedigim gibi
bende kabul ettim
ama aklima takilan sey su
bana asikken ayni zamanda o kiza yavsadiktan sonra onu sutlayip yine benle beraber olmasi beni aldatmis oluyomu sizce?
Aldatilmis oluyo muyum?