+1 yılotobuste okuldan donen bir liseli kardesimizin hayal dunyasindan kesintiler ile karsi karsiyayiz :)
resimde otobus koltuklari belli kuzum. bacaklarim tombismi diye sorsaydin daha dikkat cekerdin02 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarim tombis ben zayifim mi diyorum canim? Ayrica otobuste cektim zaten okula giderken aksini iddaa eden kim? Disarda oldugum brlli ayakkabim var sizofrrnik misin nesin
- +1 yıl
Engellendin Kezban!
En İyi Cevaplar
Etek yok
152 Yorumla
Soran+1 yılAhujakfjdk
- +1 yıl
Hahahaha adamsın :)
+1 yılBence deri olani giymelisin o daha uygun olur buda cok sik ama lise etegi gibi :))
03 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama deri etegi pembe converselerle giyemem diye dusundum:(
- +1 yıl
Aa evt siyah olur ama
- +1 yıl
Bence hiç bişey giyme valla
yaşın kaç ki senin birde giderken bacaklarına opak çorap filan giyecekmisin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
+1 yılDans için uygun değil, normal dar bi' etek olsa "Eyvallah" derim lakin fileli olduğundan en ufak bi' dansında bile havaya kalkmaya başlar bu.. (frikik vermek istiyorsan orası ayrı)
Tabi etek havaya kaktıkça erkeklerde ayağa kalkar vs.06 Yorumla
Soran+1 yılHic sorun degil herkes dipdibe zaten:)
- +1 yıl
Anladım, o halde güzel altına güzel bi' jartiyer..
Soran+1 yılJartiyer olmaz yollu sanirlar :s
- +1 yıl
Yazdığın ilk yorumu yazıyorum.
" Hiç sorun değil, herkes dipdibe zaten :)"
Soran+1 yılHahaha tamam ama jartiyerim yok:)
- +1 yıl
Anladım =(
Altında bi' şeyler olsaydı daha mı hoş dururdu sanki..
+1 yılamaç eteği güzel ya da kötü oluşu değil gencler bacagı teshir etmek ego tatmini damını dötünü kaldırmak.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim
- +1 yıl
belli oluyor sen ev kızı basit bir türk kızısın :)
Soran+1 yılAynen canim
+1 yılderi etek daha şık ve çekici durur. ekose eteğinin üzerine şık ve çekici bir bluz uydurman biraz zor ama deri eteğinin üzerine çok çık ve çekici bir model kombine edebilirsin...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Bacagim nasil demiyor da etek nasil diyor ;)
Ben nedense ayakkabiya baktim ;)
Yolda görüp de cesaretle gezen kızlardansin belli ki
Helal olsun zuhahah02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkul eteği gibi bu bir de dans edip iciceksin kesinlikle verirsin de sen xD sonra da hooopp hamile kaldın :D yazık sana acıyorum acıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılHerralde kiz
ha birde içicen.. İçtikten Sonra Kafayı Bulup Hepsini Çıkaracağından Zor Çıkan Kıyafet giy Boydan Askılı Pantolon :D
00 Yorumla
+1 yılderıyı gıy ustune tam otursun hatlarını bellı etsın... ozellıkle gece kulubuyse
02 Yorumla
Soran+1 yılDeri tam oturuyo evet ama rahat edemem:(
- +1 yıl
edersın bence edemesen bıle onemlı olan gorunus degıl mı
offff fena fena bayıldım ama benim yanımda da giyeceksin bunu yoksa giydirmem bu akşam :P
02 Yorumla
Soran+1 yılIzin vermiyo musun:)
Passage a gitceksin herhalde? Falım almayı unutmada bari iyi patla
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme:)
+1 yılO BACAKLARINA ERKEKLERİ ETKİLERSİN ONA KABUL AMA ADAMLARI ETKİLİYEMESSİN. Bilmem anlatabildim mi
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim adamlarla ne isim var
- +1 yıl
o zaman devam et böyle şeylere yakışır sana
Okul eteği gibi o :D Onu giyme.. Fazla dans edeceksen mini etek giymen çok tuhaf... Rahat edemezsin bir kaza olur ne bilim. Sen bilirsin..
00 YorumlaGüzel denebilir fakat dans edip eğlenmek için pek uygun değil gibi.
10 YorumlaErgenuslar bu dönemde pek tatminkar olamaz ve karşıdan sürekli övgü bekler.
21 Yorumlaetek güzelde bir de karşılaştırmak için eteksiz çeksene hangisi daha güsel olcak bakalım
00 Yorumlasadece etegin resmini göndercen madem niye giyiyorsun, bacaklarım güzel mi diye sormaya çalışıyorsan eger biraz çarpık gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet catpik ama cok değil bole bir konuda acmistim zaten ama fotodaki carpik durusunun sebebi vebim
+1 yılbacaklarına bakıp şu an penisini eline almış mastürbasyon yapanlar var emin ol çok tatlı ayrıca :D etek değil bacaklar
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim serseri :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisi de uygun fakat pileli eteğini siyah ince çorapla veya fileli çorapla giy. deri etek de çok iyi ama onu siyah veya ten rengi çorapla tamamlayabilirsin.
00 Yorumlabildiğin pileli etek cixxx :)
https://www.youtube.com/watch?v=7K2Zrl7mNW002 Yorumla
Soran+1 yılTenks canimom
Ekose etek mini olunca kizlara cok yakisiyor tabi bu okul etegin degilse
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir pullandbear dan aldim:s
+1 yılBence Sen bu fotoğrafı çekerken koltuğun hemen arkasında duran arkadaş senin telefonun ekranına kilitlenmiştir :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılliseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseliii..
00 Yorumla
+1 yılIgrenc olgun bir kadın olmalısın... illa erkeklerin bacağına bakmasını saglicaksin dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgıydıgının bı onemı yok sevısrken zaten cırıl cıplaksın . bu aksam sana denk gelen adam yasadı bı lıselı fantazısı yasayıp anlatır arkadaslarına
00 Yorumla
+1 yılgün geçmiyor ki yeni bir trol bitmeyiversin @leylinsel sana paslıyorum canım :)
21 Yorumla- 02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne wcamadim
+1 yılla sus liseli sabah servisle okula giderken çekmiş yok akşam dışarı çıkcam yok lüleli bunu seviyorum yok beğenilir mi. sen önce bir okulunu bitir
00 YorumlaYa cidden tiksiniyorum sizin gibi kızlardan etek giydim bakın dudagima bakin götume bakin bahanesiyle kendinizi sergiliyirsunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
alt tarafı etek fotoğrafı. eteklere tahrik olacak kadarmı dustun anlamadım
bunu giyme başka bişey bul
etek güzel değil ama ellerin güzelmiş :)02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim:))
iyi duruyo fakat boydan resim karesi atsaydın daha açıklayıcı olurdu sanırım...
02 Yorumla
Soran+1 yılOtobuste nasil cekiyim awq
Deri etek daha iyi olur. Bu etek benim okul etegime benzxiyor :))
01 Yorumla
Soran+1 yılbir yil kolej etekleri moda oldu ama:)
fazla içip dans edeceksen deriyi giy fazla içersin ama sıkıdır o biraz daha fazla dans etmeni engeller sende sabah evinde uyanırsın :)
00 YorumlaSen bu toynak gibi baldırlalar nasıl etek giymeyi düşünürsün anlamadım gitti adfjhdz
02 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyorum valla cok da guzel oluyor
Sen şu saksocu kız değilmisin sen ne giyersen giy fark etmez amcın yolun yordamın belli senin nasılsa 😏😏😉😉
00 YorumlaOjelerin berbaattt. Okul eteği gibi siyah daha iyi durur düz
01 Yorumla
Soran+1 yılOjelerimi silemedim daha ondan :( yenisinibsurecegim okula gec kaldim o yuzden siyahdan skldm
yemeğin hangi anlamı taşıdığı önemli. onu söylersen
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Soran+1 yılYemek olcak demedim ki:s puba gidicez
Soran+1 yılTesekkurler :D
+1 yılbir bitmediniz l*n hosunami gidio millet bacaklarına Gotune bakinca? Söyle bilelim.
14 Yorumla
Soran+1 yılSana giren cikan ne?
Soran+1 yılTerbiyesiz :(
- +1 yıl
Tabi gerçekleri yüzüne soyluyunce terbiyesiz biz oluyoruz. Yaparken bisi yok demi? Orani nurani açarken bisi yok.
- +1 yıl
((:
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacakların güzelmiş fazla içme sonra sabah kendini yatak da çıplak bulursun demedi deme
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler:)
Cevap sahibi+1 yılböyle seylerin sonu hep o şekilde biter kendini kontrol etmediğim sürece
Sen ne giyersen giy be tatlım. Yakışmayan etek utansın.
00 Yorumlaben orda etek göremiyoum daha çok bacak var orda o bile yok diz var
00 Yorumla
+1 yılAmaç etek sormaksa güzel bacaklarsa diz takıntısı olan biri olarak görüşüm onlarda güzel
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle okul eteği ile gitme.
o ne öyle müsamere çocuğu gibi.00 Yorumla
+1 yılHangisi daha çok frikik veriyorsa onu giy seversin sen 😚
10 Yorumla
+1 yıldiz kapakların kaymış sanki uzun birşeyler giyi bence ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
ikiside ayrı yönlere doğru bakıyor yumurta gibi ;) biri kalk gidelim diyor biri b. k yeme otur diyor resmen
Üstüne ne giyeceksin ne kombinliyorsun siyah etlek bencede?
02 Yorumla
Soran+1 yılUstune beyaz kollari acik bir tahirt giymistim bugun ama cok guzel olmadigomlek de olmaz cunki etek cok gareketli kombinde zorlandim acickasi:(
Bacim harcalarlar seni haberin olsun. sonrada vay efendim niye taciz ediyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılTaciz edenin nasil bisey oldugu onemli :d
+1 yılBoyle git bence ama buyuk kulaklık tak markaya dikkat et beats audio marka olsun daha cok ilgi cekersin paskal bizide diskoya gotur
04 Yorumla
Soran+1 yılBeats cok pahali:(
- +1 yıl
Cin mali olsun yeterki dikkat ceksin 25 tl
Soran+1 yılSahte sey kullanmam:)
- +1 yıl
Kaçak ozaman lazım size %70 daha ucuz sadece garantisi yok orjinal
deri etek giymelisin bence. Liseli etek seni biraz ufak gösterebilir ama deri seni daha olgun gösterebilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olgun gozukmeyi sevmiyorumki:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence okul kıyafetinle gitmiş gibi olursun ben ilk öyle sandım zaten deri olanı giy derim
00 Yorumla
+1 yılbiraz fazla cocuksu degilmi?)
54 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten olgun bir kadin degilim:)
- +1 yıl
abi hiç mi bezin yok bu işlerde gözünü seveyim :)
hatun:merhaba sevişelim mi?
- @affedilmeyen:şimdi mis gibi sıcak ekmek çıkmıştır fırından, alayım da martılara atayım
:)))
Soran+1 yılHahaha ne demek istedin cocuga:D
- +1 yıl
Anladım ben:D
+1 yıletek güzelde bacak kötü kalas gibi kap kalın o ne öyle younda kısa belli ki
00 Yorumla
+1 yılgüzel değil. evet gerçek bu senin için üzgünüm derdim ama pek değilim. kafana göre takıl
00 Yorumla
+1 yılbence sen bacaģim guzelmi demek istedin galiba bole bir resim attigina gore ;)
00 Yorumla
+1 yılYa şu dikkat çekme amaclı ergen sorularını sormayın ülen.
00 Yorumla
+1 yılAmazingasshole'un ne anlama geldiğini biliyorsan eteğin güzel ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmesem neden nickname yapayim pardon da
- +1 yıl
Iyimiş
Bacaklarının bir kısmına sofra bezi sermişiin sen bacım
04 Yorumla
Soran+1 yılHe yemek dokulmesin diye
Soran+1 yılYok sicratmam ben ;)
Bir Yüce İnsan Arkadaşım derki Önemli Olan Nasıl bir etek giydiğin değil :) İç Çamaşırının ne Kadar seksi Olduğudur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle sexı bır bacagında yokkı nıye boyle bır seye kalkıstın etegı de cekıp atsan anlardık bız sızde nıyet bacak gosterısı. bı bıtmedınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa herşeye tamamda niye fake hesap acıyorsun :D Ankara'da senin gibisi yokki :))
02 Yorumla
Soran+1 yılFake drgilim
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir yüz fotonu at inanırım. :D İnandımmı koskoca ankarada seni aramaya başlarım :D
çok beğeniyorum bu etekleri... özellikle bacakları güzel kadınlarda :)
00 YorumlaAkşam içip dan ediceksen bu eteği giyme götün başın ortaya çıkar demedi deme :)
00 Yorumla- Devamını Gör (234)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar