Ona lafım yok tabi ki ben oltada yem kullanmıyorum. Vadesi dolan ölüyor. Oltaya takıldığı halde çekerken kurtulan da oluyor demek ki daha vadesi dolmamış kaçtı diye üzülmüyorum. Ben eğlence olsun diye gidiyorum balık tutmaya
Instagram'da bilirsin her şehrin yerel haberlerini yapan sayfalar vardır. Bazen de güzel doğal yerlerini paylaşıyorlar. Ben onlara çok karşıyım. Paylaşınca öğreniyor herkes ve gidip mahvediyorlar
Kocaeli'de bi yer var cennet havuzu deniyor fotoğrafa tepeden bakınca gerçekten çok güzel süper adını hakediyor dersin. Ama bi gidiyosun her yerde çöp. Plastik köfte tabakları, bira kutuları, pet şişeler, hatta çocuk bezi ve kadın pedleri, kağıt karton aklına ne gelirse yani pislik dolu. Ve bu dediğim yer küçük olmasına rağmen 4 tane çöp konteyneri var ama bizim milletimiz yine de sağa sola atıyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Küçük balıkları tutmayın. Minicik onların nesini yiyeceksiniz sjsjs
Ben hamsi istavrit vb küçük balık yemem zaten kedilere köpeklere dağıtıyorum evde pişirip
Balıklarında yaşamaya hakkı var😄
Ona lafım yok tabi ki ben oltada yem kullanmıyorum. Vadesi dolan ölüyor. Oltaya takıldığı halde çekerken kurtulan da oluyor demek ki daha vadesi dolmamış kaçtı diye üzülmüyorum. Ben eğlence olsun diye gidiyorum balık tutmaya
Dün gece arkadaşlarla buluştuk, Çınarcık güzel yer 😏
Çınarcık evet güzel denize giderdik çocukken şimdi çok taşlı sevmiyorum
Şimdi her yeri mahvetmişler, çöplük haline getirmişler 😒
Arkadaşım nereyi sağlam bıraktılar ki lanet olsun hepsine
Gerçekten öyle.
Instagram'da bilirsin her şehrin yerel haberlerini yapan sayfalar vardır. Bazen de güzel doğal yerlerini paylaşıyorlar. Ben onlara çok karşıyım. Paylaşınca öğreniyor herkes ve gidip mahvediyorlar
Kocaeli'de bi yer var cennet havuzu deniyor fotoğrafa tepeden bakınca gerçekten çok güzel süper adını hakediyor dersin. Ama bi gidiyosun her yerde çöp. Plastik köfte tabakları, bira kutuları, pet şişeler, hatta çocuk bezi ve kadın pedleri, kağıt karton aklına ne gelirse yani pislik dolu. Ve bu dediğim yer küçük olmasına rağmen 4 tane çöp konteyneri var ama bizim milletimiz yine de sağa sola atıyor işte
Bizim millet mi yoksa başka milletlerden insanlar mu yapıyor bunu, emin değilim
En çok bizim millet maalesef
Çok üzücü gerçekten
Maalesef öyle
KS olarak bizide davet et baliklarini yiyelim
Buyrun gelin kapım her zaman açık. Mekan belli
Kolay gelsin o zaman
İyisn he
https://hizliresim.com/r64wpze
Yok bea işte gece balık gündüz plaj
Düşünüyorum
Me düşünüyorsun